Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παντως σε μενα ο 15.5 τα παει χειροτερα...επεσαν τα φπς κ εχουμε κ framedrops ανα τακτα χρονικα διαστηματα

αφού λέμε είναι εταιρία με Ε,και οι beta ειναι ΙΔΙΟΙ με τους κανονικούς,απλώς τους λείπει το σηματάκι,meeeeeeeeeeeeeeh :eek:

Αν τον περάσω, λες να έχω πρόβλημα με τον gta v ;

όχι ρε συ..Για καλό βγάζουν τους drivers,τώρα βέβαια μιλάμε για την ΑΤΙ,που έχει 6μήνες να βγάλεις drivers,και έχει βγάλει 1-2 ψοροbeta να χαίρονται τα fanboys.. B)

Εεε και άντε 1-2 φορές να μην βγουν καλοί οι drivers.

Και τώρα είναι για να τρέχουν καλύτερα τα παιχνίδια είναι,με στόχο w3 και pCars που δεν είχαν και τις καλύτερες επιδόσεις,ειδικά το 2ο..

Τον πέρασα τώρα.Άμα δεν τρέχει το gta5 καλά με αυτούς,ε τί να πω,όπως σας έχω δηλώσει εμένα με έχουν χάσει από πελάτη,ίσως να με χάσουν μια ώρα νωρίτερα και πουλήσω την 280x.

Σε 7970 CrossFire βελτιωθηκαν αρκετα οι επιδοσεις. Πλεον με ολα ultra εκτος apo Shadows, Grass Density και Foliage Visibility στο High και με ενεργοποιημενο το HairWorks εχει μεσο ορο 69FPS

περίεργο,γιατί το crossfire δεν λειτουργεί πάλι σωστά και με αυτούς..Για δες στο πόσο τις % λειτουργούν οι κάρτες σου,όταν παίζεις το w3.

τα fps δουλέψαν να είναι πιο σταθερά και πιο πάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικές φωτό

Πανέμορφες ομίχλες

Τα αισθήματα μου για σένα είναι καθαρά πλατωνικά.. θα μπορούσες να πείς αδερφικά. Πρέπει να με πιστέψεις!

Kickarse!

Beta - WHQL , τα ίδια είναι. Εκτός αν περιμένετε πως με τους "stable" θα δείτε όντως διαφορά. Και επειδή σίγουρα σκέφτεστε πως πέρσι οι omega 14.12 είχανε μεγάλη διαφορά από τους προηγούμενους , να σας υπενθυμίσω πως τα συγκριτικά ήταν με τον αντίστοιχο 13.12 whql. Όλα τα performance increases που μας παρουσίασαν τότε είχανε γίνει σταδιακά μέσα στη χρονιά με τους....beta. Προσωπικά , πιστεύω πως το μόνο που πρέπει να διορθώσει η amd είναι το dx11 overhead. Εκεί όντως έχει failάρει , δε γίνεται με i7 να πέφτουν τα fps στα 45 στο gta πχ.

83% σε καθε καρτα. Οντως, δεν δουλευει αψογα το scaling, αλλα τουλαχιστον πλεον δεν πεφτει ποτε κατω απο 60FPS. Απλα, σιγουρα θελει VSync ανοιχτο, γιατι δεν ειναι καθολου smooth το παιχνιδι, ακομα και με 100FPS. Πριν, με μια καρτα και πανω απο 60 ηταν.

Ολα στο Ultra εκτος απο το Folliage Visibility στο High.

post-79694-0-07522400-1432894938_thumb.jpg

• Like 1

εγω που ειμαι Ο ΝΟΟΒΑS στο W3 πειτε μου, πως στον κορακα κανουμε repair οπλα,αρμορ κτλ???μονο μπλακσμιθ???repair tool μονιμο δεν παιζει??κ κατι ακομα μαζευω τοσα αντικειμενα τα οποια εξηγει απο κατω πως ειτε τα πουλαςς ειτε τα κανεις dismantle...τι προτεινετε γενικα???κ το dismantle που θα βοηθησει?

• Moderators

Μόνιμα repair tools όχι, αλλά μπορείς να αγοράσεις / βρεις και κάνουν διαφορετικό % repair.

Dismantle σου δίνει crafting items και σε items που έχεις βάλει πάνω runestones, μπορεί να σου επιστρέψει το runestone.

• Like 1

θενξ παιδες...δυσκολο το παιχνιδακι ωστοσο...δεν εχω παιξει τα υπολοιπα βεβαια αλλα οπως κ να χει σε μετρια δυσκολια κ μοιαζει παλουκακι...

Εμενα πάλι από εκεί που άρχισε δύσκολο έγινε σχετικά μέτριο σε δυσκολία στο Death March μετά από 80 ώρες gameplay. Πιθανότατα απλά συνήθισα τα patterns των εχθρών αλλα ιδιαιτερα προβλήματα δεν έχω.

Πάντως το παιχνίδι είναι έπος, μόλις πήγα στα νησιά και την περίμενα να είναι μικρή περιοχή, καμια σχέση όμως. Σχεδόν τα 3/4 της Velen είναι σε μέγεθος...

παντως σε μενα ο 15.5 τα παει χειροτερα...επεσαν τα φπς κ εχουμε κ framedrops ανα τακτα χρονικα διαστηματα

Και εγώ έβαλα το πρωί τους 15.5 και είχα κάποια framedrops τα οποία δεν τα είχα . Συμβαίνουν περισσότερο όταν αρχίζω το παιχνίδι , μετά από κανα  δεκάλεπτο κάπως στρώνει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...