Alithinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μηπως μπορεις να το κατεβασεις από το nexusmod, να το ανεβάζεις σε κανενα depositfiles, mediafire κλπ για να το κατεβασω.. Δεν θελω να φταιξω ένα λογαριασμο για ένα mod...?http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/12/ Ευχαριστω.. Το να γίνεις μέλος στο Nexus είναι τελείως τσάμπα. Και ο λογαριασμός σου ισχύει για όλα τα Nexus sites, όχι μόνο του Witcher 3, αλλά και για το Skyrim, Fallout... Άσε που άμα γίνεις μέλος, θα μπορείς να δεις και τα 'κρυφά' mods, που έχουν περιεχόμενο για ενήλικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Καλημερες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Το να γίνεις μέλος στο Nexus είναι τελείως τσάμπα. Και ο λογαριασμός σου ισχύει για όλα τα Nexus sites, όχι μόνο του Witcher 3, αλλά και για το Skyrim, Fallout... Άσε που άμα γίνεις μέλος, θα μπορείς να δεις και τα 'κρυφά' mods, που έχουν περιεχόμενο για ενήλικες... Εκτος αυτό το mod, δεν παιζω τα αλλα παιχνίδια για να εχω μονιμο λογαριασμο.. Μια διευκολυνση ζητησα, αν γινοταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Όση ώρα έχεις γράψει αυτά τα 3-4 μυνήματα είχες κάνει account & είχες κατεβάσει το mod. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Και κάνουμε και κάνα endorse σε άτομα που φάγαν ώρες για το mod που κατέβασες τζάμπα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Μιας και αναφερεστε σε mod ποιο εχετε βαλει οσοι εχετε βαλει να παρω καμια ιδεα γιατι οσα εχω δει εγω δεν μου αρεσαν σε σχεση με το vanilla.Μπας και δω κανενα που να μου αρεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για γραφικά λες; Εγώ έχωσα αυτό Την τελευταία έκδοση, την gritty, και μου άρεσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εγώ έχω αυτό αλλα καλο θα ήταν να τα δεις όλα (που δεν είναι και πολλά atm) και να αποφασίσεις τι σου ταιριάζει http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/61/? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Eιδα μερικα και δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια αυτο που εστειλε το παιδι απο πανω μου αρεσε οταν το εψαχνα(εδω στην δουλεια)κ απο μονος μου αλλα πολυ φωτεινοτητα νομιζω εχει τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες μαλλον οταν παω σπιτι θα τα βαλω να δω γιατι 2 μερες δεν ειχα ιντερνετ λογω οτι αλλαξα παροχο σημερα μετα την δουλεια λογικα θα το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Το αρχιζω και εγω..Να περασω τα save απο το 2 και τι ρυθμισεις να κανω σε .ini; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν χρειαζεται να κανεις καποια ρυθμιση . φοβερη εικονα , και πολυ καλο το sweet fx που χρησημοποιει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Πωω σημερα επεσαν σε μενα τα credits......Δεν προσεχα τη επελεγα και κατεληξα με το χειροτερο ending :///// SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+SPOILER+ ____Υπαρχει τροπος να ζηση η ciri με καποια επιλογη στο τελος στο καστρο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 φοβερη εικονα , και πολυ καλο το sweet fx που χρησημοποιει Ξέρεις τι ρυθμίσεις έχει κάνει ο τύπος για αυτό το αποτέλεσμα και τι SweetFX έχει βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Οχι δεν ξερω δυστυχως . ειναι μια απο τις εικονες που κερδισε τον διαγωνισμο που ειχε κανει η cd project . και δικαια βεβαια τρομερη φωτο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Ποιο Sweetfx να βαλω και τα γραφικα να ρυθμιζω απο μεσα ή απο ενα tool που βρηκα; Σορυ που ρωταω αλλα δεν μπορω να ψαχνω 150 σελιδες πισω να βρω απαντησεις(σιγουρα υπαρχουν βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα