Spartan117 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σας έλυσε τις απορίες σχετικά με την μετάφραση αυτό το email που πήρα από το playstation, απλά αστείο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Κράτα το γερά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μάϊ σουάρτς ίζ μπίγκερ δαν γιόρς (έντ στρόνγκερ!!) !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 89 ωρες εφτασα , πρεπει να τελειωνω το main , εχω βγαλει αν οχι ολα τα περισσοτερα secondary + monster contracts... 200 ωρες πως ακριβως φτανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MultiDoc Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε παίδες δεν ξέρω πως το κάνετε, αλλα είμαι ακόμα ούτε στη μέση και πλησιάζω τις 100 ώρες. Εκτός κι αν δεν διαβάζετε τίποτα (βιβλία κλπ), κάνετε σκιπ παντού κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Είδε κανείς διαφορά με τους νέους beta της AMD; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Είδε κανείς διαφορά με τους νέους beta της AMD;Δε με εντυπωσιάζουν.. Επίσης για κάποιο λόγο σε αυτό το παιχνίδι έχω χειρότερη ποιότητα εικόνας μέσω hdmi στη τηλεόραση από ότι στο μόνιτορ και αυτό με προβληματίζει Δε θυμάμαι αν αυτό μου το έκανε και με τους προηγούμενους οδηγούς γιατί έπαιζα κυρίως στο μόνιτορ Θα τρεξω και κάνα GTA που το έπαιξα όλο στη τηλεόραση να δω αν είναι γενικευμένο το φαινόμενο άρα είναι θέμα driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DolphinHq Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 με τους 15.5 είδα μικρή βελτίωση στα fps και μου φαίνεται πιο smooth το παιχνίδι, 290 εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πως μπορω να δω ποσες ωρες παιζω συνολο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboyfromhell Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιος να με επιβεβαιώσει πως τα Troll που βρήκα σε μια σπηλιά στην Skellige που έτρωγαν κρεμμύδια , έκλαναν την ώρα της μάχης ή ήταν της φαντασίας μου !??? :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιος να με επιβεβαιώσει πως τα Troll που βρήκα σε μια σπηλιά στην Skellige που έτρωγαν κρεμμύδια , έκλαναν την ώρα της μάχης ή ήταν της φαντασίας μου !??? :D έχουν να κάνουν τα κρεμμύδια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στο character tab το βλεπω σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deus ex machina Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Υπάρχει κάποιος να με επιβεβαιώσει πως τα Troll που βρήκα σε μια σπηλιά στην Skellige που έτρωγαν κρεμμύδια , έκλαναν την ώρα της μάχης ή ήταν της φαντασίας μου !??? :D Nope Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Χωρίς να έχω παίξει πολύ, ακόμα level 6 είμαι, τί παιχνιδάρα είναι αυτή; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Είναι, αν και μερικές φορές κάποιοι έχουν όρεξη για μπλα μπλα και κουράζουν. Btw, με το patch 1.04 αύξησαν το αρνητικό Lod Bias κάνοντας την εικόνα ακόμα πιο crisp, οπότε με High Sharpening έχει υπερβολικό crispness, το έριξα στο Low προσωπικά. Και το preset του K-Putt'e αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.3: Επίσης, κάθε φορά που βάζετε ένα νέο patch, το HairWorksMSAA είναι και πάλι στο 8x, πρέπει να το αλλάζετε κάθε φορά. https://sfx.thelazy.net/games/preset/3691/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα