d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Τα stats δεν τα κοιτάω σχεδόν ποτε, im all about looks! lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εμετικό gameplay μάλιστα...τιμωρία στην γωνια! Να το πω αδιαφορο?Hit&roll-rinse&repeat,γουστα ειναι αυτα,δεν ειδα καμια βελτιωση απο το 2 παντως οσον αφορα το gameplay για να μη πω για animation&collision που εκει το τερματησαν,ειπαμε το παιχνιδι ειναι καλο,δεν ειναι τελειο.Θα μπορουσε ομως να ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ok φυσικά γνώμες είναι αλλα μην το απλοποιείς τόσο γιατί μπορείς να συνδυάσεις πολλά elements στην μάχη και ούτε να το συγκρίνεις με το 2 γιατί είναι κλάσεις ανώτερο, ούτε σωστό parry δεν είχε πριν. Από εκεί και πέρα πέσμου εσύ ένα άλλο τέτοιου είδους rpg με καλύτερο combat...και δοκίμασε το mod που πόσταρα και έλα πές μου άμα συνεχίζει να είναι αδιάφορο και εύκολο το combat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το μεγαλύτερο μειονέκτημα παντως του παιχνιδιου ειναι τα smuggler's caches Βασικά το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι το τελευταίο μισάωρο, από όλες τις απόψεις (αναλογία cutscene/gameplay, αστείο boss-fight, αλλά το κυριότερο τα τρία good-ok-bad endings που μπορεί να επηρεαστούν από lolrandom επιλογές της πλάκας που έρχονται σε αντίθεση με το ότι έχεις κάνει τις προηγούμενες 150+ ώρες) είναι επιπέδου mass effect 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το boss fight δεν ήταν κακό εμενα μου άρεσε αλλα προφανώς επειδή πήγα level 36 με full mastercraftedgear ήταν αρκετά εύκολος οποτε λογικό όταν recommended ήταν 28 νομίζω?! Επίσης δεν νομίζω ότι μονο από τις τελευταίες επιλογές αποφασίζεται όλο το ending αλλα δεν είμαι και σίγουρος, διαφωνώ με την σύγκριση ME3 αλλα ξες τι λένε ? Όταν η διαδρομή ήταν τόσο επική εσύ κολλας στο τέλος?! Εμενα δεν μου άρεσε το τέλος, θα προτιμούσα κάτι διαφορετικό από happy ending. Μάλλον ήμουν πολύ καλός...need to rethink some choices 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Βασικά το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι το τελευταίο μισάωρο, από όλες τις απόψεις (αναλογία cutscene/gameplay, αστείο boss-fight, αλλά το κυριότερο τα τρία good-ok-bad endings που μπορεί να επηρεαστούν από lolrandom επιλογές της πλάκας που έρχονται σε αντίθεση με το ότι έχεις κάνει τις προηγούμενες 150+ ώρες) είναι επιπέδου mass effect 3. Πράγματι το τελευταίο boss fight δεν ήταν τόσο δύσκολο, αλλά δεν περίμενα και κάτι τρελό άλλωστε, είναι η φάση που πας επιτέλους να γ@μήσεις (όχι με τον κλασσικό Geralt τρόπο ), μετά από τόσο καιρό. Όσο για τους τερματισμούς, όλοι έχουν σχέση με την Ciri, αφού σε αυτήν βασίζεται το 3 και την έχει σαν κόρη του ο Geralt όπως βλέπουμε αρκετές φορές, οπότε εκεί θα επικεντρωθεί ο Geralt. Και παίζουν και οι 3 σε τελείως διαφορετικό setting. Δεν είναι "αλλάξαμε το χρώμα" όπως στο Mass Effect 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Προφανώς ο καθενας βλέπει με διαφορετικά μάτια (ή μυαλό) τελικά. Για μένα τα combat mechanics είναι από τα καλύτερα πoυ έχω παίξει σε τέτοιο παιχνίδι. Δεν θυμάμαι να έχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ τις μάχες σε άλλα παιχνίδια. Τα Bosses ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό δυσκολίας (σε lvl 35 που τελείωσα) Και το τέλος μου φάνηκε μια χαρά. Πολύ σωστο κλείσιμο για τις επιλογές που είχα κάνει ως τότε. Δεν εχω δει τα αλλα endings για να ξέρω τι άλλο γίνεται, αλλα στο δικό μου είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πως έληξε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εμενα