panther_512 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 To update των 17GB σαν να έκανε το παιχνίδι unstable. Κάθε τρείς και λίγο κρασάρει στο desktop. https://www.reddit.com/r/witcher/comments/3o3j0m/110_update_bugs_and_problems/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Χμμ απο καμια ωριτσα που επαιξα εχθες παντως δεν ειχα θεματα Αντιθετως ειδα αν και ειναι στα περιθωρια του σφαλματος τα 1-2fps, ελαφρα βελτιωμενη αποδοση... Απο περιεργεια θα τσεκαρω τι προβληματα λενε οτι εχει να δω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ήδη άρχισε η CDP να κυκλοφορεί hotfixes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Η 1.10 έκδοση του παιχνιδιού με τo patch δεν είναι 100% συμβατή με τα free DLCs. Το αποτέλεσμα είναι οι DLC στολές να εξαφανίζονται, προβλήματα με το NG+ και με αποστολές. Όποιος δεν έκανε το update καλύτερα να περιμένει μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση. http://forums.cdprojektred.com/threads/58794-Items-disappearing-in-New-Game-in-1-10 http://forums.cdprojektred.com/threads/59024-Bugs-in-1-10?p=1933471#post1933471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έκανε fail completed quests όπως το reason of state και closed city part 2. Μόλις είδα ότι μου τα έκανε fail και ότι η η wolven armor έγινε καπνός. το έκλεισα και περιμένω fix. Πάντως απο τι φαίνεται άμα κάνεις verify τα αρχεία απο GOG/Steam πολλά προβλήματα διορθώνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μόλις πρόσεξα πως στο Galaxy φαίνεται να μην έχει πάρει είδηση τα free DLCs. Πηγαίντε στο More->Configure και τσεκάρετε το κουτί στο free dlcs installed. Θα αρχίσει άμεσα κατέβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πάντως απο τι φαίνεται άμα κάνεις verify τα αρχεία απο GOG/Steam πολλά προβλήματα διορθώνονται. Αυτο.. Οσοι αντιμετωπιζετε προβληματα βοηθαει λενε. Εγω παντως μεχρι στιγμης κανενα και επαιξα και αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Αυτο.. Οσοι αντιμετωπιζετε προβληματα βοηθαει λενε. Εγω παντως μεχρι στιγμης κανενα και επαιξα και αρκετα. Τα quest δηλαδή που ανέφερα δεν στα έβγαλε fail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Τα quest δηλαδή που ανέφερα δεν στα έβγαλε fail? To closed city οχι ειναι completed μονο το reason of state ειναι failed, αλλα δεν με απατα η μνημη μου ηταν ηδη failed εμενα γιατι δεν δολοφονησα τον Radovid απο επιλογη πριν ολοκληρωσω το παιχνιδι, δεν εφταιγε το patch... Οπως ειπα ολα μια χαρα εμενα.. /fingers_crossed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Από αυτά που διάβασα έχω την εντύπωση ότι κάποια προβλήματα ισχύουν για όλους, ειδικά στο NG+ και τα DLC αντικειμενα και quests. Προσωπικά το παιχνίδι μου κρασάρει 9 στις 10 φορές όταν το παιχνίδι πάει να δείξει cutscene. Τελείως τυχαίο όμως, μιάς και το κρασάρισμα δεν επαναλαμβάνεται πάντα όταν ξαναμπείς στο παιχνίδι. Το έχουν αναφέρει και άλλοι το πρόβλημα αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω κανενα θεμα ειλικρινά κ σαφως αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχουν αλλοι φυσικα. Μόνο στα options η επιλογη με τα γραφικα στα tabs ηταν corrupted that's all.. Στην πραγματικότητα επαιξα 4 ωρες απο εχθες εχω πάει παντου στο χαρτη και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ουτε με στολες ουτε με NPCs ουτε με καποιο απο τα remaining side quests/contracts που βγαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 εχω παιξει κανα 5 ωρο σε New game + το μονο προβλημα που ειχα μια φορα ειναι οτι δεν μου εδειχνε τα effects απο το yard. με το restart εφτιαξε. παντως ηδη η cd project εβγαλε 300 mb patch δεν ξερω τι διορθωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως είναι αδύνατον αυτή τη στιγμή να περάσω την φάση με την Βάρδο που τραγουδάει. Το cutscene είναι μεγάλο και το παιχνίδι κρασάρει συνεχώς στη διάρκειά του. Άλλες φορές με το που πάει να ξεκινήσει, άλλες στη μέση, άλλες στο τέλος. Έχω βαρεθεί να το παίζω ξανά και ξανά δοκιμάζοντας χίλιες δυό αλχημείες με settings ..... Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω rollback στην 1.08 UPDATE: Τελικά μετά από ψάξιμο στα forums της GOG, φαίνεται ότι το update κάτι έκανε με τα αρχεία d3d11.dll και dxgi.dll και το παιχνίδι έγινε unstable σε κάποια συστήματα. Με τη διαγραφή ή μετονομασία των αρχείων ώστε να μήν τα βρίσκει το παιχνίδι το πρόβλημα λύνεται. Άγνωστο αν επηρεάζει κάτι άλλο με τα γραφικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μισή ωρίτσα, ίσα να "φάω" τον κύκλωπα 5-6 φορές να πάω κι εγώ 35. Δεν βρήκα κάποιο θέμα, ίσα-ίσα λύθηκαν και μερικά. Ξεκόλλησε το "inheritance", θέμα που εμφανίστκε πριν μήνες. Χωρίς να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις, τα fps αυξήθηκαν κατακόρυφα! Οι χρόνοι φορτώματος μειώθηκαν δραματικά, ακόμα κι όταν αλλάζω χάρτη. Τώρα είμαι προβληματισμένος... Να συνεχίσω απλά στο expansion ή να μπω σε NG+?? Χρόνος δεν υπάρχει, ούτε για αστείο πλέον. Αν τελικά αλλάξω οθόνη, από την αρχή. Αλλιώς, ίσα-ίσα θα βγάλω και τα νέα quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερα μην το ξεκινήσεις στο NG+. Θα πάρει χρόνο να το τελειώσεις φουλ με όλα τα quest ολοκληρωμένα. Αν και στο expansion σε πάει το σύστημα lvl 32 και δε χρειάζεται να έχεις τελειώσει τα προηγούμενα quests. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα