RPDrummer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Coming Soon λέει εμένα.Θα το φτιάξουν σίγουρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 5.1 GBs download στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Στο GOG έχει 2 parts. Το ένα είναι 1MB και το άλλο 2GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Πολύ δυνατό το patch, βάλανε extra επιλογές για το hairworks και preset low/high και hairworks ΑΑ. Τώρα με low preset και 4xAA είμαι στα 60 fps με όλα maxed. Κάτι αλλάξανε και στον φωτισμό επίσης μου φαίνεται γενικά καλύτερο και τρέχει καλύτερα. Και μετά έχεις και όλα τα αλλα addition από πάνω. Thank you based CDPR απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Εμένα πάντως αποτυγχάνει να το κατεβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Το HBAO+ επίσης βελτιωμένο, δεν έχει περίεργες σκιές σε foliage που δεν πρέπει. Γενικά οπτικά το παιχνίδι είναι κάποια κλικ πιο πάνω στις λεπτομέρειες, HBAO + φωτισμός έχουν αρκετές διαφορες. Τουλάχιστον απ' ότι έχω δει μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DolphinHq Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 συμφωνω με τους απο πάνω πολυ δυνατό το πατς. επίσης θέλω να προσθέσω πως αυξήθηκε και η χρήση την μνήμης και για την ram και για την gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τώρα συνδέθηκε το gog εμένα και κατεβάζει 7.6 GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Τώρα συνδέθηκε το gog εμένα και κατεβάζει 7.6 GB ohhh yesh indeed!Το περίμενα πως και πως για να το παίξω το παιχνίδι! ούτε 1mb ούτε 2gb.Μήπως είχε κολλήσει το gog πριν; και DLC κυκλοφόρησε,μην το ξεχνάτε!Για την ciri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εμένα εδω και τόσες ώρες τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Εμένα εδω και τόσες ώρες τίποτα. μήπως τρέχεις σε offline? ή μήπως το autoupdate το χεις off? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πατάω connect αλλά δεν κάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Πατάω connect αλλά δεν κάνει τίποτα. κάνε αυτό τότε 1)Simply type cmd and the Windows search bar will appear on the right hand side with search results. 2)Right click on Command Prompt and click Run as administrator. 3)Type in the command ipconfig /flushdns και δοκίμασε να κάνεις login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 κάνε αυτό τότε 1)Simply type cmd and the Windows search bar will appear on the right hand side with search results. 2)Right click on Command Prompt and click Run as administrator. 3)Type in the command ipconfig /flushdns και δοκίμασε να κάνεις login Δούλεψε, ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δούλεψε, ευχαριστώ. Χαίρομαι που βοήθησα,τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα