tzizzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το ξερω οτι εχουν ειπωθει αλλα εχω χαθει με τοσες σελιδες.. ναι σορρυ i5 4690, r9 280 , 8gb ua kanv mia ayto poy eipe o Fulgore Prospector8 και αυτα high τα εχω εκτος απο το foilage Sakiz105 με τα blur κλειστα ΔΕΝ εχω καποια διαφορα στα φραμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Έχει ξαναειπωθεί, αλλά δες και εσύ και όσοι ρωτάνε για διαφορές μεταξύ high-ultra κλπ αυτόν τον εξαιρετικά αναλυτικό οδηγό από το geforce experience: http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide Ανάλογα με το τι διαφορές θα δείτε από τον οδηγό κάντε και αντίστοιχες ρυθμίσεις.Έχει άπειρα sliders για τις διαφορές.Στα shadows-textures πάντως σίγουρα μέχρι τώρα δεν είχε διαφορά στην ποιότητα, μόνο στον αριθμό που θα προφόρτωνε η κάρτα.Για τα textures έχω την αίσθηση ότι το διάβασα και στο digital foundry αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τι γινεται ρε παιδες.. το εβαλα σε high preset και μου λεει 22 fps.. ειμαι με τον μετρητη του sweetfx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δε ξέρω για σας ,παντως σε μένα μόλις έβαλα τα frames απο 60 fps κλειδωμένα σε unlimited frames,στο unlimited frames μου τρέχει νερό.Χωρίς stuttering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Triss W2 v W3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Με το patch καλύτερα αλλα έφαγα ήδη ένα crash, δεν είδα άμα έφυγε το micro stutter μέσα στις πόλεις. Δε ξέρω για σας ,παντως σε μένα μόλις έβαλα τα frames απο 60 fps κλειδωμένα σε unlimited frames,στο unlimited frames μου τρέχει νερό.Χωρίς stuttering Τελείως αδιάφορο setting για να επηρεάζει stutter, still you never know. Επίσης όσοι παίζεται fullscreen με vsync (μονο στα cutscenes είχε tearing με v-sync off όχι ingame, weird) να ξέρετε κάνει κάθε φορα reset και μπαίνει boardless. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Με lock στα 30 έχει πολύ καλύτερη ροή το παιχνίδι(Εφόσον είσαι συνήθως τόσο χαμηλά) και το gamepad δείχνει πολύ πιο responsive..Πάντως αυτό που τα secondary quests είναι ουσιαστικά σαν τα main σε διαλόγους-υπόθεση τα σπάει άσχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Triss W2 v W3 Και Witcher 1 Cuter every time στα sequels. (αν και έβγαλε την πλαστική... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Λοιπον το τελειωσα και γω μετα απο μια βδομαδα και κανα 60-70 ωρες υποθετω.Ακριβες playtime δε ξερω διοτι εκανα connect στο gog galaxy περιπου στη μεση του παιχνιδιου και απο τοτε αρχισε να μετραει το playtime.... εκανα ολα τα main και τα περισσοτερα sidequest+witcher contracts....δεν ασχοληθηκα ωστοσο καθολου με treasure hunts διοτι ηταν παρα πολλα και το quest tracking system δε βοηθουσε καθολου σε αυτον τον τομεα Masterpiece οπως αναμενοταν, 9.5/10 του βαζω.....οπως ειπε και καποιος καποιες σελιδες πιο πριν το 10αρι θα το παρει στο GOTY edition που θα βγει σε κανα 1μιση χρονο Εξαιρετικο main story,dialogues,τα sidequest ηταν σαν main quests σε ποιοτητα και ta τερατα στα witcher contracts εξαιρετικα ολα τους φυσικα εχω αφησει ποσα ερωτηματικα unexplored σε παρα πολλες περιοχες,απλα δεν μου εφτανε ο χρονος πλεον ενοψει εξεταστικης Το πραγματικα μοναδικο ελαττωμα του παιχνιδιου -περα απο καποια bugs που θα φτιαχτουν-,ειναι το quest tracking system...ΤΟ γεγονος οτι υπαρχουν τοσα πολλα quest και δεν τα εμφανιζει σαν markers στον χαρτη ειναι απλα εξωφρενικο....ελπιζω να το φτιαξει η CD Project μετα απο player feedback η να βγει καποιο mod που να το αλλαζει,διοτι ηταν απλα τεραστια ξενερα να τελειωνεις ενα quest και το επομενο που να θες να τελειωσεις να ταν ακριβως διπλα απο εκει που ησουν και να πρεπει να ξαναπας παλι..... Θα το ξαναπαιξω σιγουρα οταν βγει η GOTY μαζι με ολα τα expansion και τα DLC και οταν θα ναι patchαρισμενο στο φουλ... Cheers και καλα λιωσιματα σε οσους το ξεκινησαν/ξεκινανε ΥΓ: Ενα ειναι το πραγματικο γκομενακι του Geralt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγώ έκανα απεγκατάσταση και κατέβασα το patch απο αλλού (1,03).Δεν παλευεται η 1,04.Προχωρουσα και τα npcs εμφανιζόντουσαν αφότου τους περνούσα.Τι draw distances ρυθμισαν? -20? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Freddy,δοκιμασα με την gts 450 στην αναλυση σου,ολα low και μου εδειχνε 22-25fps,σχεδον playable, με την δικια σου θα εισαι καπου 28+,οποτε μαλλον με πιο χαμηλη αναλυση θα εισαι ακατεβατα 30fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγώ έκανα απεγκατάσταση και κατέβασα το patch απο αλλού (1,03).Δεν παλευεται η 1,04.Προχωρουσα και τα npcs εμφανιζόντουσαν αφότου τους περνούσα.Τι draw distances ρυθμισαν? -20? Αυτό υπήρχε από πριν δεν φταίει το 1.04 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ρε παιδια!Πως κανω Lock να τρεχει σταθερα στα 30fps?Αν ειναι να εχω ανεβοκατευασματα καλυτερα σταθερα fps πιστευω! Aλλα πως γινεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ένα είναι το ΣΟΥΠΕΡ φιξ με την 1/04 Game icon updated. Εγώ έκανα απεγκατάσταση και κατέβασα το patch απο αλλού (1,03).Δεν παλευεται η 1,04.Προχωρουσα και τα npcs εμφανιζόντουσαν αφότου τους περνούσα.Τι draw distances ρυθμισαν? -20? witcher 3 bat δοκίμασε αυτό το bat που έφτιαξα.. το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το dir που έχω βάλει,σε περίπτωση που έχετε αλλο,πρέπει να περάσετε το σωστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kougi Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ειναι ιδεα μου η στο death march το παιχνιδακι ειναι σε καποια σημεια unplayable απο θεμα δυσκολιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα