{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Υπάρχουν δυο traders που αγοράζουν τα trophies και αλλα shit full price. Το πρώτο armor πάντως όντως Psycho μέχρι στιγμής είναι το πιο ωραίο. Γενικά το armor makes a bit nonsense όταν το light έχει καλύτερο protection από medium...και εγώ πάντως πιο πολύ με Relics παίζω παρα Witcher gear, ειδικά από τότε που βρήκα το "Anathema" δεν το έχω αφήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Witcher gear for the win. Γιατί ...είμαι witcher. Αλλά ναι, θα προτιμούσα κι εγώ σωστό Wolf set. Μακάρι σε DLC. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Θέλω να δω τουμπανιάρικα shoulders και γενικά το armor να δείχνει high level. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mirkas7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 εχω μια σημαντικη ερωτηση σχετικα με το witcher 3,με αυτα τα specs το σηκωνει το witcher σε medium settings? AMD CPU A8 6600K Black Edition 3.9GHz 2x 4GB RAM DDR3 / 1600Mhz AMD Radeon HD 8570D integrated - DirectX 11, Pixel Shader 5.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Θέλω να δω τουμπανιάρικα shoulders και γενικά το armor να δείχνει high level. Witcher είσαι, όχι (World of Warcraft) iππότης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Καλά δεν εννοώ να δείχνει σαν tauren warrior, αλλά να δείχνει λίγο...πιο επιβλητικός Btw, έχει βγει mod που φτιάχνει το θέμα με το XP: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/119/? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Πω σκαλωμα απογευματιατικα! Αη καντ μπι δε ονλι ουαν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Το καλύτερο κατα τη γνώμη μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Έχετε λάβει το preorder bonus; Είχα παραγγείλει από Public στις 5 Μαΐου και το steelbook ακόμα να μου έρθει. Όποτε ρωτώ μου λένε πως θα λάβω ειδοποίηση και πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 τα τοπ ειναι και 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Όλα είναι τόσο καλά που δεν ξέρω πιο να βάλω στο review και τα έχω ακούσει στο repeat all πάνω από 100 φορες μάλλον στο "steel for humans" το κόβω extended version! https://www.youtube.com/watch?v=ZsmirSy4EMs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 "Geralt, have some dignity. You know how this will end" (Ελληνικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Όπου το "Steel for Humans" είναι τραγούδι γάμου στην πραγματικότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Όπου το "Steel for Humans" είναι τραγούδι γάμου στην πραγματικότητα Σαν να βάζουμε εμείς το "σήμερα γάμος γίνεται" σε battle theme; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 "Σας δίνουμε σας δίνουμε μια όμορφη κοπέλα/ μας δίνετε μας δίνετε μια παλιοκατσιβέλα" και να σκοτώνονται οι Φουρτουνάκηδες με τους Βροντάκηδες Και για του λόγου το αληθές, το αρχικό ποστ μου http://www.insomnia.gr/topic/472504-the-witcher-3-wild-hunt/?p=54002313 Μαζί με τους στίχους από τα σχόλια I've found the lyrics from a guy or girl named Soku all credits to him/her: Bulgarian original: Oy Lazare, Lazare Tuka ni sa kazali Tervo tuka doydome Moma momche naydome Ya momata godete Ya momcheto zhenete Raduvay se, raduvay Raduvay se domaki ne Kolko liste po gorach Tolko zdrave na taz kyshcha And her translation to: Oy Lazare, Lazare Here they’ve told us First we’ve come here We’ve found a girl for the boy Wed the girl Wed the boy Rejoice, rejoice Rejoice householder How many leaves in the forest That many health in the home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα