Sakiz105 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 "patches fixes things" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 εμενα παντως δεν το κανει,για δοκιμασε το αρχειο που εδωσε o xtrm,βοηθαει στο pop-in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ρε παιδια χρηματα πως μπορω να μαζεψω για αγορα αντικειμενων κτλ?δεν μπορω με τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ρε παιδια χρηματα πως μπορω να μαζεψω για αγορα αντικειμενων κτλ?δεν μπορω με τπτ... Δοκιμασε να κανεις repair οτι πουλας. Απ οτι καταλαβα, το δοκιμασα σε 2-3 οπλα, πουλιεται πιο ακριβα οταν ειναι 100%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέχρι και easter egg από το The Departed έχει. Μερικές φορες άμα μιλήσεις στους Witch Hunters λένε "Maybe, maybe not, maybe fuck yourself" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πολύ χρήμα παρατήρησα ότι βγάζεις farmάροντας drowners κτλ kai maze;yontaw ta φιαλίδια που ρίχνουν, σχεδόν στάνταρ είναι mob και φιαλίδιο, μαζεύεις καμιά 30αριά και πάς και τα πουλάς για καμιά 200αριά χρυσά.... Δεν έχω βρει άλλο τρόπο, από τα όπλα κτλ δεν βγάζεις πολλά πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πολύ χρήμα παρατήρησα ότι βγάζεις farmάροντας drowners κτλ kai maze;yontaw ta φιαλίδια που ρίχνουν, σχεδόν στάνταρ είναι mob και φιαλίδιο, μαζεύεις καμιά 30αριά και πάς και τα πουλάς για καμιά 200αριά χρυσά.... Δεν έχω βρει άλλο τρόπο, από τα όπλα κτλ δεν βγάζεις πολλά πάντως... Απο όπλα μόνο με Relic status αξίζει να πουλήσεις (αν και δέν έχω προχωρήσει πολύ).Βλέπω και κάτι ωραιότατα armor για crafting,οπότε και απο εκεί μπορεί να βγεί κανα coin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman69 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 με patch 1,4v + sweetfx + μερικα κολπακια στο ini, η ποιοτητα ανεβηκε παρα πολυ! Μπορω να πω οτι ειναι overall οτι καλυτερο παιζει αυτη την στιγμη στην αγορα. Λιγο το gameplay να προσεχανε. Στο επομενο τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 με patch 1,4v + sweetfx + μερικα κολπακια στο ini, η ποιοτητα ανεβηκε παρα πολυ! Μπορω να πω οτι ειναι overall οτι καλυτερο παιζει αυτη την στιγμη στην αγορα. Λιγο το gameplay να προσεχανε. Στο επομενο τωρα! Τι κολπα εκανες στο ini? Eβαλα τωρα το 1.4 αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα στα γραφικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Βάζοντας αυτό βελτιώνονται τα textures: [streaming/Textures]UseMipRefiner=true Off: On: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Με γεια το κούρεμα Psycho! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν είναι δικές μου ss αυτές ρε Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δοκιμάσω τώρα, το μεσημέρι όταν πάω σπίτι θα δω. Πάντως το ότι τρώει τόσο λίγη VRAM το παιχνίδι, δείχνει ότι έχει αρκετό περιθώριο στις υφές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δώστε info για αυτά που έχετε αλλάξει γενικά στo.ini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Τρομερό παιχνίδι με τις κάρτες!!! έχω βρει κόλπο να κερδίζω αντιπάλους με καλύτερα deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα