RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Άντε να βγει το πατσάκι να πάρω κανα lvl !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ποιό πατσάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ποιό πατσάκι; Το 1.05 για pc που θα έρθει σήμερα ή αύριο το αργότερο όπως είπε ένας dev στο forum της cd projekt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 110 ώρες και είμαι lvl 24. Ας μου πει κάποιος αν κοντεύω (Σε πμ αν θέλετε για να μη γίνει κανά σπόιλερ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται πού βρίσκεσαι. Βάλε σε spoiler σε ποιο κομμάτι της ιστορίας είσαι στο main. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ποιό πατσάκι; Huge" Witcher 3 patch will fix XP bug, teeny weeny text, and more κρίμα για όσους βιάζοντε να τελειώσουν τα παιχνίδια τόσο γρήγορα,ενώ υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία,και δεν θα δουν κάποια πράγματα.Μόνο εαν το ξαναπαίξουν αργότερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εξαρτάται πού βρίσκεσαι. Βάλε σε spoiler σε ποιο κομμάτι της ιστορίας είσαι στο main. Μόλις τέλειωσα την αποστολή Missing Person. Ήταν εκεί που φόραγες τη μάσκα στο δάσος, ώστε να δεις τι απέγινε η Ciri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αυτοί που λες, περιμένουν την ΕΕ μια και καλή. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να παίξεις αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά το Witcher 3 και το Batman Akrham Knight έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ΕΕ θα βγει λες του χρόνου ; Την Enhanced την περιμένω, επειδή στα προηγούμενα είχανε οδηγό αποστολών, ώστε να μη χάσεις καμιά για τον 100% τερματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μόλις τέλειωσα την αποστολή Missing Person. Ήταν εκεί που φόραγες τη μάσκα στο δάσος, ώστε να δεις τι απέγινε η Ciri. Έχεις αρκετά ακόμα. 110 ώρες πάντως. Πρέπει να εξερευνείς τα πάντα, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 110 ώρες και είμαι lvl 24. Ας μου πει κάποιος αν κοντεύω (Σε πμ αν θέλετε για να μη γίνει κανά σπόιλερ) 70 χωρίς trainer δεν πας.. εχει κυκλοφορησει καποιο αξιοπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Πρέπει να εξερευνείς τα πάντα, ε; Εννοείται!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Lesser (blank) runstones πού βρίσκουμε; Έχω τα σπαθιά και και δεν μπορώ να τα αναβαθμίσω. Έχω ήδη πάρει και τις συνταγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δε χρειάζονται runestones για την αναβάθμιση. Εκτός αν θες κάποιο dust από το dismantle αυτών. Γενικά τα βρίσκεις μέσα σε κούτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μακράν το χειρότερο interface για όσους παίζουν με potions και bombs!!! Έλεος κάθε φορά να πρέπει να ανοίγεις inventory για να τα αλλάζεις!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα