Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Άλλοι δεν βγάζουν καν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τί καταπληκτικό παιχνίδι...... 50 ώρες ήδη και δεν θέλω να τελειώσει. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια αυτού του επιπέδου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Τί καταπληκτικό παιχνίδι...... 50 ώρες ήδη και δεν θέλω να τελειώσει. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια αυτού του επιπέδου. Τι να χρειαστουμε το παιχνιδι ειναι μια κατηγορια μονο του.. Αντε να βαλω και το Fallout σε αυτη την κατηγορια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ειναι τρελλοι αυτοι στην CDPR !!!! Massive The Witcher 3 patch contains over 600 fixes, 150 stability improvements Μερικες φορες το τελειο..δεν ειναι αρκετο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι εβαλε το changelog o Ghost στην προηγουμενη σελιδα.. Αυτο θα πει πραγματικο support και οχι βγαζω ενα patch και καλα.. Εχουν και χιουμορ.. Εβγαλαν το 1.08.2 και δεν εκανε αυτο που ελεγε με κατι achievements, και βγαζουν καπακια το .4 και λενε "this time for real" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Βγηκε το 1.10 στο Steam και ειναι ....6.4 GBs patch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Με τόσο επιπλέον υλικό και patches δεν τη γλιτώνω τη GOTY, έστω και σε τιμή χώμα ψηφιακά από GOG... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 9/10 το νεο expansion απο IGN και Gamespot Προφανως και η GOTY ειναι αναποφευκτη μετα το τελος των expansions και πιστευω θα βγαλουν και ακομα ενα mini-expansion σαν selling point αυτης . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλά ολα αυτά αλλά μετά απο τόσα patch τοσων GB (συν βέβαια τα expansions) η έκδοση του μαιου μονο τελική δεν ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ενταξει τα patch κανουν και overlapping σε χωρο,δεν προστιθονται καθαρα δεδομενα αλλα αντικαθιστουνται τροποποιουνται.Οποτε μη σας φαινονται τα πολλα GB κατι εξωπραγματικο Επισης αν βγαλουν stand alone πακετο με ολες τις Gwent καρτες εχει φυγει αγορα.Ηδη στο βιντεο παρακατω φαινονται εξαιρετικα τα δυο decks του physical copy του Hearts of Stone https://youtu.be/1YAFdaPiGyU?t=2m42s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλά ολα αυτά αλλά μετά απο τόσα patch τοσων GB (συν βέβαια τα expansions) η έκδοση του μαιου μονο τελική δεν ήταν Οπως βλεπουμε εδω και τοσο καιρο,αλλα και μετα αυτα που ερχονται εχεις δικιο σε αυτο που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλά ολα αυτά αλλά μετά απο τόσα patch τοσων GB (συν βέβαια τα expansions) η έκδοση του μαιου μονο τελική δεν ήταν Δυστυχώς, ποιο παιχνίδι είναι στις μέρες μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ρε και 100Gb να βγει ποσως με ενδιαφερει.. Εδω εχω βαλει τις απειρες wannabe φολες με 40Gb στο W3 θα κολλησουμε; Ειναι και το μονο παιχνιδι που βαζω στον o/s ssd τον 500αρη που τον εχω αυστηρα για εφαρμογες Αντε να μπει και το fallout εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μου έβγαλε update 17GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κι εμένα το ίδιο, στο Galaxy, μόλις! Σειρούλες, στην αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα