Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποιον τερματισμό είδες;

Geralt lives...

Ciri enters portal, remembers fun times (snowballs, wrecking havoc in cave etc), Ciri gets out the last possible moment.

Geralt λέει φίφες στον μπαμπά-μονάρχη ότι η μικρή μας άφησε χρόνους, αυτός τον διώχνει οργισμένος.

Geralt φτιάχνει σπαθί και το χαρίζει στη Ciri, μαζί θερίζουν τα πάντα.

Geralt αγαπάει Yen, Υen αγαπάει Αλέξη Geralt, δεϋ φακ λαϊκ δερ ιζ νοου τουμοροου

Δι εντ(?).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Geralt lives...

Ciri enters portal, remembers fun times (snowballs, wrecking havoc in cave etc), Ciri gets out the last possible moment.

Geralt λέει φίφες στον μπαμπά-μονάρχη ότι η μικρή μας άφησε χρόνους, αυτός τον διώχνει οργισμένος.

Geralt φτιάχνει σπαθί και το χαρίζει στη Ciri, μαζί θερίζουν τα πάντα.

Geralt αγαπάει Yen, Υen αγαπάει Αλέξη Geralt, δεϋ φακ λαϊκ δερ ιζ νοου τουμοροου

Δι εντ(?).

Witcher Ciri ending. Και για μένα ο καλύτερος πιστεύω. Αν και το Empress Ciri ending θεωρείται επίσης καλό για πολλούς.

• Like 2

Witcher Ciri ending. Και για μένα ο καλύτερος πιστεύω. Αν και το Empress Ciri ending θεωρείται επίσης καλό για πολλούς.

Δεν τα έχω καν ψάξει τα υπόλοιπα.

Θα τα δω στο youtube και ίσως τρέξω κάποιο για τα saves.

Αν μπείτε μέσα στο folder του παιχνιδιού, πόσα folders με DLC έχετε;

16, όσα δηλαδή αυτά που έχουν βγει, ή ο αριθμός είναι μικρότερος;

Ναι 16 εχω εγω..

Για πείτε guys. Αντιμετωπίζει κανείς artifacts μόνο στο witcher ή είμαι ο μόνος;

Προφανώς λόγω του oc στην gpu (+200 core) το κάνει αφού όταν έβαλα stock speeds δεν κάνει τίποτα. Σε όλα τα άλλα games και benches είμαι stable χωρίς crashes & υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν θέλω να πειράξω ρεύματα ούτε να ασχοληθώ με custom bios. Αν το lock-άρω στα 30 το game δεν έχω επίσης θέμα και με το OC αλλά τι να τι κάνεις αυτό..

Για πείτε καμιά ιδέα στο να είμαι 1500/8000 στο game χωρίς artifacts.

Στα ultra πέφτω σε μερικές περιοχές κάτω από 37 fps και μού είναι αντιληπτό. Με το OC δεν είμαι ποτέ κάτω από 42-45. Για αυτό το ψάχνω. Παίζω παράλληλα το game αλλά θα με ενδιαφέρε να βρω μια λύση σε αυτό που ρώτησα.

Στα ultra πέφτω σε μερικές περιοχές κάτω από 37 fps και μού είναι αντιληπτό. Με το OC δεν είμαι ποτέ κάτω από 42-45. Για αυτό το ψάχνω. Παίζω παράλληλα το game αλλά θα με ενδιαφέρε να βρω μια λύση σε αυτό που ρώτησα.

Ε μόνο αμα δώσεις ρεύμα μπορεί να σταθεροποιηθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...