Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μια μεγάλη ένσταση που έχω είναι ότι ακόμα δεν έχω βρει μπουρδέλο :P. Μιλάμε στους προηγούμενους τίτλους ο Geralt είχε ήδη ρίξει στις πρώτες 10 ώρες παιχνιδιού πάνω από 10   :lol:

Μας είχε κακομάθει το 1 που ότι κουνιόταν, πηδιόταν. :P

• Like 1
Δημοσ.

Tα τελευταία patch μου εμφάνισαν κάποια ενοχλητικά bug.

Τυχαία πάνω στη μάχη δεν λειτουργούν τα κουμπιά επίθεσης.Πρέπει να απομακρυνθείς ώστε να τελειώσει η μάχη για να βάλεις στη θήκη το σπαθί και μετά είναι οκ. Επίσης όταν είσαι στο inventory και πατήσεις το κουμπί για bestiary δεν σε πάει στο αντίστοιχο μενού. 

Μου φαίνεται ότι όσα bugs φτιάχνουν βάζουν άλλα τόσα.

Δημοσ.

Βρήκα τι θέλω να κάνω τελικά: Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ενας Witcher και να σκοτώνω τέρατα να πηδάω ξανθιές, μελαχροινές, μαύρες και σχιστομάτες

• Like 4
Δημοσ.

In a way ναι αλλα και πάλυ πρέπει να travel για να τα βρείς και πολλά από φυλάσσονται και το σημαντικότερο είναι ότι τα superior και mastercrafted τα χαίρεσαι μονο για το 5% του game οποτε...σε συνδυασμό με το combat mod είναι ότι πρέπει ;)

Δημοσ.

82 ώρες και κάτι κέρματα. Πολύ καλό το παιχνίδι, μην πω απίθανο και πολύ προσεγμένο. Υπάρχουν αποστολές υψηλού επιπέδου αντι να βουρλίζομαι με τα 15άρια που έχω αφήσει εδώ και εκεί;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...