liakinen Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Hotfix 1.06 http://forums.cdprojektred.com/threads/48523-Hotfix-1-06-on-the-way-(changelog-inside) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν το είχα πάρει πρέφα αυτό...damit. Yes, please address the mutagen stat fix (Sign Intensity dropping after you load your save, and needing to reslot the mutagens to fix). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδιά εγώ είμαι πορωμένος με το Skyrim. Το Witcher 3 δεν το εχω παίξει. Είναι ανώτερο απο το Skyrim; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σαν να συγκρίνεις Ferrari με Fiat.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σαν να συγκρίνεις Ferrari με Fiat.. Τόσο μεγάλη διαφορά;; Καλά βέβαια το W3 είναι πολύ πιο κανούργιο. Και νόμιζα οτι δεν θα υπάρξει rpg σαν το Skyrim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Κοίτα, με όλα τα Mods Και το community support, το Skyrim είναι ουσιαστικά δεκάδες παιχνίδια σε ένα. Κατά συνέπεια δε νομίζω ότι παίζει σύγκριση. Όσον αφορά το σενάριο και τα default γραφικά σίγουρα είναι καλύτερο το W3, αλλά στους υπόλοιπους τομείς δεν νομίζω ότι μπορούμε να τα συγκρίνουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο κόσμος του Skyrim είναι και πιο άδειος, και πιο μικρός αλλα και πιο άψυχος από το The Witcher 3. Έχοντας ρίξει περίπου 200 ώρες συνολικά σε Oblivion + Skyrim μπορώ να πω ότι για εμενα κανένα από τα δυο δεν ακουμπάει το Witcher 3 με mod ή χωρίς. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδιά εγώ είμαι πορωμένος με το Skyrim. Το Witcher 3 δεν το εχω παίξει. Είναι ανώτερο απο το Skyrim; Το Skyrim τελικα ποιο πολυ καλο εχει κανει παρα καλο. Και ηταν χαλια οταν πρωτοβγηκε με Bugs και Glitches που επεσε χοντρο κραξιμο,και εβγαλε ακριβα Dlc για το περιεχομενο τους και Overhyped ηταν λογω του Oblivion και περιορισε καπως τις πωλησεις του Dark Souls(αν και δεν εχουν και πολυ σχεση μεταξυ τους τα παιχνιδια)επειδη βγηκε σχετικα κοντα. Το Witcher 3 αν βγαλουμε εξω τα γνωστα προβληματα που εχουν αναφερθει(χειρισμος,καμερα την ωρα της μαχης,Downgrade κλπ)ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα παιχνιδια που εχουν βγει απο πλευρας πλοκης και επιλογων. Και τα γραφω αυτα οντας μολις 11περιπου Lvl και αφου τωρα φευγω απο Velen(εχω μεινει χωρις Gamepad εδω και 1.5εβδομαδα και τωρα αναγκαστικα παιζω με keyboard αν και με βολευει περισσοτερο το gamepad). Για 17.50 ευρω http://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-witcher-3-wild-hunt-cd-key-compare-prices/και αν αναλογιστουμε τις ωρες και την ποιοτητα του παιχνιδιου μιλαμε για το απολυτο παιχνιδι απο πλευρας τιμης. Σκεψου οτι αλλοι χρεωνουν πολλα περισσοτερα χρηματα για χαζα Dlc Ο κόσμος του Skyrim είναι και πιο άδειος, και πιο μικρός αλλα και πιο άψυχος από το The Witcher 3. Έχοντας ρίξει περίπου 200 ώρες συνολικά σε Oblivion + Skyrim μπορώ να πω ότι για εμενα κανένα από τα δυο δεν ακουμπάει το Witcher 3 με mod ή χωρίς. Αν και δεν προλαβα το Oblivion στις μερες τους/δοξες του,για το Skyrim συμφωνω απολυτα. Απολυτα Overhyped το παιχνιδι και αν ειναι να πουμε πολλα μπραβο αυτα πανε οπως παντα στους Mods που σε κανουν να παιζεις ενα τελειως διαφορετικο παιχνιδι και προσθετουν αξια στην αγορα. Για μενα οπως το επαιξα ετσι και το ξεχασα. Απλα πατησε σε κατι που πουλαει πολυ εδω και χρονια σε ταινιες,βιβλια,Manga/Anime και video παιχνιδια που ακουει στο ονομα Δρακοι. Σωζεις τον κοσμο απο τους δρακους,που αλλιως θα τα ειχαν καψει ολα και αν πας σε ενα χωριο και φας ενα κοτοπουλο σε κυνηγανε οι παντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σωζεις τον κοσμο απο τους δρακους,που αλλιως θα τα ειχαν καψει ολα και αν πας σε ενα χωριο και φας ενα κοτοπουλο σε κυνηγανε οι παντες Είναι το ιερό κοτόπουλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εντάξει, υπερβάλλετε. Το Skyrim είναι ένα πολύ καλό rpg και απο τα καλύτερα που έχουν βγεί ποτέ. Απλώς το W3 όντας πιο καινούργιο είναι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εντάξει, υπερβάλλετε. Το Skyrim είναι ένα πολύ καλό rpg και απο τα καλύτερα που έχουν βγεί ποτέ. Απλώς το W3 όντας πιο καινούργιο είναι καλύτερο. Ειναι απο τα καλυτερα Rpg που εχουν βγει για ποιο λογο????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ειναι απο τα καλυτερα Rpg που εχουν βγει για ποιο λογο????? Δεν θα γίνει το νήμα TES vs W3. Αλλά μιας και ρώτησες, απέραντος χάρτης, εκαντοντάδες τοποθεσίες, τρομερή λεπτομέρεια, καλά γραφικά (με mods ακόμα καλύτερα) κλπ. Για μένα είναι δεύτερο σε κατάταξη μετά το W3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ρε Theo μας ρωτάς και μετά αντιφάσκεις κιόλας και χωρίς να το έχεις παίξει το έβαλες κιόλας πρώτο?! lol dude... κακή σύγκριση πάντως, εγώ το συγκρίνω με το 2 που πάλι το θεωρώ ελαφρώς ανώτερο από το Skyrim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ρε Theo μας ρωτάς και μετά αντιφάσκεις κιόλας και χωρίς να το έχεις παίξει το έβαλες κιόλας πρώτο?! lol dude... κακή σύγκριση πάντως, εγώ το συγκρίνω με το 2 που πάλι το θεωρώ ελαφρώς ανώτερο από το Skyrim. Υπάρχουν και τα gameplay videos στο YT ξέρεις. Το Skyrim για μένα υστερεί πολύ σε υπόθεση και cinematic scenes. Συν του οτι ο πρωταγωνιστής δεν μιλάει καθόλου. Το W3 απο αυτά που έχω δει φαίνεται αψεγάδιαστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα