Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Keira & στα skills έχει regen Το μονο που βρήκα για την κυρία ειναι για ενα αρμορ σετ που δινει stamina regen , οχι vitality :/ μπορεις να γίνεις πιο specific πανω σε αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δε τραβάει τελικά σε μένα πάνω απο medium settings με την HD7950 μου... Εγώ φίλος στα settings που σου είπα είμαι 30 σταθερά με 670 max oc ,που είναι περίπου ίδιο επίπεδο με την κάρτα σου. Είμαι και σε 1200p και μέχρι τώρα οι amd των προηγουμένων γενιών παίζουν καλύτερα από τις πράσινες. Μου κάνει εντύπωση που έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τα textures οντως βελτιωθηκαν με το 1.04 κ σα να τρεχει καλυτερα κ το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αρκετές αναφορές για crash με το νεο patch, χμμμ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εγω δυστηχως θα περιμενω μεχρι την Πεμπτη/Παρασκευη για να λιωσω στο παιχνιδι οπως πρεπει,κυριως λογω δουλειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Το μονο που βρήκα για την κυρία ειναι για ενα αρμορ σετ που δινει stamina regen , οχι vitality :/ μπορεις να γίνεις πιο specific πανω σε αυτο? Η τύπισσα έχει ένα potion που κάνει reset stats και το επόμενο είναι πολύ μετά στο game( και είναι must γιατί σίγουρα σχεδόν όλοι we fucked up με τα skills ), vitality regen είναι στα τελευταίο skill tree, το λευκό χρώμα που κοστίζουν ένα point. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 έπαιξα λίγο σήμερα, το παιχνίδι τα σπάει και έχει αρκετά ικανοποιητική απόδοση παρόλο που δεν έχουμε ακόμα performance driver οι κόκκινοι δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη περίοδο να λιώσω, με βλέπω να το τραβάω μέχρι τον αύγουστο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 έπαιξα λίγο σήμερα, το παιχνίδι τα σπάει και έχει αρκετά ικανοποιητική απόδοση παρόλο που δεν έχουμε ακόμα performance driver οι κόκκινοι δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο αυτή τη περίοδο να λιώσω, με βλέπω να το τραβάω μέχρι τον αύγουστο... Ουτως ή αλλως για το καλοκαιρι μονο W3 και Batman υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ναι αυτό είναι το μόνο που με παρηγορεί, ότι το καλοκαίρι (όπως και τα περισσότερα καλοκαίρια άλλωστε) θα είναι νεκρή περίοδος οπότε πάλι καλά που θα έχω κάτι να με απασχολεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 σχεδόν όλοι we fucked up με τα skills Speak for yourself. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ουτως ή αλλως για το καλοκαιρι μονο W3 και Batman υπαρχουν. Σιγά μην κλειστούμε το καλοκαίρι στους τέσσερις τοίχους να παίζουμε τον χειμώνα τί θα κάνουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ειμαι με ολα στο ΟΥΛΤΡΑ, με sweetfx+kputt , hairworks OFF , 1920x1080 και πιανω 32 fps μπορω να κανω τπτ αλλο να τα αυξησω χωρις να ριξω κατι που θα μειωσει τα γραφικα? ( η εστω να ριξω κατι που δεν κανει εμφανη διαφορα στο ματι..) στο Catalyst Center ειδε κανεις διαφορα πειραζωντας το Tesselation ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ειμαι με ολα στο ΟΥΛΤΡΑ, με sweetfx+kputt , hairworks OFF , 1920x1080 και πιανω 32 fps μπορω να κανω τπτ αλλο να τα αυξησω χωρις να ριξω κατι που θα μειωσει τα γραφικα? ( η εστω να ριξω κατι που δεν κανει εμφανη διαφορα στο ματι..) στο Catalyst Center ειδε κανεις διαφορα πειραζωντας το Tesselation ? Επειδη τα εχουμε 1000πει πολλες φορες,για δοκιμασε απο περιεργεια να ριξεις απο Ultra σε High και πες αν βλεπεις πραγματικες διαφορες με το ματι και διαφορα στα Fps. Εγω απο οσα εχω δει μονο σε 1600p Ultra και πανω(δηλαδη 4κ)υπαρχουν διαφορες που τις βλεπεις με το ματι σε ολα τα αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ειμαι με ολα στο ΟΥΛΤΡΑ, με sweetfx+kputt , hairworks OFF , 1920x1080 και πιανω 32 fps μπορω να κανω τπτ αλλο να τα αυξησω χωρις να ριξω κατι που θα μειωσει τα γραφικα? ( η εστω να ριξω κατι που δεν κανει εμφανη διαφορα στο ματι..) στο Catalyst Center ειδε κανεις διαφορα πειραζωντας το Tesselation ? Δεν μας λες και καμια πληροφορία για την καρτα σου κτλπα.. Shadows βαλε high, grass density High και το ίδιο ισως με το foliage. Με αυτα ποσα fps φτάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ειμαι με ολα στο ΟΥΛΤΡΑ, με sweetfx+kputt , hairworks OFF , 1920x1080 και πιανω 32 fps μπορω να κανω τπτ αλλο να τα αυξησω χωρις να ριξω κατι που θα μειωσει τα γραφικα? ( η εστω να ριξω κατι που δεν κανει εμφανη διαφορα στο ματι..) στο Catalyst Center ειδε κανεις διαφορα πειραζωντας το Tesselation ? grass density καντο high οπως και το water detail.Επίσης κλείσε motion blur-blur-vignette-depth of field - antialiazing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα