Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν το αποκλειω ,αλλα rpg με gamepad ξερω γω? Την πρωτη φορα που ειχα πιασει το EO:oblivion ηταν στο 360 με gamepad και με ανακατευε μεχρι που το παρατησα .Απο τοτε μου εχει μεινει αυτη η εντυπωση ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το combat system του Witcher 2 βολεύει πολύ περισσότερο με gamepad.Του 3 θα δούμε, αν και πιστεύω πως και πάλι θα είναι καλύτερα με gamepad.

Το ρήμα "παίζω" αφορά πρώτο ενικό πάντως.

Τουλάχιστον ξέρεις γραμματική.

Δοκιμασε να παιξεις dark souls με mouse/keyboard και θα αλλαξεις γνωμη.

Όση ανωμαλία υπάρχει σε κάποιους κονσολάδες να παίζουν FPS με controller άλλη τόσο υπάρχει και στους PC-άδες να παίζουν third-person με keyboard/mouse.

Τουλάχιστον ξέρεις γραμματική.

Ξέρω και τη φράση «σεβασμός της αντίθετης άποψης» την οποία εσύ προφανώς αγνοείς.

Ρε τι πάθαμε με τα fanboys... Από το πουθενά να δημιουργήσουν θέμα.

Μα δεν ειναι θεμα fanboyισμου στα controller(?) αλλα οτι το dark souls δεν παιζεται με mouse/keyboard

Μα εγώ δεν είπα, όποιος παίζει Witcher ή Dark Souls με gamepad είναι άμπαλος.

Είπα ότι προσωπικά, στην αισθητική μου δεν ταιριάζει rpg με gamepad. Αυτό μάλλον ενόχλησε, τι να πω...

Γιατι να ενοχλησει και ποιον?Εγω βαζω και στοιχημα αν παιξεις dark souls με mouse/keyboard θα το παρατησεις σε 5 λεπτα 

Τον φίλο Psycho ενόχλησε ρε συ Σταύρο. Λες και θα πω εγώ στον καθένα πώς θα παίξει.

Το έχω διαβάσει για το Dark souls κι εγώ, ότι είναι αδύνατον να παίξεις με keyboard/mouse. Απλά το Dark Souls είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Ο κανόνας IMHO είναι RPG/FPS = keyboard/mouse και στα ποδοσφαιράκια/action gamepad.

Ναι απλα εμενα που εκανε εντυπωση που ειπες οτι δεν παιζεις ουτε το batman για παραδειγμα με gamepad.Ενταξει ο καθενας οπως θελει ας παιζει.Επιλογες να υπαρχουν

Μονο τα AC παίζω πάντα με gamepad, όπως και στο TW2 έτσι και στα περισσότερα games δεν υπάρχει το precision k η ταχύτητα του mouse παίζοντας με gamepad, αλλα όχι άμα έχεις hotbar κτλ το gamepad πάει περίπατο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...