RPDrummer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τα DLC είναι φρέσκα παιδιά. Κατεβάστε τα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Στα 4.2 με τον 3770k και λες του ανθρώπου ότι είναι 100% cpu; Καλύτερα να κοιτάξει μήπως παίζει τπτ με τα drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Καλημερα...Να ρωτησω κατι αλλο επειδη στηνω μηχανημα....Με ποια παιζει καλυτερα το μηχανημα μετα τα τελευταια patch 280Χ-770 ή 290; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo106 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κλείσε το hairworks αν το έχεις on. Οι πυρήνες της CPU στο πόσο τρέχουν; Το εκλεισα το hairworks και οντως ειναι πιο smooth to game. Ωστοσο αυτο δε βελτιωσε τη συμπεριφορα των καρτων, και παλι ιδιο χαμηλο usage εχω. Η CPU βαρια βαρια μεχρι 30% να παει max. Παντως οταν ειχα μια 760 μου την ειχε γονατισει στο 100%. Εψαξα λιγο και σε αλλα forum, και μαλλον φταιει το sli profile της nvidia και στο μελλον θα φτιαχτει λενε. Απο drivers εχω τους τελευταιους και μαλιστα τους προηγουμενους του ειχα βγαλει με το DDU. Θα περιμενα να έχεις κολλημένο 60αρι με δύο GTX 760. Κι εγω αυτο περιμενα, αλλα @@ μεντολες! EDIT: Παιδια ειχα κανει πατατα. Δεν θυμαμαι ποτε ακριβως, αλλα ειχα γυρισει το Display Mode σε Borderless. Μολις το γυρισα σε FULL, καρτες στο 90%,CPU-50%. Πλεον 55-60FPS σε high. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το Wolf gear ειναι αυτό το gear που όλοι πιστεύω θέλαμε !!! Απλά απο εμφανιση σκίζει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τελικά τι είναι RPD?! Upgrade του Kaeh Morhen armor? edit: nvm την βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τελικά τι είναι RPD?! Upgrade του Kaeh Morhen armor? edit: nvm την βρήκα. Tier 4 looks? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τι να τα κάνεις, κάθε μέρα ανοίγω μπας και βρω κανένα ξεχασμένο quest αλλα πού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Yap master-crafted. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Yap master-crafted. Nice! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Τώρα το σκέφτηκαν να την βάλουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πού τα είδατε ρεε παίδες τα νέα dlc; Δεν τα βρίσκω πουθενά. Μήπως δεν έχουν μπει steam ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κοίτα να δεις που μου λείπει το "μαγικό μπαούλο" του 2. Καλά τα saddlebags αλλά θα βόλευε κάπου να ξεφορτώνουμε όσα δεν χρησιμοποιούμε αλλά δεν θέλουμε να πετάξουμε (πχ. είμαι βλαμμένος εγώ, δεν θέλω να πετάω ότι έκανα craft ή ότι σήκωσα από Boss fights). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγώ Πέτρο κουβάλαγα παραμάσχαλα όλες τις πανοπλίες και σπαθιά και επειδή μόνο Wolf gear φοράω τώρα τα υπόλοιπα τα πούλησα σε κάποιον που θα θυμάμαι πάντα. Τα έδωσα στην κοπελιά blacksmith στη Velen. Το κακό βέβαια, είναι ότι η τιμή για να ξαναγοράσεις είναι η 10πλάσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Wolf ε? Είμαι μικρός εγώ, ακόμα. Lvl 10.5, κάπου 20ώρες, μόλις βρήκα όλα τα Griffin και κάποια αρκουδέικα (κάποια Cat νομίζω επίσης). Αυτό το πράγμα που αν δεν προσέξεις σε σκίζουν ακόμα και bandits ή nekkers για πλάκα, πολύ μου αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα