MultiDoc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παίδες το πρόβλημα με το κουβάλησα το έλυσα ως εξής , πέταξα/άφησα κάτω οοοοοολα όσα δεν ήθελα να κουβαλάω αλλα ούτε και να πουλήσω σε ένα ενιαίο loot bag ακριβώς πίσω απο την κοπέλια/armorer στο Velen, και έχω διπλοτριπλοτσεκαρει ότι μένει εκεί και δεν χάνεται, όποτε θέλω πλέον πάω και σηκώνω κατι και αφήνω ότι άλλο θέλω. Επίσης για να απαντήσω μόνος μου στην προηγούμενη ερώτηση μου, έλυσα το θέμα των updates / patches τώρα που το PC δεν έχει δίκτυο ως εξής, μπήκα απο άλλο υπολογιστή στο account μου στο GOG, κατέβασα τα νέα dlc και το patch και με ένα stick τα πέρασα στο PC μου και τα εγκατέστησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Να ξαναρωτήσω, βλέπει κανείς στο steam τα 2 νέα dlc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μετά τον τερματισμό μπορείς να κάνεις free run παντού ή πρέπει να φορτώσεις προηγούμενο save ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πως πας πίσω στο Κaer Morhen για να κάνεις τη Wolf Gear quest? Δεν βλέπω κανένα fast travel sign εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πρέπει να πας με το main quest πρώτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Να ξαναρωτήσω, βλέπει κανείς στο steam τα 2 νέα dlc; Τίποτα ακόμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μετά τον τερματισμό μπορείς να κάνεις free run παντού ή πρέπει να φορτώσεις προηγούμενο save ? Ναι μπορείς, δεν χρειάζεται να φορτώσεις άλλο save. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ναι το είδα και γω. Το τερμάτησα δεν άντεξα να περιμένω άλλα patch για να φτιάξουν κάποια quests. 34 lvl έφτασα με όλα τα quest ολοκληρωμένα, ίσα ίσα που πρόλαβα να φορέσω Wolf gear. Πάντως, ψάχτε όλο το Kaer Morhen και τις γύρω περιοχές. Έχει αρκετά κρυφά quests και κάποια αναφέρονται στο Witcher 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Με τσαντίζουν τα cosplay, ποτέ δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, βάλε και την ηλικία.. Κυρίως το ότι θεωρώ μάλλον απίθανο να έχει περάσει έστω τον πρόλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 παιδες πως μπορουμε να δουμε ποσο 100% εχουμε κανει στο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 στο gog εμφανίστηκαν τα νέα dlc (ο μόνος είμαι που δεν παίζει το παιχνίδι και περιμένει τα dlc και κάποια minor patches) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 στο gog εμφανίστηκαν τα νέα dlc (ο μόνος είμαι που δεν παίζει το παιχνίδι και περιμένει τα dlc και κάποια minor patches) Όχι έχεις και άλλους παρέα. Αν και έχω γράψει αρκετές ώρες δοκιμάζοντας settings, χαζεύοντας τον υπέροχο κόσμο Καβάλα στο αλογάκι μου, κάνοντας practice σε combat και επίσης έμαθα το inventory για να είμαι έτοιμος όταν έρθει η ώρα. Βέβαια περιμένω τα υπόλοιπα 6 Dlc και μάλλον θα ξεκινήσω, ελπίζοντας μέχρι τότε να βγουν 1-2 major patches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 καλημερα, ειδα πως πολλες φορες διαφορα πραγματα πχ, σκιες,μουσια,χορταρι φωρτονουν αργα δηλαδη να πας κοντα και να βγενουν μετα.... μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? επισης οταν περματας με το αλογο βλεπω σε καθε βημα ενα μικρο lag σαν να σταματαταει το game...μονο σε εμενα και αυτο?, ολα ultra εκτος απο foliage visibility στα high 60 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 παιδες πως μπορουμε να δουμε ποσο 100% εχουμε κανει στο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα