Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα ηταν πολυ κακη και σαπια η προηγουμενη χρονια γιαυτο και υπαρχει αυτος ο ενθουσιασμος απο τα παιχνιδια ως τωρα. Δειτε πχ υποψηφια Game Of The year παιχνιδια περυσι και δειτε και παιχνιδια φετος για να καταλαβετε την διαφορα. 1
Tobajara Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Θα έλεγα πως είναι περίεργη χρονιά ως τώρα, με το Witcher 3 να ξεχωρίζει 2 κεφάλια πάνω από το οτιδήποτε. Βγήκαν λίγα πραγματικά αξιόλογα παιχνίδια αλλά αυτά ήταν ΠΟΛΥ καλά, πέρα από αυτά όμως το χάος. Η indie σκηνή ήταν πεσμένη γενικά, με καμιά δεκαριά ουσιαστικές κυκλοφορίες μόνο, από μικρομεσαίους τίτλους τίποτα και μείναμε με κάποιους μεγάλους. Προσωπικά θέλω αρκετά περισσότερα για να χαρακτηρίσω τη χρονιά επιτυχημένη και όχι μόνο 2 - 3 παιχνιδάρες. Για μένα είναι συντηρητική. Ίσως ως τα Χριστούγεννα αυτό να αλλάξει αλλά προς το παρόν το 2016 μου φαίνεται αρκετά καλύτερο.
NEKROMA Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Dragon age3 και witcher3 τα καλύτερα παιχνίδια του 15...
kougi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Για PC Gaming, στα καλυτερα του 15 μπαινει ανετα και το GTA V, ασχετα αν στις κονσολες εχει βγει πιο νωρις.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Dragon Age 3 (more like Dragon Crap 3)?! Έτη φωτός μακρυά από W3 και GOTY. W3, Bloodborne και Batman, the end. Τελείως offtopic όμως. Must mod γιατί πολλές φορες σε τυφλώνει και βασικά απίστευτα unrealistic. http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/347/?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως unrealistic, αφού δεν είναι πρώτου-προσώπου το παιχνίδι.
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε φερτε το expansion τωρα και αφηστε τα mod βαρεθηκα να περιμενω, και το MGS απλα δεν.. Ισως να μεγαλωσα εγω πολυ και μου καθεται σαν κοκκαλακι στο λαιμο. Δωστε μας λιγο παραπανω απο χασαπη του Blaviken μην ξαναβαλω κανα Skyrim για 1000η φορα γιατι βαρεθηκα.. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι να κανεις υπομονή να βγει και το δεύτερο ώστε να το ξαναπαίξεις από την αρχή λογικά τα expansions θα είναι για level 30 και μετά φαντάζομαι έτσι?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μου φαίνεται για 30lvl Geralt αυτός στο trailer..
CarbonFibre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Το θέμα είναι να κανεις υπομονή να βγει και το δεύτερο ώστε να το ξαναπαίξεις από την αρχή λογικά τα expansions θα είναι για level 30 και μετά φαντάζομαι έτσι? Ναι, level 30+ http://www.pcgamer.com/the-witcher-3-expansion-hearts-of-stone-starts-at-level-30/ 1
panther_512 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις πήγα στον πρώτο σοβαρό χάρτη (Velen) και μου έπεσε το σαγόνι από το μέγεθός του. Εντωμεταξύ έχω εκπλαγεί ευχάριστα από το performance του παιχνιδιού. Αν θυμάμαι καλά όταν πρωτοβγήκε υπήρχαν θέματα. Το παιχνίδι τρέχει καταπληκτικά. 4
Soulseeker Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν μόλις το τελείωσα 2ή φορα στο newgame+ στο πιο δύσκολο επίπεδο. 2 σχόλια: 1)Είναι όντως δύσκολο με τον παραπάνω συνδυασμό 2)Ειμαι τραγικός γιατι κατάφερα να εχω το ιδιο "κύριο" τελος Ενταξει τα υπόλοιπα ειχαν διάφορα...οπως δηλ οτι Dikjstra εγινε εν μερη βασιλιάς και πηρε πίσω τον Βορρά, ο Emmyr ηττήθηκε και αργοτερα ψόφησε, Hjalmar εκανε raids καθε ανοιξη κα έσφαζε κοσμο στο Nilfgaard και ο Gerald έμεινε με το πουλι στο χερι. Την 1ή φορα το Nilfgaard τα σάρωσε ολα και η Timeria εγινε vassal αλλα free.H Cerys διοίκησε σωστα και εφερε ανάπτυξη και ο Gerald έζησε καλα ωραια με την Yennefer. Και στα 2 βεβαια η Ciri εγινε witcher Οποτε αν εχει κανεις κανα save ελαχιστα πριν το τελος με τα αλλα 2 τέλη θα ηταν ωραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα