Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Έπαιζα με m+k αρχικά και είπα να δοκιμάσω το gamepad και από τότε έτσι παίζω. Το combat του βολεύει πιο πολύ με χειριστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Έτσι ακριβώς, ο χειρισμός είναι το μοναδικό "σοβαρό" ελάττωμα του παιχνιδιού. με 360 gamepad μια χαρά μου φάνηκε ο χειρισμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εγώ βρήκα εξαρχής φοβερό το χειρισμό με m/k. Το συνήθισα μετά από λίγο και άλλαξα 2 commands μόνο γιατί το dodge δεν βόλευε στο alt. Έβαλα να δοκιμάσω και με χειριστήριο αλλά μετά από 5 λεπτά το παράτησα γιατί δεν με βόλευε καθόλου και δεν παλευόταν. Ειδικά αν παίζεις signs build, το βρίσκω απλά γελοίο να αναγκάζεσαι να διαλέγεις τη sign κάθε φορά μπαίνοντας στο quick access menu. Όπως βολεύεται ο καθένας υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 εγω το dodge το χα κανει asssign στο ctrl,βολευει πολυ καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Πόσες ώρες σας πήρε για τον πρώτο τερματισμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Εξαρταται αν παιζεις μονο την κεντριη ιστορια η αν θα κανεις και τα side quest. Εγω που παιζω και τα 2 απο την προηγουμενη Τεταρτη το εχω ξεκινησει και τωρα μετα απο 11 μερες δεν το εχω τερματισει ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 CAMERA STUTTER FIX COMING ON MODAY!!!! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Άντε επιτέλους, δεν υποφέρεται άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠΡΟΜΗ Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπέρα να ρωτήσω αν το Witcher 3 υποστηρίζει 3D Vision γιατί δεν βλέπω να έχει αναφερθεί και αν κάποιος το έχει παίξει με γυαλιά 3D καλό θα ήταν να μας μεταφέρει την εμπειρία . Πάντως το Witcher 2 που το είχα παίξει 3D ανέβαζε τη συνολική εμπειρίας σε άλλο επίπεδο και σε αποζημίωνε για το υψηλό κόστος κτίσεις του συστήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Έπαιζα με m+k αρχικά και είπα να δοκιμάσω το gamepad και από τότε έτσι παίζω. Το combat του βολεύει πιο πολύ με χειριστήριο. Και εμενα το ιδιο, και βοηθαει και σε πιο smooth experience με το framerate καθοτι το joystick δεν γυριζει τοσο αποτομα, οσο ενα mouse με υψηλο dpi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Καλησπέρα να ρωτήσω αν το Witcher 3 υποστηρίζει 3D Vision γιατί δεν βλέπω να έχει αναφερθεί και αν κάποιος το έχει παίξει με γυαλιά 3D καλό θα ήταν να μας μεταφέρει την εμπειρία . Πάντως το Witcher 2 που το είχα παίξει 3D ανέβαζε τη συνολική εμπειρίας σε άλλο επίπεδο και σε αποζημίωνε για το υψηλό κόστος κτίσεις του συστήματος. Απο οτι διαβαζω προς το παρον δεν υποστηριζει,δεν γνωριζω αν αυτο αλλαξει αργοτερα βεβαια. Και εμενα το ιδιο, και βοηθαει και σε πιο smooth experience με το framerate καθοτι το joystick δεν γυριζει τοσο αποτομα, οσο ενα mouse με υψηλο dpi.. Αστα να πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nocturne Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Γνωρίζετε να μου πείτε πως κάνεις repair με το repair tool kit ώστε να αποφεύγω να πληρώνω repair στους ατσαλάδες?? Ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αστα να πανε Ε ναι και να κατεβασω dpi δεν παιζει νιωθω σαν αναπηρος αν το χαμηλωσω στο mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Ε ναι και να κατεβασω dpi δεν παιζει νιωθω σαν αναπηρος αν το χαμηλωσω στο mouse Εγω δοκιμασα λιγο με M+k(ποντικι Logitech g502)και οντως αυτο που ειπες το παρατηρουσα με το καλημερα με το που κατεβαινα απο το αλογο.Ακομα και στον χαρτη ηταν λιγο ενοχλητικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Γνωρίζετε να μου πείτε πως κάνεις repair με το repair tool kit ώστε να αποφεύγω να πληρώνω repair στους ατσαλάδες?? Ευχαριστώ πολυ Διπλό κλικ αν δεν κάνω λάθος και μετά επιλέγεις το item. Υπάρχουν διαφορετικά για armors και weapons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα