Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πάει... Ποιον τερματισμό είδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον τερματισμό είδες; Geralt lives... Ciri enters portal, remembers fun times (snowballs, wrecking havoc in cave etc), Ciri gets out the last possible moment. Geralt λέει φίφες στον μπαμπά-μονάρχη ότι η μικρή μας άφησε χρόνους, αυτός τον διώχνει οργισμένος. Geralt φτιάχνει σπαθί και το χαρίζει στη Ciri, μαζί θερίζουν τα πάντα. Geralt αγαπάει Yen, Υen αγαπάει Αλέξη Geralt, δεϋ φακ λαϊκ δερ ιζ νοου τουμοροου Δι εντ(?). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Geralt lives... Ciri enters portal, remembers fun times (snowballs, wrecking havoc in cave etc), Ciri gets out the last possible moment. Geralt λέει φίφες στον μπαμπά-μονάρχη ότι η μικρή μας άφησε χρόνους, αυτός τον διώχνει οργισμένος. Geralt φτιάχνει σπαθί και το χαρίζει στη Ciri, μαζί θερίζουν τα πάντα. Geralt αγαπάει Yen, Υen αγαπάει Αλέξη Geralt, δεϋ φακ λαϊκ δερ ιζ νοου τουμοροου Δι εντ(?). Witcher Ciri ending. Και για μένα ο καλύτερος πιστεύω. Αν και το Empress Ciri ending θεωρείται επίσης καλό για πολλούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Witcher Ciri ending. Και για μένα ο καλύτερος πιστεύω. Αν και το Empress Ciri ending θεωρείται επίσης καλό για πολλούς. Δεν τα έχω καν ψάξει τα υπόλοιπα. Θα τα δω στο youtube και ίσως τρέξω κάποιο για τα saves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Oops... Πάντως είναι κανονικά τέλη και με δικό τους σκηνικό, όχι απλά μια αλλαγή χρώματος όπως σε κάποιο άλλο 3... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Oops... Πάντως είναι κανονικά τέλη και με δικό τους σκηνικό, όχι απλά μια αλλαγή χρώματος όπως σε κάποιο άλλο 3... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα παιδί μου.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Oh Gawd σηκωσε το δεν μπορω να περιμενω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπείτε μέσα στο folder του παιχνιδιού, πόσα folders με DLC έχετε; 16, όσα δηλαδή αυτά που έχουν βγει, ή ο αριθμός είναι μικρότερος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μπείτε μέσα στο folder του παιχνιδιού, πόσα folders με DLC έχετε; 16, όσα δηλαδή αυτά που έχουν βγει, ή ο αριθμός είναι μικρότερος; Ναι 16 εχω εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς γιατί μόλις το τελείωσα και αισθάνθηκα κενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για πείτε guys. Αντιμετωπίζει κανείς artifacts μόνο στο witcher ή είμαι ο μόνος; Προφανώς λόγω του oc στην gpu (+200 core) το κάνει αφού όταν έβαλα stock speeds δεν κάνει τίποτα. Σε όλα τα άλλα games και benches είμαι stable χωρίς crashes & υψηλές θερμοκρασίες. Δεν θέλω να πειράξω ρεύματα ούτε να ασχοληθώ με custom bios. Αν το lock-άρω στα 30 το game δεν έχω επίσης θέμα και με το OC αλλά τι να τι κάνεις αυτό.. Για πείτε καμιά ιδέα στο να είμαι 1500/8000 στο game χωρίς artifacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ρε αδερφε 970 εχεις γυρνα το στα στοκ και ευχαριστησου το παιχνιδι παλι στα ultra θα το παιζεις εξαλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στα ultra πέφτω σε μερικές περιοχές κάτω από 37 fps και μού είναι αντιληπτό. Με το OC δεν είμαι ποτέ κάτω από 42-45. Για αυτό το ψάχνω. Παίζω παράλληλα το game αλλά θα με ενδιαφέρε να βρω μια λύση σε αυτό που ρώτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στα ultra πέφτω σε μερικές περιοχές κάτω από 37 fps και μού είναι αντιληπτό. Με το OC δεν είμαι ποτέ κάτω από 42-45. Για αυτό το ψάχνω. Παίζω παράλληλα το game αλλά θα με ενδιαφέρε να βρω μια λύση σε αυτό που ρώτησα. Ε μόνο αμα δώσεις ρεύμα μπορεί να σταθεροποιηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα