Anastazio Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παντως το blink της "κορης" καλη φαση θα ηταν να το χε και ο γερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παντως το blink της "κορης" καλη φαση θα ηταν να το χε και ο γερος... O Geralt είναι witcher, όχι source. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 AMD 15.5 beta AMD Radeon™ The Witcher 3 – Wild Hunt beta driver Επιτελους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ορίστε.. Πήρε έναν επεξεργαστή 70 ευρώ (και μια ψυκτρούλα 20 ευρώ για να τον πάει στα 4.4), μια μητρική 60 και μια κάρτα 150 και έχει τα 30+ fps μόνιμα.. με τις ρυθμίσεις να είναι 1080p, με κάποια medium, άλλα high και άλλα ultra και ησύχασε.. Κύριος..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 AMD 15.5 beta AMD Radeon™ The Witcher 3 – Wild Hunt beta driver Επιτελους οι πεθαμένοι ξύπνησαν! This driver release is recommended for The Witcher 3 - Wild Hunt and Project Cars. Όπως γράφουν ετοιμάζεται και ο κανονικός driver...ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΩ μεγαλεία,εγω βάζω στοίχημα στους 8 μήνες θα βγει ο κανονικός! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ορίστε.. Πήρε έναν επεξεργαστή 70 ευρώ (και μια ψυκτρούλα 20 ευρώ για να τον πάει στα 4.4), μια μητρική 60 και μια κάρτα 150 και έχει τα 30+ fps μόνιμα.. με τις ρυθμίσεις να είναι 1080p, με κάποια medium, άλλα high και άλλα ultra και ησύχασε.. Κύριος..! κοιμηθηκες νωρις τελικα χαχχα, Λεω να φτιαξω και εγω κανα τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πήγα να σου στείλω πριν λίγο για να κάνεις ένα τέτοιο αλλά σκέφτηκα ότι έχεις τα άλλα parts και κάθονται και ίσως κάνεις κάτι με αυτά. Πάντως, πλάκα έχει. Συνολικά ο τύπος με 400 ευρώ μπορεί και παίζει παιχνίδια. Έχει και άλλα βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σε 7970 CrossFire βελτιωθηκαν αρκετα οι επιδοσεις. Πλεον με ολα ultra εκτος apo Shadows, Grass Density και Foliage Visibility στο High και με ενεργοποιημενο το HairWorks εχει μεσο ορο 69FPS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 οι πεθαμένοι ξύπνησαν! This driver release is recommended for The Witcher 3 - Wild Hunt and Project Cars. Όπως γράφουν ετοιμάζεται και ο κανονικός driver...ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΩ μεγαλεία,εγω βάζω στοίχημα στους 8 μήνες θα βγει ο κανονικός! Αν τον περάσω, λες να έχω πρόβλημα με τον gta v ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisflou7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 παντως σε μενα ο 15.5 τα παει χειροτερα...επεσαν τα φπς κ εχουμε κ framedrops ανα τακτα χρονικα διαστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μάλλον Noobaδικη ερώτηση, αλλά εγω θα ρωτήσω... Επειδή προτείνετε γενικά να υπάρχει v-syn σε 60 ή έστω 30, αν επιλέξω εγω να συγχρονίζω π.χ. με το RTSS στα 45 ή 50 ή όπου αλλού θέλω, θα χάσω σε smoothness συγκριτικα με τα 30 ή 60? Θα χω αυτα τα πως τα λένε tearing και τέτοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μαγκες πρεπει να εχω παιξει και τα προηγουμενα της σειρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καποιος που να δοκιμασε τους νεους drivers της AMD και να αποτελεσμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μαγκες πρεπει να εχω παιξει και τα προηγουμενα της σειρας? Θα ήταν καλό, αλλά όχι απαραίτητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα