Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι ενθαρρυντικό πάντως που δεν υπάρχει κουβέντα για τα τεχνικά ζητήματα του παιχνιδιού. :)

Όχι είναι καλό από τη μάνα του μικρά bugs

Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως πέρα από τον ανοικτό κόσμο και το gameplay που έχει δράση για RPG , ο τρόπος που γίνεται η αφήγηση της ιστορίας και όλων αυτά που εξελίσσονται γύρω σου

Είναι σα να παρακολουθείς ταινία αν βάλεις και τα όμορφα γραφικά

Επίσης είναι πολύ ωραίο που έχουν δώσει προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλα τα side quests σε σχέση με κάθε RPG που έχω παίξει και μάλιστα παίζοντας τα μαθαίνεις περισσότερα για το κόσμο γύρω σου, όλα συνδέονται μεταξύ τους.

Πρόκειται για σπουδαίο τίτλο που άξιζε και αναμονή και αγορά.

Η γκρίνια για το υποτιθέμενο downgrade των γραφικών μου περνάει αδιάφορη

Στο μόνο που έχω λίγο θέμα είναι στο χειρισμό που καλό θα ήταν να τον είχαν προσέξει περισσότερο

Πάντως αυτό θα είναι το καλύτερο παιχνίδι του '15 οπότε ας κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κατεβάζω DRM Free να δω αν μου αρέσει και αν ναι θα το χτυπήσω.

22€ είναι ήδη καλή τιμή αν πρόκειται για τόσο μεγάλο τίτλο.

Και τα 50 είναι καλή τιμή για αυτό το παιχνίδι imho

Αυτοί οι Πολωνοί..Σε όλα τα cutscenes σχεδόν, ζουμάρουν εκεί που υπάρχουν τα low-res textures..Λες και το κάνουν επίτηδες..

Και σε αυτό το cutscene κάνει ακόμα πιο κοντινό ζουμ σε κάποια φάση από αυτό που δείχνει η φώτο:

RKalwju.jpg

3851_charlotte_gainsbourg.jpg

εκπληκτική η ομοιότητα :D

Έχω κάνει fail 4 Secondary quests χωρίς να το θέλω και εκνευρίζομαι... Και το ένα είχε σχέση με την Yen και τώρα το πείρα χαμπάρι...

Μπορείς να κάνεις reload τα checkpoint

Αλλά εκείνη τη στιγμή αλλιώς δεν αξίζει να φορτώσεις ενα αρκετά παλιότερο save

Επίσης αν παίζεις με keyboard έχεις και το f5 για να σώζεις πολύ συχνά

Το F5 είναι το αγαπημένο μου κουμπί :D

Βασικά το ένα αν και του έχω κάνει complete όλα τα objectives (Cave of Dreams quest) μου το έβγαλε failed και νομίζω γιατί πήρα μια εγωιστική απόφαση στο τέλος (παίζω σαν το απόλυτο @@)

Το άλλο μου ζήτησαν κάτι περιπλανόμενοι να φάω κάτι ghouls για να καθαρίσουν ένα battlefield από πτώματα, κάνω 50 steps πιο μακρικά "FAILED" ok λεω κλάιν σιγά το quest.

To 3o είναι το πιο σημαντικό, είναι lvl 15 στο Skellige το The Last Wish που αφού μόλις τώρα διάβασα τι και πως, κλάιν και που έγινε fail.

Το τέταρτο μια μούφα είναι και αυτή οπότε και εκεί κλάιν.

Από checkpoints κρατάει νομίζω 3 πιο πρόσφατα και αυτά τα quest τα έκανα fail πριν 2-3 μέρες οπότε μιλάμε για ~30 ώρες πιο μετά το πήρα χαμπάρι.

Απλά το καλύτερο παιχνίδι (όχι μόνο RPG) για το 2015 και παίζει of all time μαζί με 2-3 άλλα.

Δεν θέλω να τελειώσει...  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

• Like 1

Βάζουμε spoilers για το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μας γάμησες...

Ζητώ συγγνώμη αν έδωσα πληροφορία που δεν ήταν γνωστή. Στο πρώτο μου μήνυμα είχα βάλει spoiler αλλά οι απαντήσεις ήταν χωρίς spoiler οπότε υπέθεσα ότι το συγκεκριμένο lore ήταν γνωστό (ίσως από την εισαγωγή του παιχνιδιού ή το manual ή κάτι τέτοιο) και έτσι στο δεύτερο μήνυμα δεν έβαλα.

• Like 1

Παίζει θέμα με climbing bug το οποίο είναι gamebreaking, εμένα δε με αφήνει να προχωρήσω main quest. Αποφύγετε αυτές τις quests αν ισχύει το παρακάτω http://forums.cdprojektred.com/threads/41415-how-to-avoid-the-climbing-bug-2-QUESTS-TO-AVOID . Το creature in oxenfurt forest contract ήταν η τελευταία q που έκανα πρίν μου το εμφανίσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...