στο combat με χαλάει που έχει λίγα animations, και αυτό απλά γιατί το πρώτο είχε παρα πολλά, τώρα εάν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει 4 για light και 4 για heavy, επίσης το stance δεν αλλάζει ενώ είχαν πει ότι θα αλλάζει αυτόματα ανάλογος το mob σαν του 1 φάση, και δεν υπάρχει animation για όταν πίνεις φίλτρα. Πάντως το υπογράφω όταν βγει το game με όλα τα dlc/expansions θα περάσει πολύς καιρός από το να δούμε κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ναι το ειχα ξαναγράψει καποια στιγμη οτι το w1 ειχε ισως το καλύτερο combat system. Μου άρεσε πολυ η φάση combat style + οτι ειχε πολλα εντυπωσιακά combos/animations. Γενικα οι μαχες ειναι ωραιες αλλα ,δυστυχως, ευκολες. Και επαιζα στο blood and bones.Στην ουσια δυσκολευτικα αρκετα early game που δεν ειχα ακομα potions κτλ. Απο ενα σημειο και μετα με ενα συνδιασμο quen,swallow και tawny owl ηταν πολυ δυσκολο να ψοφήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ ειδικά το Quen που δεν έχει wait time penalty όπως πριν κάνει το game πολύ εύκολο και με τα φίλτρα σχεδόν όλα ta Signs πολύ spammable, ευτυχώς το mod διορθώνει σχεδόν τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Το παιχνίδι "πρέπει" να παιχτεί στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας που και πάλι δεν είναι αρκετό. Αν κάποιος του φανεί δύσκολο τις πρώτες ώρες η συμβουλή είναι να κάνει υπομονή γιατί αργότερα με level,potions etc γίνεται "εύκολο". Στα χαμηλά επίπεδα είναι μόνο κλικ το mouse και dodge - parry ούτε potions ούτε bombs και δεν αξίζει ένα τέτοιο δημιούργημα να μην το απολαύσουμε σε όλο το μεγαλείο του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 True το animation για τα φίλτρα. Είναι κάτι μικρό, αλλά μου έλειψε που δεν έβλεπα να πίνει και να πετάει το μπουκαλάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 μου πέρασε ένα μικρό patch το gog πριν λίγο,νομίζω 76mb Patch 1.08.1 (14.08.2015) Introduces a retro-active fix to some of the achievements that were amended in the patch 1.08. Adds sources for scripts (mod support). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Και το τέλος μου φάνηκε μια χαρά. Πολύ σωστο κλείσιμο για τις επιλογές που είχα κάνει ως τότε. Δεν εχω δει τα αλλα endings για να ξέρω τι άλλο γίνεται, αλλα στο δικό μου είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πως έληξε. To πρόβλημά μου δεν ήταν το τι δείχνουν τα endings, αλλά ποιες επιλογές επηρεάζουν το ποιο από τα τρία θα δεις. Αν αυτό που έτυχε να δεις ήταν λογικό σε σχέση με τις πράξεις σου, δεν το ψάχνεις παραπάνω και λες ΟΚ, μια χαρά. Άμα σου σκάσει κουλό τέλος και μπεις στη διαδικασία να ψάξεις τι το επηρέασε, μπορεί τελικά να διαπιστώσεις ότι τη διαφορά μεταξύ του αν η Ciri θα γίνει empress ή αν θα πεθάνει, την έκανε το ότι σε ένα διάλογο όπου η Ciri είπε -παράφραση- "έτσι μου έρχεται να το κάνω λίμπα το μέρος", πάτησες επιλογή 1: "δε χρειάζεται, ας ηρεμήσουμε" αντί 2: "κάντα λίμπα", και ότι οι υπόλοιπες επιλογές που έκανες επί 150+ ώρες πήγαν στο βρόντο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά αυτό είναι το θέμα. Τι κάνεις με την Ciri όταν είσαι μαζί της. Κι εκείνη έχει τον Geralt σαν πατέρα και ανάλογα με το πόσο την εμπιστεύεσαι ή όχι και όταν την βοηθάς, είναι αυτές οι επιλογές. Ναι, δεν φαίνονται σαν κρίσιμες επιλογές όταν τις κάνεις, αλλά για την Ciri είναι, μιας και είναι ο χρόνος που περνάει με τον Geralt απ' όταν έχουν ξαναβρεθεί. Μεγάλο για να γίνει Empress by the way, είναι να την πας στον Εmhyr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα