stavros88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν έπαιξες το dark souls 1 day one με keyboard/mouse μου φένεται Ισως όμως να είναι αυτό που λες.Να το συνίθησα Το dark souls ειναι φτιαγμενο για controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Τo game ειναι απλα απόλαυση αλλά έχω 3 παράπονα παίζοντας στο προτελευταίο επίπεδο. Η κάμερα σε συνδυασμό με το περίεργο Lock on σε αναγκάζει να κάνεις πολλά λάθη και να επιτίθεσαι σε άτομα που δεν θες με συνήθης αποτέλεσμα να καταλήγεις ψοφιος. Επισης μου φαίνεται τραγικό σε κάποια σημεία το AI. Ειδικά όταν βγαίνεις απο το range κάποιων εχθρών(φαίνεται πολύ στους drowmers) τρελαίνονται και είναι λες και buggaρουν(μπαινοβγαίνου στο νερό ή τρέχουν γύρω γύρω απο τα δέντρα??).Επίσης το game πολλες φορές δεν καταλαβαίνει ότι είμαι σε fight mode όταν με βαράνε απο μακριά με τόξο οπότε πατάω να κάνω deflect το βέλος και μου ανοίγει το witcher senses με αποτέλεσμα να το τρώω στην μάπα και μιας και οι περισσότεροι εχθροί μου ρήχνουν 10+ lvl ψοφάω επιτόπου . . Βέβαια άμα πλησιάσεις λίγο ίσα ίσα για να ενεργοποιηθεί το fight mode οι υπόλοιποι εχθροι δεν σε καταλαβαίνουν οπότε με deflect καθαρίζεις άνετα τον τοξότη και δεν τρέχει τίποτα. Και τέλος η κίνηση του χαρακτήρα δεν είναι και ότι καλύτερο. Πάντως ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το cyberpunk για να δούμε game ϊδιου επιπέδου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εμενα μου τι σπάει το skill system, φυσικά είμαι level 10 ακόμα οποτε ας ελπίσουμε στρώνει παρακάτω γιατί μου φαίνεται χαζό να έχεις τόσα λίγα slots για τόσο πολλά skills. Μέχρι στιγμής προτιμώ του 2. Και reset δεν παίζει έτσι?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 δυσκολη η jenny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εμενα μου τι σπάει το skill system, φυσικά είμαι level 10 ακόμα οποτε ας ελπίσουμε στρώνει παρακάτω γιατί μου φαίνεται χαζό να έχεις τόσα λίγα slots για τόσο πολλά skills. Μέχρι στιγμής προτιμώ του 2. Και reset δεν παίζει έτσι?! Παιζει απο vendor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 θα πω ΟΥΑΟΥ αλλα βαρουφακης . Μολις τελειωσα ενα find missing brother quest σε κατι mines μου πεταει quest complete μετα crash. Δοκιμαζω να φορτωσω save και κρασαρει @#! Τι σκατα το ηθελα το patch , παμε παλι new game (ναι ολα τα save corrupt και τα manual !!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το skill system είναι όντως ψιλομάπα, και καθόλου να μην υπήρχε δεν θα άλλαζαν πολλά..Το μόνο που θέλω να φτιάξουν είναι το frame-pacing, να είναι η ροή της εικόνας ομαλή χωρίς σκαλώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 στο ps4,πρέπει να σταματήσεις για να κάνεις loot,αλλίως δεν ποιάνει το texture popping ειναι ελλεινό Το ps4 δεν έχει καν συνεφα Τα textures ειναι high για τον geralt medium για τους αλλους. Στο ps4 πεφτει στα 20 fps παρα πολλες φορες (25~ average θα ελεγα) Χειρισμό δεν είδα αλλα στα ίδια με το pc.Ίσως λίγο πιο "σπαστικές" κινήσεις λογο χειριστηριου Αυτά ειναι που κάνουν μπαμ Τexture popping δεν παρατηρησα εγω παντως,Επιπλεον συννεφα και εναλλαγες στον καιρο εχει κανονικα η εκδοση του ps4,αλλα δυστυχως εχει χαμηλα frame rates στο παιχνιδι σε μερικα σημεια.(Το εχω στο ps4 και εχω παθει πλακα με την παιχνιδαρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το LoD ειδικά στις σκιές έχει θέμα και στο PC, μπορείς να το βελτιώσεις μέσα από τα .ini αρχεία αλλά θες SLI οπωσδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Τexture popping δεν παρατηρησα εγω παντως,Επιπλεον συννεφα και εναλλαγες στον καιρο εχει κανονικα η εκδοση του ps4,αλλα δυστυχως εχει χαμηλα frame rates στο παιχνιδι σε μερικα σημεια.(Το εχω στο ps4 και εχω παθει πλακα με την παιχνιδαρα) Μπορεί να το διόρθωσαν.Εγω το είχα δει πριν το day one patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 http://www.reddit.com/r/witcher/comments/370ehd/minor_spoilers_bookwither_3_you_think_cdpr_eye/ Spoilers για ένα questline στην Velen με μια συγκεκριμένη μάγισσα... απλά wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Παιζει απο vendor Fuck μόλις τελειωσα την αποστολή της...balls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το LoD ειδικά στις σκιές έχει θέμα και στο PC, μπορείς να το βελτιώσεις μέσα από τα .ini αρχεία αλλά θες SLI οπωσδήποτε. Οι μεσαίας απόστασης και μακρινές σκίες κυρίως βελτιώνοντε πολύ , όπως αναφέρει και ο οδηγός της nvidia με ελάχιστο κόστος, αρκεί να μην αυξήσεις και το shadowmapsize μαζί. Το default στο ultra settings είναι ψιλοχάλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Σύγκριση με το 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Έπαιξα κάποιες ώρες σήμερα μιας που υπάρχει και χρόνος, και τελικά είπα να το lock-αρω στα 30fps για να τελειώνουμε. Εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά με κάποιο patch. Είχα βιαστεί να γράψω εδώ για το perfomance χωρίς να περάσω πολλές ώρες με το game, και να δω αν είναι stable παντού. Έτσι είναι τα open world άλλωστε. Σε περιοχές, καλή ώρα όπως αυτή, τα fps πέφτουν στα 30, και όταν γίνεται μάχη ή τρέχεις, έχει αρκετά chops και κάποια στιγμή σε κουράζει όλο αυτό. Δεν επιθυμώ να ρίξω τρίχα, ούτε άλλο setting, δεν με πειράζουν τα 30 σε τέτοια games. Συμπέρασμα είναι ότι ακόμα και για 1080p μια 970 δεν είναι αρκετή στο Witcher 3 για ultra+hairworks και να έχεις έστω 40+ avg fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα