Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε μόνο αμα δώσεις ρεύμα μπορεί να σταθεροποιηθεί.

Κατέβασα λίγο το core στο +185 και είμαι οκ τώρα. Αν και είναι το μοναδικό game και γενικά benchmark που μου το κάνει αυτό θα το αφήσω έτσι just to be sure.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είναι μόνο Artifacts, είναι η μνήμη. Ρίξτην 500mhz και κράτα τον πυρήνα. Εάν σου κρασάρει το παιχνίδι, τότε βαράει ο πυρήνας. Ρίξε θερμοκρασία δωματιού εάν είσαι πάνω από 30 βαθμούς και ξαναδοκίμασε.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν πρέπει να είναι η μνήμη. Έχω δοκιμάσει πολλές φορές να ανεβοκατεβάσω τα πάντα. Το core μου την κάνει. Μέχρι και +190 μπορώ να δώσω χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να πειράξω power limits/volts. Δίνει γύρω στα 6-8 fps μόνο από το oc στην gpu στο μεταξύ, οπότε είναι big deal για μένα στο συγκεκριμένο όπου το έπαιζα lock στα 30 για να μην χρειαστεί να ρίξω setting. Τώρα πάει min. 45fps στις βαριές περιοχές του game, οπότε είμαι μπόμπα.

*Eίναι και θέμα τύχης από ότι διαβάζω πολύ στα διάφορα φόρουμ στο που μπορεί να φτάσει η gpu σου χωρίς θέματα. Άλλοι την πηγαίνουν άνετα και παραπάνω από 1600/8200 και χωρίς ρεύματα και μιλάμε για ακριβώς την ίδια κάρτα με πανομοιότυπο σύστημα με το δικό μου. 

**Anw thx για το info. Αnd back to topic.

Δημοσ.

Αrtifacts ειναι παντα μνημη στο ειχα πει και εγω.. Απλα επειδη κατεβαζεις τον πυρηνα δεν ζεσταινεται τοσο το pcb και συνεπαγομενα και πεφτουν θερμοκρασια και οι μνημες.

Ανεβασε και λιγο ανεμιστηρες αν το εχεις στο auto..

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε 10-20mhz να είσαι σταθερός να τελειώνεις.Άντε πες ότι θα χάσεις και ένα fps, δεν είμαστε πλέον εικοσάχρονα να νομίζουμε ότι θα σταματήσει η γη να γυρίζει.Κι εγώ από τις πολύ λίγες ώρες που το έχω χαζέψει μέχρι στιγμής πάντως παρατήρησα ότι μου δίνει τις πιο υψηλές θερμοκρασίες σε cpu/gpu από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι.Εξ ού και τα artifacts σου μόνο σε αυτό το παιχνίδι.Και θυμάμαι και όταν είχει πρωτοκυκλοφορήσει που είχε γίνει σχετική αναφορά.

Δημοσ.

Εχω χρονια να δω artifacts απο πυρηνα. Θεωρητικα ναι οτιδηποτε εμπεριεχει πληροφορια που στελνεται μεσω τρανζιστορ μπορει να παρουσιασει artifacts με οποιαδηποτε μορφη.. Τα τελευταια 5 χρονια με nvidia παντα κρασαρε ο driver ή κολαγε τελειως απο πυρηνα παντως σε εμενα δεν εχω δει ποτε artifacts αναγνωριστικα πυρηνα.. Για μνημες ειναι πιο χαρακτηριστικα τα artifacts, δηλαδη ασπρες ή κοκκινες οριζοντιες/διαστρεβλωμενες γραμμες λογω mosfet.

Δημοσ.

Στα ultra πέφτω σε μερικές περιοχές κάτω από 37 fps και μού είναι αντιληπτό. Με το OC δεν είμαι ποτέ κάτω από 42-45. Για αυτό το ψάχνω. Παίζω παράλληλα το game αλλά θα με ενδιαφέρε να βρω μια λύση σε αυτό που ρώτησα.

βγάλε τα hair από τα options εδώ εγώ το παίζω με 1080p -hair όλα ultra 55+ fps και φιλαράκι με asus g751 με 970Μ 40+ fps αρα εσυ ακόμη καλύτερα 

Δημοσ.

Το λάθος μού guys είναι ότι το δοκίμασα βράδυ με καλή για τον υπολογιστή θερμοκρασία.. Το μεσημέρι είχα πάλι τα ίδια. Πήγα το memory clock στο 0(stock speeds) και πάλι είχα artifacts. Πυρήνας είναι.. Μονο σε αυτό το game μου τα κάνει αυτά, όπου αλλου το δοκίμασα θέμα δεν είχα με +200 core και +500 memory.

Με το που κατεβάζω πυρήνα είναι όλα good στο witcher. Και για να το ξεκαθαρίσω, όταν λέω Αrtifacts μην φανταστείτε τίποτα τρέλα πράγματα και συνέχεια. Που και που το κάνει και είναι σαν στιγμιαία flares.

Θα αφήσω λοιπόν το +190 στον core που αυτό στην ουσία μετράει για να κερδίσω min fps στο game που χρειάζομαι.

*Guys αν ήμουν σε φάση να ρίξω settings στο game, γιατί να μπω σε διαδικασίες oc; Γνωρίζω τι μού τρώει frames στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Ναι 16 εχω εγω..

Ευχαριστώ.

Νόμιζα ότι τα έχω όλα εγκατεστημένα, και είδα μέσα στο folder μόλις 4 DLC!

Πλέον είμαι ok.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...