Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τον φίλο Psycho ενόχλησε ρε συ Σταύρο. Λες και θα πω εγώ στον καθένα πώς θα παίξει. Δεν με ενόχλησε, απλά ήθελα να δω που θα το πας.Έχω διαβάσει πολλές τραγικότητες εδώ μέσα για να με ενοχλήσει αυτό το απλό πράγμα που είπες. Καλα εσυ πηρες τωρα και το gamepad οποτε θα μας ζαλισεις και λιγο τα αρχιδια με αυτο ,αναμενομενο ...χαχαχα Πάντα υποστήριζα ότι για μένα κάποια παιχνίδια θέλουν οπωσδήποτε gamepad(Π.χ το god of war δεν θα παιζόταν με τίποτα με mouse/keyboard) όπως και άλλα παιχνίδια που θέλουν οπωσδήποτε mouse/keyboard(FPS/Strategy/RTS etc). Βέβαια αυτή είναι προσωπική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μα εγώ δεν είπα, όποιος παίζει Witcher ή Dark Souls με gamepad είναι άμπαλος. Είπα ότι προσωπικά, στην αισθητική μου δεν ταιριάζει rpg με gamepad. Αυτό μάλλον ενόχλησε, τι να πω... Ανάλογα το rpg, το witcher που δεν είναι point and click καλύτερα με χειριστήριο Τα elder scrolls που είναι first person εννοείται με ποντίκι/πληκτρολόγιο Τα mass effect πχ που ήταν τρίτου προσώπου με ενοχλούσε που στην έκδοση του υπολογιστή δεν υποστήριζαν χειριστήριο Δεν είχα θέμα που το έπαιξα με πληκτρολόγιο ποντίκι, αλλά δε θα ήταν η επιλογή μου αν είχα την επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Στα Mass Effect έριχνα ωραία headshots με keyboard/mouse μιας και ήταν πιο shooter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι σίγουρα, στο χειριστήριο χωρίς aim assist δε μπορώ, από την άλλη το aim assist είναι και λίγο κοροϊδία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Τα elder scrolls που είναι first person εννοείται με ποντίκι/πληκτρολόγιο Εγώ προσωπικά το SKyrim το παίζω σε third person κάμερα. Δεν με ενόχλησε, απλά ήθελα να δω που θα το πας.Έχω διαβάσει πολλές τραγικότητες εδώ μέσα για να με ενοχλήσει αυτό το απλό πράγμα που είπες. Την επόμενη φορά λοιπόν να είσαι περισσότερο προσεκτικός και λιγότερο επιθετικός σε θέματα της πλάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πάντα υποστήριζα ότι για μένα κάποια παιχνίδια θέλουν οπωσδήποτε gamepad(Π.χ το god of war δεν θα παιζόταν με τίποτα με mouse/keyboard) όπως και άλλα παιχνίδια που θέλουν οπωσδήποτε mouse/keyboard(FPS/Strategy/RTS etc).Βέβαια αυτή είναι προσωπική άποψη. Eχεις δικιο ,τωρα βεβαια τα παιχνιδια που αναφερεις ή εχεις αναφερει στο παρελθον (god of war ,castlevania) πραγματι θελουν οπωσδηποτε gamepad δεν γινεται αλλιως παιζει ρολο και η καμερα ομως .Για παραδειγμα στο castlevania ορισμενες φορες με το mouse και το kb η καμερα σε πηγαινε αλλου για αλλου .Απλα για ενα pc-oπαιχνιδο οπως το witcher θελω καλο mouse και πληκτρολογιο να παταω κουμπια γιατι θα νομιζω αλλιως οτι χανει καπου το παιχνιδι .Δεν ξερω ειναι η εμμονη που εχω ...Θα στο πω αναποδα ,σκεψου τωρα να παιζεις wow ή guild wars με gamepad ,μπλιαχ ... Ανάλογα το rpg, το witcher που δεν είναι point and click καλύτερα με χειριστήριο Σωστος .. Τα elder scrolls που είναι first person εννοείται με ποντίκι/πληκτρολόγιο Xμ... ετσι και ετσι Eιναι μεν fps αλλα δεν θελει την ακριβεια του cod ας πουμε και επισης δεν ειναι point and click ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Και μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα αμφίβολης ποιότητας, που καλό θα ήταν να μην επαναληφθεί, θα επανέλθετε (όλοι) on-topic και σε χαλαρό ύφος για να μη σβηστούν σελίδες αναδρομικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ρε κάνα gameplay θα βγάλουν να γουστάρουμε λίγο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μπά, ότι δείχνουν το δείχνουν με το τσιγκέλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Όντως ισχύει αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί..Αφού φέτος θα βγει το παιχνίδι, τι το ζορίζουν τόσο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μπά, ότι δείχνουν το δείχνουν με το τσιγκέλι. Από την μία δεν είναι κακό, γιατί συνήθως έχουμε αρκετά spoilers με gameplay vids τελευταία (δεν λέω συγκεκριμένα την CD Projekt RED). Από την άλλη, WANT MOAR (not typo)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Προτιμώ πωρωτικά trailer τύπου ''Killing monsters'' παρά gameplay videos λόγω spoiler. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Καλά πάνω-κάτω όλοι ξέρουμε πως θα είναι τα πράγματα και σε σχέση με άλλα games που βλέπεις σε gameplay το μισό παιχνίδι πριν καν γίνει release, καλύτερα έτσι.. Τώρα, αυτό που λέει ο Psycho είναι ωραία ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σε ένα τόσο χαοτικό game είναι απίστευτα εύκολο gameplay videos με μηδέν spoiler, από την άλλη μου αρέσει αυτό που κάνει η Rockstar για παράδειγμα που βγάζει ένα μονο μεγάλο video λίγο πριν το release. Βασικά το combat θέλω μονο να δω και λίγο freeroam με το άλογο...ελπίζω να έχει cool name Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ήταν πράγματι ωραίο το Killing Monsters, αλλά τρώει πολύ χρόνο το CGI, κλπ. Θα μπορούσε όμως να είναι κάτι πιο in-game engine και όχι μέσα στο παιχνίδι όπως είχαμε για το Witcher 2 με το "52 and a half": Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα