d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 17Gb αυτα ειναι! λολ κατεβαινει.. Να δουμε τωρα ποτε θα μας αφησει να κανουμε preload το dlc απο το gog.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ενταξει τα patch κανουν και overlapping σε χωρο,δεν προστιθονται καθαρα δεδομενα αλλα αντικαθιστουνται τροποποιουνται.Οποτε μη σας φαινονται τα πολλα GB κατι εξωπραγματικο Επισης αν βγαλουν stand alone πακετο με ολες τις Gwent καρτες εχει φυγει αγορα.Ηδη στο βιντεο παρακατω φαινονται εξαιρετικα τα δυο decks του physical copy του Hearts of Stone https://youtu.be/1YAFdaPiGyU?t=2m42s Τις θέλω αυτές τις κάρτες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως κατεβάζει το expansion; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ίσως.. 17 GB είναι πολλά για πατσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Πολύ πιθανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως κατεβάζει το expansion; Μακαρι να ειναι το expansion, απλα το ειπατε δυο ατομα και δεν ηξερα αν το ειχατε αγορασει το expansion και οι δυο και υπεθεσα οτι θα ειναι το patch. Παιζει να ειναι και τα δυο μαζι με το expansion κλειδωμενο.. Σε λιγο θα ξερω κανα 6αρι Gb εμεινε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/09/the-witcher-3-hearts-of-stone-review/ CD Projekt shows how dlcs are done right! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μακαρι να ειναι το expansion, απλα το ειπατε δυο ατομα και δεν ηξερα αν το ειχατε αγορασει το expansion και οι δυο και υπεθεσα οτι θα ειναι το patch. Παιζει να ειναι και τα δυο μαζι με το expansion κλειδωμενο.. Σε λιγο θα ξερω κανα 6αρι Gb εμεινε.. Δεν το έχω αγοράσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εγώ όμως το έχω αγοράσει.Άρα δεν ειναι το expansion τελικά. http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/09/the-witcher-3-hearts-of-stone-review/ CD Projekt shows how dlcs are done right! Διάβασα κάτι για νέα τέρατα.. Θα βάλουνε γιγάντιες αράχνες ?! Ότι σιχαίνομαι πάνε και βάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Βλεπω αυτο κατω, μου εφυγε λιγο η μαγκια, και δυο αναστεναγμοι και μετα βλεπω το coming soon Βαζω τωρα να παιξω λιγο να δω διαφορες το patch, τελικα ειναι αυτο που ειπα μαλλον εχει κατεβασμενο το patch αλλα κλειδωμενο; edit Οχι το patch ειναι μονο τα 17Gb λογικα! Eχει αρχειο στο GOG μολις εκανε την αναβαθμιση DLC installer και ειναι 500mb για να κατεβασει μετα τα patch λογικα.. Προς το παρων δεν μπορω να το κατεβασω ειναι υπερφορτωμενοι οι servers και κανει fail.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εγώ όμως το έχω αγοράσει. Άρα δεν ειναι το expansion τελικά. Διάβασα κάτι για νέα τέρατα.. Θα βάλουνε γιγάντιες αράχνες ?! Ότι σιχαίνομαι πάνε και βάζουν Μόλις το αγόρασα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το έχω. Έχει τερματίσει τη γραμμή, αλλά θέλει ώρα ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τελικα μετα το patch μου απεγκατεστησε καποια dlcs για καποιο λογο και μαλλον αυτο ηταν τα ~500mb που ξανακατεβασε.. Θα δειξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 17GB patch...... Πάλι καλά που η σύνδεση είναι 50-άρα, αλλιώς σήμερα δεν θα παίζαμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο benchmark για αυτό το game ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα