Wayward Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μια βοήθεια με το K-putt fx επειδή δεν το έχω ξαναδοκιμάσει. Λέει πως το toggle δε δουλεύει μέσα στο παιχνίδι οπότε να είναι enabled από πριν. Πως όμως? Βρήκα στα global settings "enable at start" αλλά δε βλέπω διαφορά εντός παιχνιδιού. Ένα "how to" παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ποια 30-35, εγώ γύρω στα 25 βλέπω. Κάνει record με fraps, διάβασε το description 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μια βοήθεια με το K-putt fx επειδή δεν το έχω ξαναδοκιμάσει. Λέει πως το toggle δε δουλεύει μέσα στο παιχνίδι οπότε να είναι enabled από πριν. Πως όμως? Βρήκα στα global settings "enable at start" αλλά δε βλέπω διαφορά εντός παιχνιδιού. Ένα "how to" παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει. Πάρε ενα screenshot με το sweetfx και ένα χωρίς . Το preset που χρησιμοποιώ εγώ έχει toggle και σε πληροφορώ έχει τεράστια διαφορά. Θα το καταλάβεις εύκολα με τα screenshots . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Πάρε ενα screenshot με το sweetfx και ένα χωρίς . Το preset που χρησιμοποιώ εγώ έχει toggle και σε πληροφορώ έχει τεράστια διαφορά. Θα το καταλάβεις εύκολα με τα screenshots . Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο enable πέρα από το να βάλω το εξής toggle "#define ReShade_Start_Enabled 1" στο 0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μια βοήθεια με το K-putt fx επειδή δεν το έχω ξαναδοκιμάσει. Λέει πως το toggle δε δουλεύει μέσα στο παιχνίδι οπότε να είναι enabled από πριν. Πως όμως? Βρήκα στα global settings "enable at start" αλλά δε βλέπω διαφορά εντός παιχνιδιού. Ένα "how to" παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει. http://reshade.me/ χρειάζεσαι το reshade+sweetfx2 παιδιά σε εμένα πάντως λειτουργεί το toggle,μπορώ να τα κάνω on/off όποτε θέλω με το scroll lock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 http://reshade.me/ χρειάζεσαι το reshade+sweetfx2 παιδιά σε εμένα πάντως λειτουργεί το toggle,μπορώ να τα κάνω on/off όποτε θέλω με το scroll lock Τα κατέβασα αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες. Κάτι μάλλον κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα ρε παιδιά. Με το σύστημα της υπογραφής μου, αν θέλω να το τρέξω στα 1080p (σαφέστατα χωρίς ΑΑ ή 2Χ) σε τι settings μπορώ να το τρέξω με κλειδωμένα 30FPS (γιατί 60 δεν πρόκειται να τρέξει ακόμα και στα Low); Καταφέρνουμε γραφικό επίπεδο witcher 2 ή όχι; Δεύτερο, μήπως είναι καλύτερα να περιμένω κάποιου είδους major patch update ή ακόμα και enchanced edition; Με 3770k (4.5 OC και 670 max OC) τρέχει στα 30 fps cap με vsync, όλα high και on μόνο το FVR medium (έτσι πρότεινε και ο nvidia guide). Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές από ultra που τρέχει γνωστός με 970 sli όμως για κάποιο λόγο έχει τρελό stutter. Σε βίντεο στο youtube με παρόμοιο σύστημα και settings βλέπω σε αρκετούς να μην υπάρχει. Όλα αυτά με το τελευταίο patch και drivers. P.S Είμαι και σε υψηλή ανάλυση για τα δεδομένα της κάρτας μου (1200p). Α και αυτονόητο είναι χωρίς τρίχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Στα graphs setting εκτος από το foliage προσωπικά δεν βλέπω διαφορες ιδιαίτερες με low-ultra οπτικά και fps, και το foliage πιο κάτω από medium μην το βάλετε το popping είναι τρισάθλιο. Επιτέθηκα σε ένα beasty με skull level και παίξαμε το roll game για κάνα δεκάλεπτο μέχρι που αποφάσισε να φωνάξει για backup κάτι λύκους με skull level...οποτε την έκανα και πάνω στην πανικόβλητη όχι τόσο ηρωική έξοδο μου πέρασα από 1 bandit camp μέχρι που κατέληξα στον προορισμό. Ύστερα από καμια μέρα γύρισα στον bandit camp και βρήκα τους πάντες νεκρούς προφανώς ακόμα με ψάχνουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Στα graphs setting εκτος από το foliage προσωπικά δεν βλέπω διαφορες ιδιαίτερες με low-ultra οπτικά και fps, και το foliage πιο κάτω από medium μην το βάλετε το popping είναι τρισάθλιο. Έτσι το medium είναι η κατάλληλη επιλογή για αυτούς που ψάχνουν και το τελευταίο fps. Λίγο με το άλογο όταν τρέχεις υπάρχει ενα μικρό popping αλλά όχι κάτι που να προβληματίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τι questara ηταν το wild of heart πολυ μου αρεσε,τι αποφαση πηρατε εσεις? Το quest με τον λυκανθρωπο την γυναικα του και την αδελφη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ρε παιδες εκανα μια γκαφα μαλλον, πρεπει να πουλησα καταλαθος την magic lamp, ξερει κανεις αν μπορω να την ξαναπαρω? εχω κανει το Q, και δν μπορω να ενεργοποιησω τα quest που θελουν magic lamp :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αδύνατο να πουλήσεις quest item νομίζω.. Η απόφαση ήταν απλή buddy, I cut φιλέτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τι questara ηταν το wild of heart πολυ μου αρεσε,τι αποφαση πηρατε εσεις? Το quest με τον λυκανθρωπο την γυναικα του και την αδελφη της valar morghulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τι questara ηταν το wild of heart πολυ μου αρεσε,τι αποφαση πηρατε εσεις? Το quest με τον λυκανθρωπο την γυναικα του και την αδελφη της Εφόσον ο τύπος άθελά του σκότωσε την ίδια του την γυναίκα, ήταν επικίνδυνος και δεν θα τον άφηνα να κατασπαράξει άνθρωπο μπροστά μου. Η άλλη, αν και φταίει που σκοτώθηκε η αδερφή της ή θα πλαντάξει στο κλάμα ή θα βρει κάποιον άλλον, punishment enough for now. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Τελικά δεν μπορείς να loot από παντού, ψείρισα από ένα στρατόπεδο μερικά πράγματα και με άρχισαν στις φάπες, σε αφήνουν σεκο δεν σε σκοτώνουν αλλα σου κλέβουν φράγκα. Eye for Eye i guess 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα