Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εγω ειδα τα 2 τελη απο το Playthrough μου(διαφορετικα saves προφανως ). Περιεργως μου αρεσε πολυ και το κακο τελος,απο τα λιγα παιχνιδια που μου εχει συμβει να μου αρεσει το κακο τελος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 The Witcher 3: Wild Hunt – No REDkit Editor Planned At The Moment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Εμένα πάντως, με το patchίδιο (1.08.1), αποφάσισε εκτός από 1-2 quest που είχα βγάλει και δεν είχε αναγνωρίσει, να μου βγάλει και το παιγνίδι τερματισμένο, στα achievements. Επίσης, μετά και τον νεότερο οδηγό της AMD via WU@10, ανέβηκαν αισθητά οι επιδόσεις και ψάχνω να βρω τί έχει αλλάξει στις ρυθμίσεις (περίπου +7fps, δλδ +22-25%). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Και εμενα εβγαλε στα achievements οτι το εχω τελειωσει , ενω δεν το εχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Διαβάζω οτι αυτη τη στιγμή γίνεται Rolling out το dlc με το Ng+!!! Αρ γιου Ρέντη?!?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Με τα patch τα έχουν κάνει **** άλλα διορθώνουν άλλα χαλάνε. Το τελευταίο έχει θέμα με τα achievements σε πολλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Άιντε, είμαστε και εμείς που περιμένουμε την GTX 970 για να γουστάρουμε και δεν το έχουμε αγγίξει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 παιδιά, due to formats και άλλα συναφί, έχω χάσει το save μου απο το πρώτο πέρασμα, έιχα τον "καλό" τερματισμό και feline armor. Δεν είχα κάνει new quests dlc μετά απο αυτό με το γουρούνι. Έχει κανείς save να ανεβάσει να το πιάσω και εγώ το NG+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Διαβάζω οτι αυτη τη στιγμή γίνεται Rolling out το dlc με το Ng+!!! Αρ γιου Ρέντη?!?! Δεν βλέπω κάτι, ούτε στο Galaxy ούτε στο GOG.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Έχω τον "ok" τερματiσμό (lvl34) άμα σε βολεύει με mastercrafted grifith. Αλλά δες και στο google μήπως έχει save με ακριβώς αυτά που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 ευχαριστώ Nosakos, κάτι βρήκα στο Nexus - αλλά τα έχει όλα τέρματα αυτός. Τελικά δεν νομίζω πως παίζει και μεγάλο ρόλο. Αν μπορείς κάνε μου ένα share κάπου να το πάρω. Και εγώ 34 το τελείωσα. Απο ότι είδα IGN: "First up, if you are level 30 or higher when beginning, your level will remain the same, according to the studio's community lead and website coordinator, Marcin Momot. Those below that mark will be bumped up to level 30 upon starting New Game Plus. You'll also receive a Clearing Potion at the start of the game, allowing you to reset your previously selected skills." "Experience, items, money, and alchemy recipes will all carry over, while your quest items, books and letters, Gwent cards, usable items, and trophies will all be left behind." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2015 Το NG+ εχει βγει, ενημερωτικα Ειμαι lvl 35 το εχω βαλει death march και με σκοτώνουν οι λυκοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Αυτό ήταν το φοβερό open world που θα μας έκαιγε όλους...και ξαφνικά, μετά από δύο μήνες κυκλοφορίας, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει τερματίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Ποσο πια παραπανω διαρκεια να εχει ενα single player game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα