Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι για μένα είναι όλα καταπληκτικά με αντιστροφη σειρά, 3-2-1 και σοβαρά δεν μπορώ να το συγκρίνω με κανένα γιατί συνήθως όλα τα καλά προηγούμενα rpg είναι sand-box με char creation οποτε το story telling και questing είναι πολύ κατώτερο imho. Βασικά ο Geralt είναι η πιο cool badass χαρακτήρας στο ύψος του Solid για μένα. Όλους τους χαρακτήρες μου τους έφτιαχνα με άσπρα μακριά μαλλιά οποτε με το Witcher κόλλησα που μου τον είχαν έτοιμο :D

Nαι σε αυτο εχεις δικιο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω τουλάχιστον να ταράξει τα νερά το game στο genre οποτε και άλλες εταιρίες να βάλουν κάποια standard, όπως για παράδειγμα στο Fallout 4 πήγανε το char creation στο επόμενο level και επιτέλους με voice acting. Αν και υπάρχει ακόμα καιρός λέω να αρχίζω το spam για enhanced edition στα forums αφού βγει και το τελευταίο expansion :D

p.s. Ξέρω ότι δεν γίνετε αλλα ποσο απίστευτο θα ήταν να βγάζαν την ΕΕ έτσι όπως ήταν τα trailer...όχι τόσο για τα graphs αλλα για τον φωτισμό και animation.

i know απίστευτα αδύνατο...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

Ye, αυτό θα κάνω. :P

Τωρα καταλαβα τι εννοεις.. :P

Αν θες save παντως νομιζω οτι εχω ενα σε lvl 35 περιπου με ολο το wolven set

Ελπίζω τουλάχιστον να ταράξει τα νερά το game στο genre οποτε και άλλες εταιρίες να βάλουν κάποια standard, όπως για παράδειγμα στο Fallout 4 πήγανε το char creation στο επόμενο level και επιτέλους με voice acting. Αν και υπάρχει ακόμα καιρός λέω να αρχίζω το spam για enhanced edition στα forums αφού βγει και το τελευταίο expansion :D

p.s. Ξέρω ότι δεν γίνετε αλλα ποσο απίστευτο θα ήταν να βγάζαν την ΕΕ έτσι όπως ήταν τα trailer...όχι τόσο για τα graphs αλλα για τον φωτισμό και animation.

Το sweetfx preset του E3 project Destiny παντως βγαζει ματια σε συνδυασμο με κανα δυο ακομη mod για φωτισμο. Βεβαια απο επιδοσεις κλαφτα, αλλα το παιχνιδι δειχνει μιναρος.. 

• Moderators

Τωρα καταλαβα τι εννοεις.. :P

Αν θες save παντως νομιζω οτι εχω ενα σε lvl 35 περιπου με ολο το wolven set

Thanks, αλλά θα πάω με το δικό μου. :)

Αλλιώς θα είναι σαν να φοράω βρακί άλλου. :P

• Like 1

Thanks, αλλά θα πάω με το δικό μου. :)

Αλλιώς θα είναι σαν να φοράω βρακί άλλου. :P

Σωστος.. Τωρα που το ξαναπιασα, θελω να φτασω lvl 41 να φορεσω την undvik.. Αν κ βαριεμαι ασυστολα αναγκαστικα πρέπει να φαρμαρω τους κυκλωπες ή κατι αλλο.

• Moderators

Σωστος.. Τωρα που το ξαναπιασα, θελω να φτασω lvl 41 να φορεσω την undvik.. Αν κ βαριεμαι ασυστολα αναγκαστικα πρέπει να φαρμαρω τους κυκλωπες ή κατι αλλο.

Geralt: Witcher.

Will kill bunnies for XP. :P

• Like 2

Που καταντησαμε τον λευκο λυκο να σκοτωνει αγελαδες και να φαρμαρει για μια πανοπλια λολ.. Ειναι πολυ ωραια ομως θελω να την φορεσω και βαριεμαι να περιμενω το DLC για XP.. :D

• Like 1

Φαντάζομαι το ξέρεις ότι υπάρχει mod που βγάζει το ανόητο level requirement έτσι?

Ναι εννοειται απλα ειμαι και εγω σαν τον Ghost (για αυτο και συμφωνω μαζι του για τα save), θελω να τα κανω μονος μου ολα στο παιχνιδι απο θεμα achievements/prerequisities, απο mod βαζω μονο χρησιμα πραγματα οπως το combat system/maps και κυριως αλλαγες στα γραφικα.

• Like 1

αν γινοταν αυτο θα βγαινει GOTY για 10 χρονια σερι

Ναι εννοειται απλα ειμαι και εγω σαν τον Ghost (για αυτο και συμφωνω μαζι του για τα save), θελω να τα κανω μονος μου ολα στο παιχνιδι απο θεμα achievements/prerequisities, απο mod βαζω μονο χρησιμα πραγματα οπως το combat system/maps και κυριως αλλαγες στα γραφικα.

I respect that. Εμενα δεν μου αρέσουν τέτοια restrictions γιατί δεν βγάζουν νόημα, θα ήταν πολύ πιο σωστό να σου δινόντουσαν σε συγκεκριμένα quest.

έτσι να τρέχει με 15fps

ακομη με τα γραφικά του ασχολειστε; :-(

Όχι φυσικά αλλα δεν νομίζω να σε χαλούσε καλύτερο animation και lighting στην ΕΕ free? :D

Όχι φυσικά αλλα δεν νομίζω να σε χαλούσε καλύτερο animation και lighting στην ΕΕ free? :D

καλύτερο animation ναι, κατα τ'αλλα δεν έχω παράπονο.

Εκτος από NPC popping και NPC clones που βλέπεις συχνά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παραπάνω αλλα απορώ πως δεν τα έχουν διορθώσει ακόμα αυτά, επίσης πολύ λάθος που χρησιμοποιούν φωνές main characters για τα αλλα non essential NPCS. Από graphs μονο το grass distance μου την σπάει λίγο που είναι στο μισό μέτρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...