Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΛ 1στ πέρσον. Κάθε γκρουπ εχθρών και εμετός θα είναι. Θα βγουν και ειδικά περιφερειακά, πριμπεράν και σακούλες.

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάω να τεστάρω τις bug αρισμένες αποστολές και επιστρέφω να ενημερώσω.

Το τελευταίο Racing quest είναι ακόμα bug-αριμένο.

Και το Price of honor και αυτό τα ίδια.

Δημοσ.

Καλά το Whirl και το Rend απορώ που τα βάλαν σε skills και τόσο κάτω, παίζει το 50% τον players ούτε καν να το δουν...θα έπρεπε να είναι ξεκλείδωτα από την αρχή μαζί με το deflect arrows όπως είπε και ο Ghost. Οποιος δεν ξέρει τι κάνουν αυτά τα δυο skills με απλά λόγια είναι power moves με πατημένο το X or Y, light/heavy attack. Μου την σπάει αρκετά το skills tree.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Καλά το Whirl και το Rend απορώ που τα βάλαν σε skills και τόσο κάτω, παίζει το 50% τον players ούτε καν να το δουν...θα έπρεπε να είναι ξεκλείδωτα από την αρχή μαζί με το deflect arrows όπως είπε και ο Ghost. Οποιος δεν ξέρει τι κάνουν αυτά τα δυο skills με απλά λόγια είναι power moves με πατημένο το X or Y, light/heavy attack. Μου την σπάει αρκετά το skills tree.

Δεν τα είχα ψάξει κι εγώ... :P

Τα είδα στο YT τι κάνουν.

Το rend δεν με εντυπωσίασε τόσο, αλλά το whirl μια χαρά, φέρνει του 1 τα combo attacks στο μυαλό.

Δημοσ.

Το rend με συνδυασμό quen και fully charged σακατεύει...το whirl έχει περισσότερα animation από όλες τις κινήσεις του Geralt :D απλά είναι χαζό τέτοια skills να "ξεκλειδώνουν".

Πάντως τώρα κατάλαβα γιατί ο Geralt γουστάρει Yen επειδή

τον σέρνει σαν σκυλάκι or better λυκάκη :D

Πάντως το πως φαίνεται το toxicity στα μούτρα είναι τέλειο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...