d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 2o άκυρο... Σε ελληνικό κατάστημα, έχει εμφανιστεί πουθενά? Πετρο και εμενα απο το GOG store κατευθειαν δεν το δεχεται το expansion pass σαν αγορα. Το πηρα απο κλειδαδικο στα 21 ευρω (GK4ME) για GOG και την δεχθηκε κανονικα. Το κλειδι μου περιμενω εχω ξαναγορασει απο αυτους ελπιζω μην εχω καποιο θεμα. Και καθως εγραφα το post αυτο μου ηρθε το κλειδι το εβαλα gog και ενεργοποιηθηκε κανονικα μου λεει owned το expansion pass με τα 2 DLC, οποτε κανε το ετσι, αγορασε το απο εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Πέτρος μιλάει για το expansion αν κατάλαβα καλά, που θέλει να το προπαραγγείλει από το GOG. Όχι για το κανονικό παιχνίδι σε retail. Sorry my bad, έπρεπε να το φανταστώ βασικά Πάντως φαντάζομαι ότι θα βγάλουν σε retail όλο το πακέτο μετά το δεύτερο και τελευταίο λογικά expansion. Ίσος την τιμήσω άμα βγει γιατί το έχω από GOG ενώ όλα τα προηγούμενα retail. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πετρο και εμενα απο το GOG store κατευθειαν δεν το δεχεται το expansion pass σαν αγορα. Το πηρα απο κλειδαδικο στα 21 ευρω (GK4ME) για GOG και την δεχθηκε κανονικα. Το κλειδι μου περιμενω εχω ξαναγορασει απο αυτους ελπιζω μην εχω καποιο θεμα. Και καθως εγραφα το post αυτο μου ηρθε το κλειδι το εβαλα gog και ενεργοποιηθηκε κανονικα μου λεει owned το expansion pass με τα 2 DLC, οποτε κανε το ετσι, αγορασε το απο εκει. Mέσω PayPal, Skrill ή κάτι άλλο? Παλεύω με το skrill εδώ και 10' (έχω ξεχάσει τον κωδικό μου) και ούτε καν το mail επαναφοράς δεν μου έρχεται. Με το ΡΡ έχω τσακωθεί χρόνια τώρα, θα δούμε τί και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Mέσω PayPal, Skrill ή κάτι άλλο? Παλεύω με το skrill εδώ και 10' (έχω ξεχάσει τον κωδικό μου) και ούτε καν το mail επαναφοράς δεν μου έρχεται. Με το ΡΡ έχω τσακωθεί χρόνια τώρα, θα δούμε τί και πως. Οχι με hipay ειναι σαν απλο transaction μεσω πιστωτικης/χρεωστικης το Hipay τις δεχεται τις δικες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι με hipay ειναι σαν απλο transaction μεσω πιστωτικης/χρεωστικης το Hipay τις δεχεται τις δικες μου. Δυστυχώς και από εκεί τζίφος...μπλοκαρισμένα όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Rumor – CD Projekt RED To Sign A Publishing Deal Or Be Bought By Electronic Arts Δεν πιστεύω να γίνει κάνα τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Rumor – CD Projekt RED To Sign A Publishing Deal Or Be Bought By Electronic Arts Δεν πιστεύω να γίνει κάνα τέτοιο.. Κάτι τέτοια διαβάζω και θα αρχίσω να πιστεύω ότι πίσω από την EA και κάνα δέκα εταιρείες ακόμα στον κόσμο, είναι ο ΣΑΤΑΝΑΣ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 So, getting to bone Shani once more? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Sexual healing?! Πάντως σοβαρά ελπίζω να είναι απλά φήμες αυτά περί EA, καλά βασικά θα είναι τρισάθλιοι μετά από τόση δουλειά που έχουν ρίξει για να φτάνουν στο top 1 να πουληθούν...τώρα άμα τους έχουν απλά και μονο ως distributors όπως είχαν την namco bandai τότε αδιάφορο και απλά who gives a shit. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Sexual healing?! Αφού είναι γιατρός. Ξέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ αγόρασα το expansion pass από amazon uk στα 20€ σήμερα με ελληνική κάρτα. Καλή τιμή για όσους ψάχνονται πιστεύω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Sexual healing?! Πάντως σοβαρά ελπίζω να είναι απλά φήμες αυτά περί EA, καλά βασικά θα είναι τρισάθλιοι μετά από τόση δουλειά που έχουν ρίξει για να φτάνουν στο top 1 να πουληθούν...τώρα άμα τους έχουν απλά και μονο ως distributors όπως είχαν την namco bandai τότε αδιάφορο και απλά who gives a shit. οχι ακριβως αδιαφορο,δες φρεσκο παραδειγμα Bungie και Activision. Τετοιου ειδους φημες πρεπει να απαντουνται νομικα απο CD-Project,αν οντως δεν ισχυουν.Λιγο πολυ σε κατηγορουνε οτι πουλας τον εαυτο σου στον διαολο,οποτε ειτε ισχυει ειτε οχι ειναι δυσφημιση η πιθανη πωληση της CD-Project στην EA παρα διαφημιση για αυτους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα άρχισα το game και εγώ.Σαν πρώτη άποψη απλά είναι τρομερό σε γραφικά αλλά και σε χειρισμό.Ίσως λίγο στις μάχες δεν έχω συνηθίσει ακόμα την κάμερα,αλλά γενικά το game είναι too good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ αγόρασα το expansion pass από amazon uk στα 20€ σήμερα με ελληνική κάρτα. Καλή τιμή για όσους ψάχνονται πιστεύω. Τιμιοτατη για τις ωρες που εικαζεται οτι θα προσφερουν τα 2 DLC.. edit "We are not talking with anyone regarding selling CD Projekt Red or GOG. Period." Παει και αυτο, κατι μου ελεγε να μην ανησυχω.. Και τωρα προσκυνω σε CD Projekt RED Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2015 από d4ydr33m3r 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τιμιοτατη για τις ωρες που εικαζεται οτι θα προσφερουν τα 2 DLC.. edit "We are not talking with anyone regarding selling CD Projekt Red or GOG. Period." Παει και αυτο, κατι μου ελεγε να μην ανησυχω.. Και τωρα προσκυνω σε CD Projekt RED comment κατω απτο αρθρο "Kind of wish it was true just to witness the explosion of nerd-rage." ισως να αξιζενα πουληθει στην EA μονο και μονο για αυτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα