Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ'οτι φαίνεται δεν θα το παίξω το παιχνίδι (όχι με την 6950 πάντως). 30 frames τα οποία γίνονται 17-19-24 εναλλάσοντας σκηνές.

Κρίμα, φυσικά και φταίει η κάρτα αλλά μετά απο τόσα patch σε gpu και game, ήλπιζα για κάτι playable στα 30.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακομα και με πείραγμα στις ρυθμίσεις?? Κουλο μου ακούγεται, μήπως εχεις amd cpu? :P Γιατι φιλος μου με 750ti,βρήκε την χρυσή τομη και παίζει μια χαρα στα 30.

Η cpu είναι της υπογραφής. Ο 2500k είναι πολύ δυνατός ακόμα και δεν παίζει να υπάρχει απο εκεί θέμα (στο afterburner πολλές φορές ήταν σε χαμηλά ποσοστά κι όλας). Τα 4gb ram κι η 6950 μάλλον μου το χαλάνε.

Με τα textures στο low γιατί γίνεται αρκετά χειρότερο οπτικά το παιχνίδι και δεν ήθελα να το παίξω έτσι. Γενικά τα settings μου ήταν όλα low πέρα των textures που τα δοκίμασα σε medium και high (και το παιχνίδι και με αυτά τα settings ήταν κουκλί) αλλά το framerate δεν ήταν υποφερτό. Ίσως ψαχτώ κάποια στιγμή για παιρετέρω tweaks αλλά προς το παρόν δεν παίζεται.

Ναι η 1gb είναι. Ωστόσο θεωρητικά στα medium textures δεν θα έπρεπε να έχω θέμα. Τι να πω, έχω ξενερώσει που δεν θα παίξω (άμεσα) τέτοια παιχνιδάρα (λάτρεψα το 2ο), ειδικά τώρα το καλοκαίρι που έχω χρόνο, αλλά τι να κάνουμε, hardware είναι αυτό.

για να μην υπάρχουν αυταπάτες:

System Requirements
  • MINIMUM: 
    • Processor: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940 
    • Memory: 6 GB RAM 
    • Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870 
    • Hard Drive: 35 GB available space
  • RECOMMENDED: 
    • Processor: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz 
    • Memory: 8 GB RAM 
    • Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290 
    • Hard Drive: 35 GB available space

για να μην υπάρχουν αυταπάτες:

Παπαριές, με 4g ddr2 και 570 1.2g και τελείως stable στα 30fps, τώρα έκανα upgrade τα πάντα εκτος gpu και έχω 2 fps παραπάνω, όλα medium-high χωρίς hairworks και τα textures στο high με 0 ίχνος stutter εκτος από Novigrad που έχουν πολλοί ασχέτως specs.

Παιδια ειμαι στο 1.05 αν μπορω να βαλω το 1.07 χωρις το προηγουμενο patch?

Όχι και δεν βλέπω το πρόβλημα tbh να βάλεις το 1.6 και μετά το 1.7...

• Like 1

Παπαριές, με 4g ddr2 και 570 1.2g και τελείως stable στα 30fps, τώρα έκανα upgrade τα πάντα εκτος gpu και έχω 2 fps παραπάνω, όλα medium-high χωρίς hairworks και τα textures στο high με 0 ίχνος stutter εκτος από Novigrad που έχουν πολλοί ασχέτως specs.

Όχι και δεν βλέπω το πρόβλημα tbh να βάλεις το 1.6 και μετά το 1.7...

ντροπή και πιπέρι :-D

• Like 1

Το παιχνιδι το ξεκινησα τωρα απευθειας με το patch v1.07 και τους τελευταιους catalyst και παιζει πολυ καλα στην 7950 o/c στα 1080p ακομα και 2Κ με καποιες παραχωρησεις (high, hairwork off, ssao, 30fps) και σε εναν i5 3470, μαλλον λιγο υπερβολικα τα recommended.

Αυτο που παρατηρησα και μου εκανε εντυπωση, ολα τα τελευταια παιχνιδια με τετοιου επιπεδου γραφικα χρησιμοποιουν 2600-2800mb vram, ενω στο witcher ειναι αρκετα κατω απο 1500mb περιπου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 4γιγα σου δημιουργουν το πρόβλημα

Η μονη διαφορα είναι στα loading sceens, τρέχει άψογα όπως έχω πει πολλές φορες, get over it ;)

Βρήκα το τέλειο ratio για το hud σε 1680*1050 για οποιον θέλει ;)

uiVerticalFrameScale=1.175

uiHorizontalFrameScale=1.05

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

χθες αγορασα το παιχνιδι.δεν το ξεκινησα ακομη, εμεινα μονο κανοντας δοκιμες για τα γραφικα.

λοιπον με το συστημα της υπογραφης μου αυτη τη στιγμη και με στοκ ρολογια σε cpu & gpu πιανς 40 fps με τα περισσοτερα στα ultra 

, v-sync off και ολες τις πυκνοτητες στο high (κοσμος, γρασιδια).θυμιζω ειναι 1680χ1050 η οθονη μου.αρχικα τι μπορω να αλλαξω ωστε να ανεβουν λιγο ακομη και δευτερον αν ανεβασω τον επεξεργαστη στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα δω διαφορα?

σε ριχνει πολύ η cpu εγώ έτσι το τρέχω με το 1.05 patch, στα μετέπειτα δε δοκιμασα καθως το τερμάτισα και το έβγαλα για να παιξω το GTAV τρέχοντας το σε ssd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...