Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 το κοβω για shift+del γιατι με ξενερωσε... :/ Κρίμα... Δες πάντως τον καλό Witcher Ciri τερματισμό από YT. Spoilers για Keira Metz Όσοι δεν την στείλατε Kaer Morhen αυτή είναι η μοίρα της Ouch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Spoilers για Keira Metz Όσοι δεν την στείλατε Kaer Morhen αυτή είναι η μοίρα της Φυσικά και την έστειλα. Ετςι θα την άφηνα; =] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πήρα physical/ενεργοποίησα το code/έβαλα να κατεβάσω απο το galaxy αλλα μου βγάζει game not supported. Έχει κάποιος καμια ιδέα; Τώρα πάτησα να κατεβάσω τα αρχεία απο το gog site αλλα 7x4gb και με τη σύνδεση μου είναι σχεδόν βέβαιo οτι θα με τσατίσουν όταν θα φάνε σκάλωμα και θα είναι corrupt μέχρι να κατέβουν. Ξέχασα οτι δεν έχω βάλει dvd drive στο pc μετά το τελευταίο build Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Spoilers για Keira Metz Όσοι δεν την στείλατε Kaer Morhen αυτή είναι η μοίρα της Πάλι καλά που τη σκότωσα δηλαδή.Τουλάχιστον πήγε γρήγορα και ανώδυνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Βγήκε και το patch 1.06 με πολύ μικρό βέβαια change log. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Έχω ΛΙΩΣΕΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Helloooooo Triss! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Τώρα μου δίνεις το φόρεμα ?!!! Ελα ρε παιδιά 2 αποστολές έχω για τερματισμό να ουμ ! Λίγο αργά μου το δώσανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 έχεις τα δίκια σου. ε κράτα το για το 2ο playthrough. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το άλλο unlockable είναι Wolf Gear !!! Κάτι μου λέει ότι δε θα είναι καλό όπως οι mastercrafted πανοπλίες ή ότι θα βγάζουν enchanced, superior και mastercrafted wolf gear καθε βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πέσμου ότι τώρα μπορείς να κανεις upgrade το πρώτο armor?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Το άλλο unlockable είναι Wolf Gear !!! Κάτι μου λέει ότι δε θα είναι καλό όπως οι mastercrafted πανοπλίες ή ότι θα βγάζουν enchanced, superior και mastercrafted wolf gear καθε βδομάδα. Πού το λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πέσμου ότι τώρα μπορείς να κανεις upgrade το πρώτο armor?! Είδα οτι υπάρχει σε Mod. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που τους άρεσε η 1ο armor, και σκέφτηκε να το κάνει κάποιος. Νομίζω της δίνει τα χαρακτηριστηκά της griffin armor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Πού το λένε; Στην φώτο που πόσταρα, αριστερά είναι το quest ''Scavenger Hunt: Wolf School Gear''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα