Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε ναι, λογικά και το 3 θα συνεχίζει ανάλογα με τα save σου και το τι έχεις κάνει.Μ' αρέσει που το συνδυάζουν έτσι πάντως το προηγούμενο με το επόμενο, δεν το κάνουν όλοι αυτό, αρκετές φορές μάλιστα ο επόμενος τίτλος δεν έχει και καμία σχέση με τον πρώτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι, λογικά και το 3 θα συνεχίζει ανάλογα με τα save σου και το τι έχεις κάνει.Μ' αρέσει που το συνδυάζουν έτσι πάντως το προηγούμενο με το επόμενο, δεν το κάνουν όλοι αυτό, αρκετές φορές μάλιστα ο επόμενος τίτλος δεν έχει και καμία σχέση με τον πρώτο.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό,ιδίως όταν η ιστορία κυλάει καλύτερα έτσι.

Δες Fallout,TES και KoToR(καλά εδώ υπάρχει σχέση,αλλά όχι μεγάλη).

Τα βιβλία δυστυχώς δεν τα έχω βρει σε καλό φορμάτ,μόνο σε άθλια pdfs και από μετατροπή σε epub(που συνεχίζουν να είναι σε άθλια μορφή).Πολύ θα ήθελα να τα διαβάσω.

Όσο για το παιχνίδι,φαίνεται ωραίο,αν και ποτέ δεν χώνεψα ότι στην σειρά δεν έχει σωστό σύστημα μαγείας.Το πρώτο το τερμάτισα(περισσότερο από περιέργεια),το δεύτερο δεν μπόρεσα γιατί ήθελα pure magic build και δεν γίνεται.

απεναντίας ενώ στα mmo παίζω πάντως σαν mage στα rpg παίζω πάντα warrior για την ευκολία ποιο πολύ. Αυτό το υβρίδιο όμως που έχει το witcher μου άρεσε πάρα πολύ που δεν σε περιόριζε μόνο σε έναν ρόλο αλλά σε ωθούσε να παίζεις και με spell και με τα σπαθιά σου. Αλλά το witcher το δυνατό του σημείο είναι η αλλα game of thrones ιστορία του και φυσικά οι γκόμενες του.

• Like 1

Ο δικός μου ο Witcher πάντα ήταν με αλχημείες. Φίλτρα, δηλητήρια κλπ.

Μαγείες δεν άγγιξα ούτε στο 1, ούτε στο 2 και τερμάτισα το κάθε ένα δύο φορές.

Πάντως μακράν ότι καλύτερο στο PC σε αλχημείες, crafting και magic system σε RPG είναι το Two Worlds 2.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό,ιδίως όταν η ιστορία κυλάει καλύτερα έτσι.

Δες Fallout,TES και KoToR(καλά εδώ υπάρχει σχέση,αλλά όχι μεγάλη).

Τα βιβλία δυστυχώς δεν τα έχω βρει σε καλό φορμάτ,μόνο σε άθλια pdfs και από μετατροπή σε epub(που συνεχίζουν να είναι σε άθλια μορφή).Πολύ θα ήθελα να τα διαβάσω.

Όσο για το παιχνίδι,φαίνεται ωραίο,αν και ποτέ δεν χώνεψα ότι στην σειρά δεν έχει σωστό σύστημα μαγείας.Το πρώτο το τερμάτισα(περισσότερο από περιέργεια),το δεύτερο δεν μπόρεσα γιατί ήθελα pure magic build και δεν γίνεται.

Ε, εντάξει, δεν θα μπορούσε όμως σε ένα παιχνίδι όπως το Halo να γίνει αυτό, το να είναι τελείως διαφορετικό το επόμενο και να μην έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.

Ο δικός μου ο Witcher πάντα ήταν με αλχημείες. Φίλτρα, δηλητήρια κλπ.

Μαγείες δεν άγγιξα ούτε στο 1, ούτε στο 2 και τερμάτισα το κάθε ένα δύο φορές.

Πάντως μακράν ότι καλύτερο στο PC σε αλχημείες, crafting και magic system σε RPG είναι το Two Worlds 2.

Στο Two World 2 είχε το πιο ευέλικτο σύστημα και μάλλον το πιο εύκολο και για balance αλλά και για OP καταστάσεις.

Σίγουρα ήταν μοναδικό.

απεναντίας ενώ στα mmo παίζω πάντως σαν mage στα rpg παίζω πάντα warrior για την ευκολία ποιο πολύ. Αυτό το υβρίδιο όμως που έχει το witcher μου άρεσε πάρα πολύ που δεν σε περιόριζε μόνο σε έναν ρόλο αλλά σε ωθούσε να παίζεις και με spell και με τα σπαθιά σου. Αλλά το witcher το δυνατό του σημείο είναι η αλλα game of thrones ιστορία του και φυσικά οι γκόμενες του.

Εγώ πάλι δεν το θεωρώ καλό,από gameplay άποψης που ουσιαστικά είσαι ένα πράγμα ότι playstyle και να διαλέξεις.

Γενικά το pure mage ήταν το αγαπημένο μου από εποχής BG και ακόμη και σήμερα είναι ο χαρακτήρας που κάνω 3 στα 5 παιχνίδια.

• 1 μήνα μετά...
As a PC gamer, what kind of configuration should I be running if I wish to max the game out? 

(Laughs) We'll be releasing that information soon, but you can already start saving up for an upgrade

Εμ..

Για αλλη μια φορα δικαιωθηκα που ελεγα  οτι θα γονατισει καρτες το witcher ,που καποιοι νομιζαν οτι θα παιζουν full με 50-60 fps με κατι 280-290 ...Περιμενετε το maxwell τωρα(και αν ) ,και παντα για 1080p ετσι ?

το γελιο και η προφητεια για καβατζα σε χρημα ειπωθηκε απο μελος της εταιρειας του παιχνιδιου;

δηλαδη τι πρεπει να χουμε για να το παιξουμε ικανοποιητικα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...