RPDrummer Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγώ δεν έχω καταλάβει με δ' αύτους τι παίζει. Όλη η στρατιά του Wild Hunt είναι άνθρωποι και τέρατα ή τέρατα που έχουν ανθρώπινες φάτσες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγω ανοιξα σημερα να παιξω τωρα το πρωι να ξεκινησω το καψιμο λογω 3ημερου και βλεπω οτι τελειωσαν οι μπαταριες στο Gamepad Φτου γκαντεμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Με keyboard + m είναι πολύ καλύτερα ρε συ. Προσπάθησα με το gamepad αλλά ούτε καν. Γούστα βέβαια είναι αυτά. Με λίγα λόγια: Το Wild Hunt είναι Elves από παράλληλο σύμπαν και θέλουν να ελευθερώσουν τα αδέρφια τους + κάτι άλλο που θα το καταλάβετε in game. Γενικά υποτίθεται ότι Humans, Nonhumans & Monsters ξεράστηκαν σε αυτό το σύμπαν από άλλα παράλληλα και γενικά υπάρχει ακόμα και hint ότι Humans & Nonhumans είναι στην ουσία όλοι Humans από διαφορετικά timeline. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Zeniath επαιζα προηγουμενως το DS2 Scholar of the first sin καμια 100ωρες(Sorcerer και Cleric μονο)και πιστευω καταλαβαινεις γιατι βαριεμαι αυτη την στιγμη να παω σε Keyboard και Mouse για το Witcher 3 Ασε που αυτο το μηνα βγαινει και το Batman το οποιο παλι σε Gamepad θα παιχτει απο μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Understandable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Παντως οσα tweaks βλεπω στο youtube πανε μονο για Nvidia πουθενα για AMD.Και οι νεοι drivers μου φαινεται πως εκαναν τα πραγματα χειροτερα!Βλεπω αρκετα framedrops.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Εγω ανοιξα σημερα να παιξω τωρα το πρωι να ξεκινησω το καψιμο λογω 3ημερου και βλεπω οτι τελειωσαν οι μπαταριες στο Gamepad Φτου γκαντεμια Έχε μπαταρίες στην άκρη ρε συ, εγώ για χειριστήρια έχω αποκλειστικά 8 eneloop μέσα στο σπίτι που δεν αφήνω να χρησιμοποιηθούν για τίποτε άλλο. Το κάθε ζευγάρι μου δίνει καμιά 30αρια ώρες gaming στο χειριστήριο του Xbox οπότε έχω πάντα juice 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Παντως οσα tweaks βλεπω στο youtube πανε μονο για Nvidia πουθενα για AMD.Και οι νεοι drivers μου φαινεται πως εκαναν τα πραγματα χειροτερα!Βλεπω αρκετα framedrops.... Έχει βγάλει η ίδια η AMD λίστα με tweaks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτός ο catalyst μόνο στο project cars κάνει ουσιαστική δουλειά από ότι φαίνεται για το witcher μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε επόμενο, αν και απο την αρχή το παιχνίδι μια χαρά πάει δεδομένων μάλιστα και των γραφικών του που σε open world είναι ότι καλύτερο υπάρχει (και εννοώ πραγματικό open world, όχι unity που είναι απλά μια σχετικά μεγάλη περιοχή) Όσο για το θέμα με τη ποιότητα εικόνας στη τηλεόραση που σχολιαζω πιο πίσω τελικά μου έφταιγε το sharpness που το είχα τέρμα. Στη τηλεόραση φαινόταν χάλια ενώ στο μόνιτορ ήταν οκ, απλά το έριξα και είναι μια χαρά τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Με λίγα λόγια: Το Wild Hunt είναι Elves από παράλληλο σύμπαν και θέλουν να ελευθερώσουν τα αδέρφια τους + κάτι άλλο που θα το καταλάβετε in game. Γενικά υποτίθεται ότι Humans, Nonhumans & Monsters ξεράστηκαν σε αυτό το σύμπαν από άλλα παράλληλα και γενικά υπάρχει ακόμα και hint ότι Humans & Nonhumans είναι στην ουσία όλοι Humans από διαφορετικά timeline. Ναι το κατάλαβα αυτό με τα σύμπαντα και ότι κάποια στιγμή όλα τα planes τα τρώει το ψύχος (όπως στο 1 με το όνειρο του grandmaster) και καταστρέφονται. Αν δεν κάνω λάθος, ο Eredin για αυτό το λόγο θέλει την Ciri. Μπορεί να ανοίγει μόνος του πύλες με τους navigators για λίγα άτομα αλλά την χρειάζεται για να μπορέσει να φέρει μαζικά όλο το λαό σε αυτό το plane γιατί το δικό τους θα καταστραφεί ή κάτι τέτοιο. Απλά μου φάνηκε παράξενο που είναι τόσο muscled πιο πολύ και από τον Letho Επεξ/σία 30 Μαΐου 2015 από imitheos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 The Witcher 3 No XP Glitch Fix Coming On June 1st 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι το κατάλαβα αυτό με τα σύμπαντα και ότι κάποια στιγμή όλα τα planes τα τρώει το ψύχος (όπως στο 1 με το όνειρο του grandmaster) και καταστρέφονται. Αν δεν κάνω λάθος, ο Eredin για αυτό το λόγο θέλει την Ciri. Μπορεί να ανοίγει μόνος του πύλες με τους navigators για λίγα άτομα αλλά την χρειάζεται για να μπορέσει να φέρει μαζικά όλο το λαό σε αυτό το plane γιατί το δικό τους θα καταστραφεί ή κάτι τέτοιο. Απλά μου φάνηκε παράξενο που είναι τόσο muscled πιο πολύ και από τον Letho Βάζουμε spoilers για το παραμικρό στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Αυτοί οι Πολωνοί..Σε όλα τα cutscenes σχεδόν, ζουμάρουν εκεί που υπάρχουν τα low-res textures..Λες και το κάνουν επίτηδες.. Και σε αυτό το cutscene κάνει ακόμα πιο κοντινό ζουμ σε κάποια φάση από αυτό που δείχνει η φώτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 1) Όχι, απλά τρέξιμο για να βρεις (αν θες) τα Witcher Gear Plans (Feline,Griffin,Bear) 2) Μοιάζουν απλά, τα Secondary Quests του Witcher 3 είναι όσο ενδιαφέροντα ήταν του Skyrim το Main Plot Line. Καταλαβαίνεις για πόσο επικούρα. 3) Ναι. Είδες κανά review στο youtube? Θα βοηθήσει πολύ περισσότερο από να σου πούμε εμείς σε 5-10 γραμμές. Το Skyrim έχεις για top rpg? Αν ναι, υπάρχει μια μακρά λίστα για να ξεκινήσεις να παίζεις. ------------------------------------------------------------- Σημαντικό πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να τσεκάρετε, την πάτησα 2 φορές. Όταν craftάρετε Witcher Gear και το κάνετε upgrade κοιτάτε στο upgrade το LvL Req. Έκανα το Feline Armor μου Superior και τώρα μέχρι να πάω 26 (είμαι 25 και 3/4) κυκλοφορώ με ότι να'ναι armor. To έπαθα και με τα swords αλλά ευτυχώς είχα back up... Και η ώρα των Spoilers. Δυνατό Secondary Quest Spoiler με hints (αν και προσπάθησα να κρύψω λόγια) για το Main Quest. Με το Secondary Quest (Line?) που σου ξεκινάει ο Dijkstra με το assassination plot ενάντια στον Radovid (που εννοείται ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ) έχει προχωρήσει κανείς αρκετά; Εγώ το πήγα μέχρι εκεί που βρίσκεις τα trolls που θέλουν παπούτσια και το quest έγινε completed. Δεν άνοιξε κάποιο καινούριο ακόμα, λογικά ή θα πρέπει να ξεκινήσω τα Secondary Quests του Roche που τον έχω χεσμένο ή θα πρέπει να κάνω advance το main που το έχω αφήσει να μαζέψω λαό για ξύλο στο Δεν-Λέω-Όνομα-Μέρος αφού πάω σε ένα συγκεκριμένο νησί να βρω ένα άτομο. Δεν μου άρεσε το Skyrim, γι' αυτό ρωτάω. Με τα RPG δεν τα πηγαίνω πολύ καλά, αλλά αν υπάρχει δράση κάτι γίνεται. Με φοβίζει μην χαθώ και δεν ξέρω που να πηγαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Οταν κανεις quests μικροτερα απο το lvl σου πχ εισαι 14 και το quest ειναι για 7-8 δεν παιρνεις XP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα