BigBOSS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 http://www.polygon.com/2015/4/14/8406525/witcher-3-length-how-long-wild-hunt#ooid=R4NXg0dTpp6cWWnV1_ftijUO0OuhFZg- Why The Witcher 3 is 25 or 200 hours long δεν ξερω ποσες ωρες ειναι αλλα μου φαινεται τεράστιο έως "ατελειωτο" αν καθήσεις και ασχοληθεις με το τεράστιο σε ποσοτητα και ποιοτητα περιεχομενο του τίτλου, μήνα σιγουρα θα σε κρατήσει μην πω και παραπάνω. Μιλάδες για δεκάδες εκατοντάδες 'ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για να ευχαριστηθεις ενα παιχνδιι πρεπει να το παιξεις σε ultra η high οχι medium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Πάνε αυτές οι εποχές, πλέον Low > Ultra είναι κάτι μικροδιαφορές εδώ κι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για να ευχαριστηθεις ενα παιχνδι με τα μάτια πρεπει να το παιξεις σε ultra η high οχι medium. Fixed. Ναι, μας αρέσει να μπορούμε να παίζουμε στα καλύτερα γραφικά, αλλά αν χρειαστεί, θα πρέπει κάποιος να κάνει παραχωρήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς, γιατί τότε με το "Downgradegate" που έγινε, θα έπρεπε όσοι φώναζαν να έλεγαν "τι μάπα παιχνίδι". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Είναι τόσο καλό το παιχνίδι, που μόλις βγήκε το βουλώσαμε όλοι για το downgrade Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτό.. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όντως δεν κάνει τίποτα αυτό.. κάνει.Αλλά οχι με 512.με 1000 που το έχω είναι μια χαρά Είναι τόσο καλό το παιχνίδι, που μόλις βγήκε το βουλώσαμε όλοι για το downgrade Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτό.. επειδή όλοι εύχονται να το διορθώσουν.Επίσης όσοι έγραψαν για downgrade εδώ τους βρίσαμε/νε και δεν ξαναέγραψαν.Σε ξένα φόρουμ δεν είδα κανέναν να σωπάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Είναι τόσο καλό το παιχνίδι, που μόλις βγήκε το βουλώσαμε όλοι για το downgrade Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτό.. Το παιχνίδι όντως γ@μεί, αλλά ο κυριότερος λόγος που δεν ακούγονται πλέον παράπονα για το "downgrade" είναι γιατί με το που κυκλοφόρησε και είδαν όλοι πως τρέχει η "downgraded έκδοση" με το σκατένιο optimization της CDPR, κατάλαβαν ότι η "μη downgraded" έκδοση θα απαιτούσε μηχάνημα του 2020. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 το optimization ειναι πολυ καλο μακαρι τα παιχνιδια της Ubisoft να ειχαν τετοιο optimization 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Είναι τόσο καλό το παιχνίδι, που μόλις βγήκε το βουλώσαμε όλοι για το downgrade Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά αυτό.. E ναι, είναι παιχνιδάρα, απλά έχω χαθεί στον κόσμο του. και έχουμε ακόμα Arkham Knight και MGSV τους επόμενους μήνες... Σε open world το 2015 φαίνεται πως θα είναι η καλύτερη χρονια εδώ και χρονια στο gaming. Edit: wooooooooooooow 4M σε 2 εβδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 <p>Federacion μην δίνεις σημασία στα troll, έχω 570 με κατωτερα specs από σένα και τρέχει το game 30 fps smooth medium-high παντού εκτος Novigrad, με το restart στρώνει, στην τελική 20 secs υπόθεση είναι κάθε ώρα και όχι τα graph settings δεν αλλάζουν κάτι. Αύριο θα κάνω upgrade τα πάντα εκτος gpu και θα σου πω standard άμα φτάει αυτό η κάτι άλλο </p> Μέ restart γιατι στρώνει; Δεν είναι η gpu κατά τη γνώμη μου είναι θέμα επεξεργαστή. Σε κάθε περίπτωση ενημερώσε. Σ ευχαριστώ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 -Γεραλδιε, εχω πονοκέφαλο, μπορεις να με γιατρεψεις? -Φυσικά 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για να ευχαριστηθεις ενα παιχνδιι πρεπει να το παιξεις σε ultra η high οχι medium. Αυτό θα το τυπώσω και θα ζητήσω να μου το κορνιζάρουν με επίστρωση από πλατίνα για να το κρεμάσω στην είσοδο του σπιτιού μου. Σοφά λόγια. "Για να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι, πρέπει να το παίξεις σε ultra ή high, όχι medium." -Oroku Saki Foot Ninja Clan 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέ restart γιατι στρώνει; Δεν έχω ιδέα και συμβαίνει σε άτομα με high specs. http://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/615086038681832207/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 E ναι, είναι παιχνιδάρα, απλά έχω χαθεί στον κόσμο του. και έχουμε ακόμα Arkham Knight και MGSV τους επόμενους μήνες... Σε open world το 2015 φαίνεται πως θα είναι η καλύτερη χρονια εδώ και χρονια στο gaming. Edit: wooooooooooooow 4M σε 2 εβδομάδες Τρομερές πωλήσεις. Μπράβο στην CDPR. Ελπίζω μόνο να μην με ψήσει τόσο ώστε να το αγοράσω και δεν παίξω το Skyrim που έλεγα το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 4 εκατομυρια με τα κλειδια των sites ή μονο retail; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα