Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει η mastercrafted ursine για αλογο; Δεν την εχω βαλει ποτε να σου πω για να ξερω με wolf ημουν απο complete set.

Αυτη οχι ολη ειναι η undvik

Nop, γάντια και μπότες είναι Ursine, έτσι είναι η full undvik ;)

skellige-armor-set-preview-624x392.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το έχω ξαναξεκινήσει για να πάω με Yen και να έχω άλλο endring (βασικά κάνω εντελώς διαφορετικές επιλογές απ'ότι πριν, πιο πολύ στην κατεύθυνση του ψυχοπαθή που δεν τον νοιάζει τίποτα παρά η Ciri) και να το παίξω αυτή την φορά και να θαυμάσω τα γραφικά (όχι όπως πριν που έπαιζα στα ultra low)

Δημοσ.

Πάντως είναι κρίμα που η στολή που ξεκινάς το παιχνίδι είναι μακράν η πιό εμφανίσιμη ακόμα και μετά από 30 ώρες παιχνιδιού....

• Like 2
Δημοσ.

Το εβαλα σημερα με 970 sli και ολα ultra... γιατι ειδα στο youtube ενα βιντεακι με τα ιδια πραγματα και ειχε 80 fps... σε 1440p αναλυση...

και σε εμενα με το ζορι 30. 27-30 actually. κοιταξα και απο το nvidia control panel αλλα κομπλε το sli δουλευει κανονικα. what the hell?

Δημοσ.

Αν εισαι σιγουρος οτι εχεις τσεκαρει τα ιδια settings με καποιου στο ιντερνετ και εβγαζε 80fps σε 1440p (προσωπικα παρα πολλα μου ακουγονται για ολα ultra και με hairworks), τσεκαρε να εισαι fullscreen και οχι σε borderless window. Kαι φυσικα μιας και λες ολα ultra εννοειται κατεβαζεις hairworks AA στο ελαχιστο και βγαζεις το AA τελειως.

Δημοσ.

Μόλις τερμάτισα και εγώ το παιχνιδάκι ,με το άσχημο τέλος , που μπορώ να το ξεκινήσω ώστε να δω και το καλό τέλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...