zvarthangalos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να εγκαταστήσω το παιχνίδι πρέπει να εγκαταστήσω ολα τα updates ενα ενα η μόνο το τελευταίο.
Alex21121988 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να εγκαταστήσω το παιχνίδι πρέπει να εγκαταστήσω ολα τα updates ενα ενα η μόνο το τελευταίο. Το 1.01 θέλεις(το unlocker δηλαδή) και το το latest. Δεν χρειάζεσαι τα προηγούμενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt Gets New Mod That Ovehauls Its Lighting System 3
zvarthangalos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt Gets New Mod That Ovehauls Its Lighting System https://www.youtube.com/watch?v=bI50FFHiDk Αυτό το mod είναι με το sweet fx;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt Gets New Mod That Ovehauls Its Lighting System Θέλεις δύο υπολογιστές της NASA φαντάζομαι για να το τρέξεις ε;
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ιδέες για το πώς θα πάρουμε το expansion? Δοκίμασα χτες μέσα από GOG.com και δεν δέχτηκε τη συναλλαγή με την κάρτα μου (αυτή που χρησιμοποιούσα προ CC). Αναγκαστικά στους εγχώριους λωποδήτες?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το mod είναι WIP, full στα bugs και πολύ βαρύ με το draw distance. Stay away for now imho
liakinen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ιδέες για το πώς θα πάρουμε το expansion? Δοκίμασα χτες μέσα από GOG.com και δεν δέχτηκε τη συναλλαγή με την κάρτα μου (αυτή που χρησιμοποιούσα προ CC). Αναγκαστικά στους εγχώριους λωποδήτες? Τι κάρτα είναι; Αρκετοί λένε ότι με δύο τρεις προσπάθειες ίσως και να στην δεχτούν.
RPDrummer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ που δοκίμασα με 2 κάρτες να πάρω τα προηγούμενα παιχνίδια δε μπορούσα. Ο κάτοχος των καρτών πάντως επειδή δεν ήμουν εγώ τις είχε χρησιμοποιήσει σε άλλη συναλλαγή. Το gog δεν τις δεχότανε. 1
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τι κάρτα είναι; Αρκετοί λένε ότι με δύο τρεις προσπάθειες ίσως και να στην δεχτούν. Χρεωστική της Εμπορικής/Α. Την έχω χρησιμοποιήσει στο GoG παλιότερα και δεν είχα θέμα. Θα ξαναπροσπαθήσω και βλέπουμε. 1
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Χρεωστική της Εμπορικής/Α. Την έχω χρησιμοποιήσει στο GoG παλιότερα και δεν είχα θέμα. Θα ξαναπροσπαθήσω και βλέπουμε. Με χρεωστικη Εθνικης παντως αγορασα κανονικα το Mad Max πριν 1 εβδομαδα,αρα δοκιμασε απο καποιο κλειδαδικο αν γινεται τυπου Kinguin/g2a/instant gaming.
Alastor192 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ενοψει του νεου expansion,ψαχνω τα καλυτερα οπτικα mods για Witcher.Ομολογω πως το συγκεκριμενο μου φανηκε εξαιρετικο. Εχει κανεις να προτεινει καποιο αλλο εξισου καλο η καλυτερο?
Πέτρος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Χρεωστική της Εμπορικής/Α. Την έχω χρησιμοποιήσει στο GoG παλιότερα και δεν είχα θέμα. Θα ξαναπροσπαθήσω και βλέπουμε. 2o άκυρο... Σε ελληνικό κατάστημα, έχει εμφανιστεί πουθενά?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ποτε εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί ξανά bud?! Did you even skroutz?!? https://www.skroutz.gr/s/4991461/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PC.html?keyphrase=the+witcher+3
Tobajara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ο Πέτρος μιλάει για το expansion αν κατάλαβα καλά, που θέλει να το προπαραγγείλει από το GOG. Όχι για το κανονικό παιχνίδι σε retail. Η μόνη ιδέα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να δοκιμάσεις συναλλαγή μετά τις 12 το βράδυ ή σε άκυρη ώρα, μήπως υπάρχει κάποιο όριο συναλλαγών είτε στο συνολικό ποσό για την τράπεζα είτε στον αριθμό τους. Γενικά δεν έχω καταλάβει να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σύστημα, άλλες φορές δουλεύει και άλλες όχι ακόμα και για την ίδια τράπεζα/ κάρτα. Αυτό, ή αγγάρεψε κάποιον κάτοχο κάρτας εξωτερικού να σε εξυπηρετήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα