Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω ειδα τα 2 τελη απο το Playthrough μου(διαφορετικα saves προφανως :) ). Περιεργως μου αρεσε πολυ και το κακο τελος,απο τα λιγα παιχνιδια που μου εχει συμβει να μου αρεσει το κακο τελος :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα πάντως, με το patchίδιο (1.08.1), αποφάσισε εκτός από 1-2 quest που είχα βγάλει και δεν είχε αναγνωρίσει, να μου βγάλει και το παιγνίδι τερματισμένο, στα achievements.

Επίσης, μετά και τον νεότερο οδηγό της AMD via WU@10, ανέβηκαν αισθητά οι επιδόσεις και ψάχνω να βρω τί έχει αλλάξει στις ρυθμίσεις (περίπου +7fps, δλδ +22-25%).

Άιντε, είμαστε και εμείς που περιμένουμε την GTX 970 για να γουστάρουμε και δεν το έχουμε αγγίξει καν.

παιδιά, due to formats και άλλα συναφί, έχω χάσει το save μου απο το πρώτο πέρασμα, έιχα τον "καλό" τερματισμό και feline armor. Δεν είχα κάνει new quests dlc μετά απο αυτό με το γουρούνι.

Έχει κανείς save να ανεβάσει να το πιάσω και εγώ το NG+? 

ευχαριστώ Nosakos, κάτι βρήκα στο Nexus - αλλά τα έχει όλα τέρματα αυτός. Τελικά δεν νομίζω πως παίζει και μεγάλο ρόλο. Αν μπορείς κάνε μου ένα share κάπου να το πάρω.

Και εγώ 34 το τελείωσα.

Απο ότι είδα IGN:

"First up, if you are level 30 or higher when beginning, your level will remain the same, according to the studio's community lead and website coordinator, Marcin Momot. Those below that mark will be bumped up to level 30 upon starting New Game Plus. You'll also receive a Clearing Potion at the start of the game, allowing you to reset your previously selected skills."

"Experience, items, money, and alchemy recipes will all carry over, while your quest items, books and letters, Gwent cards, usable items, and trophies will all be left behind."

Αυτό ήταν το φοβερό open world που θα μας έκαιγε όλους...και ξαφνικά, μετά από δύο μήνες κυκλοφορίας, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει τερματίσει; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...