Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, θα σε φτιάχνει και in-game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Σε λίγο θα βάλουνε και αληθινή τσόντα με την Triss έτσι όπως το φτιάξανε στο 2. Έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Η Triss θα πάρει πόδι και θα επιστρέψει η Yennefer ( Geralt's true love ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ συνήθως που παίζω με τέρμα τα ηχεία έχω πρόβλημα με τέτοιες σκηνές Ποια Yennefer... Την είχαμε δει στο παιχνίδι ; Δεν τη θυμάμαι. Πάντως την Triss στο 2 την κάνανε πολύ κα$*%^άρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ συνήθως που παίζω με τέρμα τα ηχεία έχω πρόβλημα με τέτοιες σκηνές Ποια Yennefer... Την είχαμε δει στο παιχνίδι ; Δεν τη θυμάμαι. Πάντως την Triss στο 2 την κάνανε πολύ κα$*%^άρα Οχι δεν εμφανιζεται στο παιχνιδι,αλλα την αναφερουν σε flashback στο 2. Μάλλον η Triss θα γίνει πάλι friendzoned,οπως στα βιβλία και η Yen θα επιστρέψει στην αγκαλιά του Geralt edit: Το uber ultimate quest θα ηταν αν και δυο κινδυνευουν στο τελος και πρέπει να διαλέξεις ποια θα σωσεις ! edit2: Τώρα το θυμήθηκα. Στο τέλος του 2 δείχνει οτι η Yen είναι ζωντανή,έχει αμνησία όπως ο Geralt και βρίσκεται κάπου στο Nilfgaard ( αυτοί που κάνουν επίθεση στην τελευταία σκηνή ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποπο.... μυθιστόρημα best seller χαχαχα. Τα βιβλία δεν παίζει να τα βρούμε στα ελληνικά ε; Λογικά στα αγγλικά θα υπάρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποπο.... μυθιστόρημα best seller χαχαχα. Τα βιβλία δεν παίζει να τα βρούμε στα ελληνικά ε; Λογικά στα αγγλικά θα υπάρχουν; Στα Ελληνικα δεν νομιζω να υπαρχουν. Στα Αγγλικα υπαρχουν ολα μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπάρχουν όλα, έχουν βγει η βασική συλλογή διηγημάτων και τα δύο πρώτα μυθιστορήματα της ιστορίας του Geralt (Blood of Elves, Times of Contempt). Σύμφωνα με το Άμαζον, το Φλεβάρη βγαίνει και το τρίτο. Προσωπικά τα βάζω στις κορυφές της fantasy λογοτεχνίας. Επίσης troll-2nd player = Dandelion. Successful bard is successful, blabbermouth enemies till they die. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Στις πρώτες photos πάντως που είχαν βγει ο companion του Geralt φαινόταν σαν male witcher, τώρα άμα ήταν απλά και μονο concept art i really dont know. Ας ελπίσουμε το hell raid θα έχει καλο co-op. Επίσης πάω στοίχημα ότι θα υπάρχει επιλογή μεταξύ Yen και Triss όπως και στο πρώτο με την Dr. Boobs που μου διαφεύγει το όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Στις πρώτες photos πάντως που είχαν βγει ο companion του Geralt φαινόταν σαν male witcher, τώρα άμα ήταν απλά και μονο concept art i really dont know. Ας ελπίσουμε το hell raid θα έχει καλο co-op. Επίσης πάω στοίχημα ότι θα υπάρχει επιλογή μεταξύ Yen και Triss όπως και στο πρώτο με την Dr. Boobs που μου διαφεύγει το όνομα. Και στο "Killing Monsters" ήταν με κάποιον που φαινόταν witcher ή fighter κατιτίς. Shani = Dr. Boobs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Να δούμε και πόσα χρόνια μετά θα είναι γιατί πολύ τον γέρασαν τον Geralt.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αφού δεν νιώθει χρονια...πιο cool τώρα που έχει και άσπρα γενιά, he is complete! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα που σκότωσε και τον Mr.φουσκωτό είναι complete ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τώρα που σκότωσε και τον Mr.φουσκωτό είναι complete ναι. Μπορείς να επιλέξεις να τον αφήσεις να φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα