Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν διαβάσεις προσεχτικά τι σου ζητάει το quest και διαβάσεις αυτα που σου λέει ο λυκανθρωπος δεν θα έχεις πρόβλημα.......

μην βαριέσαι να διαβαζεις τα quest

Είναι λίγο παίδεμα αυτό το quest, η αλήθεια να λέγεται

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω εσύ αναφέρεσαι σε αυτόν που είναι μέσα σέ ένα κήπο και όχι σε αυτό το quest που γράφτηκε παραπάνω.

Υποτίθεται με το 1.08 patch θα το έφτιαχναν αυτό.

Βασικά το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι το τελευταίο μισάωρο, από όλες τις απόψεις (αναλογία cutscene/gameplay, αστείο boss-fight, αλλά το κυριότερο τα τρία good-ok-bad endings που μπορεί να επηρεαστούν από lolrandom επιλογές της πλάκας που έρχονται σε αντίθεση με το ότι έχεις κάνει τις προηγούμενες 150+ ώρες) είναι επιπέδου mass effect 3.

οπως και το witcher 1 που ειχε απογοητευσει με το μικρο cut scene ending. για την αναλογια cυt scene gameplay αναφερομαι 

Ναι το ειχα ξαναγράψει καποια στιγμη οτι το w1 ειχε ισως το καλύτερο combat system. Μου άρεσε πολυ η φάση combat style + οτι ειχε πολλα εντυπωσιακά combos/animations.

Γενικα οι μαχες ειναι ωραιες αλλα ,δυστυχως, ευκολες. Και επαιζα στο blood and bones.Στην ουσια δυσκολευτικα αρκετα early game που δεν ειχα ακομα potions κτλ. Απο ενα σημειο και μετα με ενα συνδιασμο quen,swallow και tawny owl ηταν πολυ δυσκολο να ψοφήσεις :P

σιγουρα αυτος ο απλουστατος συνδυασμος η και τιποτε αλλο σε σχεση με τα stats παντα?

Γενικά πάντως το game ιδίως τα quest του είναι φοβερά και για άλλη μια φορά είναι το δυνατότερο σημείο του παιχνιδιού. Μια και είμαι ακομα στο πρώτο 20-30 ώρες νομίζω ο Baron είναι ο ποιο φοβερός χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ σε game και γενικά όλοι οι χαρακτήρες που συναντάς έχουν μια φοβερή ζωντάνια και δεν είναι αυτοί οι άχρωμοι και τυπικοί χαρακτήρες που συναντάς σχεδόν σε όλα τα rpg.

Το άλλο σημείο που ξενίζει είναι η χαοτική διαρύθμιση των point of interest στον χάρτη και που είναι ανακατεμένα σημέια με εξωφρενική δυσκολία δίπλα σε σημεία με πολύ χαμηλό lvl mob. Νομίζω αυτό θα μπορούσαν κάπως να το αποφύγουν αν και όλο immerse στον κόσμου του είναι απίστευτο. Σου δίνει πραγματικά την αίσθηση ενός ζωντανού κόσμου αν και η παρακμή και η φτώχια είναι ξεκάθαρα το αποτύπωμα αυτού του κόσμου.

Μια μεγάλη ένσταση που έχω είναι ότι ακόμα δεν έχω βρει μπουρδέλο :P. Μιλάμε στους προηγούμενους τίτλους ο Geralt είχε ήδη ρίξει στις πρώτες 10 ώρες παιχνιδιού πάνω από 10   :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...