Πέτρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τα κατάφερα κι εγώ από Amazon.co.uk, χωρίς κανένα παρατράγουδο. Άντε βγάλε συμπέρασμα για τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο "κακός" τερματισμός παίζει να είναι ο καλύτερος η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Επίσης κάποιος είχε πει ότι ο τερματισμός καθορίζεται από λίγες επιλογές και δεν είναι ακριβώς έτσι, το link λέει τα πάντα αλλα προσοχή έχει uber spoilers. http://www.usgamer.net/articles/the-witcher-3-endings-fates-of-ciri-and-geralt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο "κακός" τερματισμός παίζει να είναι ο καλύτερος Γιατί βρε, δεν θες να ζήσει επιτέλους ήσυχα ο κακομοίρης ο Geralt; Εγώ συνεχίζω να προτιμώ το Witcher Ciri ending, να παίρνεις δώρο για την (virtual) κόρη σου και να σφάζετε μαζί (έστω για όσο μένουν), priceless. (And then bang the waifu ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/7436736/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Hearts-of-Stone-PC.html Και σε κουτι μαζι με καρτες Gwent φανταζομαι. Παρολα αυτα βλεπω στο κουτι της εικονας και γραφει(No disk included) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν τον έκανα Ghost τον είδα στο yt, και στα δυο playthrough τον ίδιο είχα (εκτος από yen/triss & radovid) γιατί πολύ απλά δεν μου κάθονται καθόλου καλά οι άλλες επιλογές και δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ το βραδυ αλλα στο κακό τερματισμό η μάχη είναι epic και γενικά ο Geralt. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Συμφωνώ για το epic και ναι, ties up a loose end που είχε μείνει, αλλά και πάλι...sad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο "κακός" τερματισμός παίζει να είναι ο καλύτερος η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Επίσης κάποιος είχε πει ότι ο τερματισμός καθορίζεται από λίγες επιλογές και δεν είναι ακριβώς έτσι, το link λέει τα πάντα αλλα προσοχή έχει uber spoilers. http://www.usgamer.net/articles/the-witcher-3-endings-fates-of-ciri-and-geralt Αυτο τον τερματισμο ειχα και δεν τον αλλαζω με τιποτα. Συμφωνω οτι η τελικη σκηνη με το που σκοτωνεις και την τελευταια απο τις 3 κυρατσες και καθεσαι πλεον αδιαφορωντας για το τι θα συμβει απο εκεινο το σημειο και μετα, καθοτι πηρες την εκδικηση σου και το μενταγιον που της ειχες δωσει πισω, δινει ενα δραματικο τονο στο παιχνιδι, που για εμενα του ταιριαζει γαντι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλό είναι πως και οι 3 τερματισμοί έχουν διαφορετικό setting, σενάριο και γενικά είναι τόσο αλλιώτικοι μεταξύ τους, που μπορούν να ικανοποιήσουν για διαφόρους λόγους, τον καθέναν. Όχι, δεν θα ξαναπώ για χρώματα...oops, I did it again. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το καλό είναι πως και οι 3 τερματισμοί έχουν διαφορετικό setting, σενάριο και γενικά είναι τόσο αλλιώτικοι μεταξύ τους, που μπορούν να ικανοποιήσουν για διαφόρους λόγους, τον καθέναν. Όχι, δεν θα ξαναπώ για χρώματα...oops, I did it again. Μα αυτη ειναι και η μαγεια του παιχνιδιου. Οι επιλογες σου εχουν νοημα και δεν ειναι απλα διακοσμητικες για την εκβαση του τελους. Επισης ειναι και ενας εξτρα λογος περα απο το επιπεδο δυσκολιας να το ξαναπαιξεις, αν δεν εχεις δει τα σεναρια που βγαζουν διαφορετικo τελος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να πάρω την wolf στολή, αλλά κάπου διάβασα ότι o blacksmith που χρειάζομαι στο Skellige αν ψοφήσει, αφού σκοτώσεις τον πωςτονλένε the mad, τότε δεν είναι εύκαιρος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός του να βάλω πιο παλιό save; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να πάρω την wolf στολή, αλλά κάπου διάβασα ότι o blacksmith που χρειάζομαι στο Skellige αν ψοφήσει, αφού σκοτώσεις τον πωςτονλένε the mad, τότε δεν είναι εύκαιρος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός του να βάλω πιο παλιό save; Η γκομενα στο Crow's perch μεσα στο καστρο δεν μπορει στο Velen; Nομιζω οτι και εγω στο Skellige την ειχα φτιαξει παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ειλικρινά ευτυχώς που βγάζουν τα expansions γιατί με πιάνει θλίψη για το ποτε και άμα θα ξανά δούμε τόσο καλο epic rpg. Όχι μονο αυτός πουλάει το diagram δυστυχώς Ghost, μπορείς όμως να βάλεις ένα mod που κάνει όλα τα tiers να δείχνουν mastercrafted η άλλο mod που κάνει switch τα textures η πολύ απλά να δεις τα locations online και να πας καρφί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ειλικρινά ευτυχώς που βγάζουν τα expansions γιατί με πιάνει θλίψη για το ποτε και άμα θα ξανά δούμε τόσο καλο epic rpg. Πραγματικα ειναι επικο με ολη την σημασια της λεξης. Ημουν φαν της σειρας, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο. Στο τριτο μερος της σειρας απλα εδωσαν ρεστα για εμενα προσωπικα το παιχνιδι ειναι χαλαρα GOTY, εχω να παιξω προσωπικα κατι τοσο καλο απο Mass Effect. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ή πολύ απλά να δεις τα locations online και να πας καρφί. Ye, αυτό θα κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι για μένα είναι όλα καταπληκτικά με αντιστροφη σειρά, 3-2-1 και σοβαρά δεν μπορώ να το συγκρίνω με κανένα γιατί συνήθως όλα τα καλά προηγούμενα rpg είναι sand-box με char creation οποτε το story telling και questing είναι πολύ κατώτερο imho. Βασικά ο Geralt είναι η πιο cool badass χαρακτήρας στο ύψος του Solid για μένα. Όλους τους χαρακτήρες μου τους έφτιαχνα με άσπρα μακριά μαλλιά οποτε με το Witcher κόλλησα που μου τον είχαν έτοιμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα