Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βγήκε κι άλλο minor update (1.08.04).

Σε εμένα τουλάχιστον, μου ξεκόλλησε 2-3 achievements που είχα ολοκληρώσει και δεν τα είχε δει, δεν ξέρω τί άλλο έκανε.

Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ;

Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ;

Εδώ σε θέλω :) Αν βρείς κανά τρόπο σφύρα το εδώ ;)

Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω να λειτουργήσει κανένα mod. Τρώω error όταν πάει να μπει στο game.  Δοκίμασα ένα ένα και κανένα δεν μπήκε. Με το nmm δοκίμασα αλλά και manually.. Έχω την 1.08.3. Για help-αρετε guys. Είναι κρίμα να μην μπορώ να παίξω με κάποια από αυτά τα mods.

Με την πιστωτική ή την χρεωστική σου να το αγοράσεις. Τα capital control έχουν χαλαρώσει αρκετά εδώ και καιρό.

Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω να λειτουργήσει κανένα mod. Τρώω error όταν πάει να μπει στο game.  Δοκίμασα ένα ένα και κανένα δεν μπήκε. Με το nmm δοκίμασα αλλά και manually.. Έχω την 1.08.3. Για help-αρετε guys. Είναι κρίμα να μην μπορώ να παίξω με κάποια από αυτά τα mods.

Easy fix: https://www.reddit.com/r/witcher3mods/comments/3h44vx/for_anybody_having_script_compiler_errors_using/

Πολλά mods use τα ίδια αρχεία, για να αποφύγεις ασυμβατότητα βάλε αυτό ;)

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/484/?

• Like 1

Το έφτιαξα τελικά με πολύ διάβασμα σε κάποια comments μέσα σε διάφορα φόρουμ για το nexus. Το script ήταν το πρόβλημα όπως αναφέρει και στο ένα από τα δύο link που δίνεις. Με ένα fix που βρήκα όλα φαίνεται να μπαίνουν ομαλά.

Thx anw, εγώ χρησιμοποίησα 4 mods.

Finish them all, ultra gore 2, no sword swerling effects και ένα που είχε να κάνει με περισσότερο blood.

• Like 1

Πάει... :(

Σχεδόν 35lvl (λείπουν κάπου 400πόντοι), 133 ώρες, τα πάντα mastercrafted (τα πάντα: έφτιαξα όλον τον Witcher εξοπλισμό, όχι μόνο τα Wolven που τελικά χρησιμοποίησα), περισσότερο warrior παρά οτιδήποτε άλλο (αν και κάποια signs ήταν χρήσιμα -αλλά εκτός του Quen όχι απαραίτητα).

Νομίζω πως πρέπει να βρήκα κάπου το 95%+ των πιθανών quest (δεν έβγαλα 3 επειδή έχουν κολλήσει, επίσης 2 failed και μια 3η μου τη βγάζει failed ενώ την πήγα μέχρι τέλους...) για τις επιλογές που έκανα. Πραγματικά, όρεξη να έχεις να τριγυρίζεις και να μπαινοβγαίνεις παντού ήταν αυτό το παιγνίδι.

Δεν καταλαβαίνω τί ζορια τραβήξανε οι περισσότεροι με το άλογο, καταλαβαίνω γιατί βρίζουν για το χειρισμό και το περπάτημα του τύπου, θετικό που κόψανε τα QTE αλλά και το νέο box, μάπα ήτανε.

Οι μάχες...ε, δεν λέγανε και πολλά, δυστυχώς (Blood and Bones). Ναι μεν κάποιες ήταν δύσκολες, αλλά περισσότερο ήταν θέμα είτε lvl είτε να βρεις το ΑΙ τους και να το εκμεταλλευθείς.

Ελάχιστες απαιτούσαν πραγματική τακτική.

H μεγαλύτερη σε διάρκεια ήταν με ένα Archgriffin στα νησιά, ούτε ξέρω τί επίπεδο ήταν -εγώ ήμουν 33 πάντως. Κάπου 15 λεπτά κράτησε, με συνεχείς κύκλους στην τακτική που χρησιμοποίησα.

Ο δυσκολότερος αντίπαλος ίσως ο στρατηγός πάνω στη βελανιδιά...με ζόρισε λόγω της ταχύτητάς του σε συνδυασμό με τη ζημιά που έκανε, 31lvl.

Ο βασιλιάς εύκολος, λίγη υπομονή μόνο ήθελε, 34lvl. Το Kaer Morhen επιεικώς απογοήτευση, πανεύκολο σε lvl29)

Συζήτηση για τα γραφικά δεν έχει πλεόν νόημα...γράφτηκαν κάποιες χιλιάδες φορές. Έμεινα ικανοποιημένος γενικά, άφωνος σε μερικά σημεία, απογοητευμένος σε κάποια λιγότερα.

Σεναριακά, απόλαυση. Το main quest εξαιρετικό, πολλά από τα side quests ευχάριστα και ενδιαφέροντα. Αναμενόμενα, αν δεν πήγαινες στο καθένα ακριβώς στο lvl του (και λίγο πιο κάτω) κάποια ήταν 1-2 σπαθιές υπόθεση και γεια σας, πάρτε 1ΧΡ.

Θα πω πάντως πως το 2 ίσως ήταν ένα κλικ πιο πάνω στην αίσθηση που μου άφησε στο σενάριο (είμαι πολιτικό ζώο, τί να κάνω) και σε κάποια σημεία είχα απλά μείνει μλκς οπτικά.

"Μελανό" σημείο τα DLC's αφού όταν ολοκληρώθηκαν πήγαινες ξανά σε μέρη από όου είχες περάσει και "θερίσει" μόνο και μόνο για να βρεις ένα σεντούκι με ένα διάγραμμα...κακή υλοποίηση.

Μαύρο/Κατάμαυρο, οι βουτιές στα νησιά...υπερβολικά πολλές και το 80% ανούσιες...

Το χαρτάκι, για κάποιες εβδομάδες μου είχε γίνει εθισμός! Καταπληκτική προσθήκη, πολύ πιο ουσιαστική και διασκεδαστική σε σχέση με το τάβλι.

Τελος: Μελαχροινή+Ζαρτιέρες+τα μαγικά που έκανε με τα χεράκια της (και με τα υπόλοιπα), έρωτας! :P

Ας με συγχωρέσει το κοκκινομάλλικο μωρό (για όσα κάναμε στο 1 και στο 2), αλλά και στην κανονική μου ζωή τέτοιος είμαι.

Και τώρα???

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...