omghi2u Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 και αυτα στο full τα ειχα... εκανα και comment στο σχετικο vid και η απαντηση ηταν πως δεν εχει καθολου hairworks (το εχω high και enabled σε ολους) καθολου ΑΑ και κατι ακομα που ξεχασα. ninja edit τα αλλαξα και παραμενω εκει ~30. μμμχμμμ
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 και αυτα στο full τα ειχα... εκανα και comment στο σχετικο vid και η απαντηση ηταν πως δεν εχει καθολου hairworks (το εχω high και enabled σε ολους) καθολου ΑΑ και κατι ακομα που ξεχασα. ninja edit τα αλλαξα και παραμενω εκει ~30. μμμχμμμ Μολις τσεκαρα και εχω δικιο.. 80fps και λιγοτερα μη σου πω βγαζει το 980Ti SLi σε 1440p με ολα ultra. Ειναι βαριδι το W3 μην περιμενεις θαυματα.. Κατεβασε settings Μόλις τερμάτισα και εγώ το παιχνιδάκι ,με το άσχημο τέλος , που μπορώ να το ξεκινήσω ώστε να δω και το καλό τέλος? Φυσικα γιατι οχι και εχει ξεκλειδωσει και το δυσκολο επιπεδο αν θες κατι πιο challenging 1
omghi2u Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 δοκιμες εκανα , ηθελα να τσεκαρω διαφορες... το εχω ηδη τερματισει 2 φορες , για την ωρα ειμαι full ^^
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μόλις τερμάτισα και εγώ το παιχνιδάκι ,με το άσχημο τέλος , που μπορώ να το ξεκινήσω ώστε να δω και το καλό τέλος? Οι επιλογές για τα τέλη ξεκινάνε από το αφού βρεις την Ciri https://www.vg247.com/2015/05/28/the-witcher-3-how-to-get-the-best-ending/
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ενώ το hype είναι στα όρια μετά το βίντεο αισθάνομαι ότι έφαγα spoiler σε 2 σημεία. Άντε να βγει να το παίξουμε!!
Alastor192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Πωωω,οι ανθρωποι βγαλαν trailer καλυτερο απτου main game.Ετσι οπως το κοβω μετα τα 2 ανερχομενα expansion θα βγαλουν και αλλα μετα απο λαικη απαιτηση να μου το θυμηθειτε Και μακαρι να δειξουν στον κοσμο πως ειναι το content ενος πραγματικου DLC και οχι οι απατες των αλλων εταιριων.Can't wait
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Όλα αυτά έχουν ανακοινωθεί χρονια πριν και αμφιβάλλω άμα θα ασχοληθούν παραπάνω με το game, εδώ μάλλον δεν θα βγει ΕΕ. Με το που βγει και το δεύτερο expansion να δεις που θα πέσουν με τα μούτρα στο Cyberpunk. 1
Inler Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω που αρχισα τωρα το κανονικο game και εφυγα απο την πρωτη περιοχη να το ολοκληρωσω και μετα το expansion ή να το περιμενω να βγει;
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω που αρχισα τωρα το κανονικο game και εφυγα απο την πρωτη περιοχη να το ολοκληρωσω και μετα το expansion ή να το περιμενω να βγει; Θα προλάβεις να το τελειώσεις αν παίζεις νυχθημερόν μόνο με τα βασικά (φσι,τουαλετα,υπνο) Και μετα υπερωρίες για το DLC
CarbonFibre Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω που αρχισα τωρα το κανονικο game και εφυγα απο την πρωτη περιοχη να το ολοκληρωσω και μετα το expansion ή να το περιμενω να βγει; Το witcher 3 δεν θέλει βιασύνη. Να παίξεις με την ηρεμία σου και να τελειώσεις το κανονικό. Δεν σε κυνηγάει κανένας, Το expansion είναι lvl 30 και πάνω ούτως ή άλλως. 2
Alastor192 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Όλα αυτά έχουν ανακοινωθεί χρονια πριν και αμφιβάλλω άμα θα ασχοληθούν παραπάνω με το game, εδώ μάλλον δεν θα βγει ΕΕ. Με το που βγει και το δεύτερο expansion να δεις που θα πέσουν με τα μούτρα στο Cyberpunk. ΕΙχαν δηλωσει οτι θα supportαρουν το Witcher για 2 χρονια και με το supportαρουν δεν εννοουσαν μονο με patches.Αν τα expansion εχουν επιτυχια δε νομιζω να πουν οχι και σε αλλα expansion και εντελει σε ενα GOTY edition.Και αυτοι σαν εταιρια χρημα θελουν να βγαλουν δεν τους νοιαζει μονο η τιμη των οπλων. Ουτως η αλλως ετσι οπως το κοβω το Cyberpunk το βλεπω τουλαχιστον 18' 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Patch 1.10 Changelog Upcoming κάποια στιγμή. 3
liakinen Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Patch 1.10 Changelog Upcoming κάποια στιγμή. Άλλοι θέλουν δύο χρόνια για να προσφέρουν τέτοια patch και όχι δύο μήνες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα