johnnyman Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εδώ είσαι. http://sfx.thelazy.net/games/preset/3705/ Διάβασε instructions πως να το βάλεις/ενεργοποιείς και αν κολλήσεις κάπου, εδώ ήμαστε. Το είχα βάλει το συγκεκριμένο preset αλλά δεν μου άρεσε πολύ, άσε που τρώει τα πιο πολλά fps από όλα. Όπως είπε ο ο psycho του k-putt είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή και συμφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Που μπορώ να βρω δυνατές κάρτες για gwent? Είμαι στο Velen στο βάλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ξέρουμε πότε στο καλό θα κυκλοφορήσει επίσημα τους drivers η amd; Γιατί τόσο καθυστερημένοι..; Ολοι εμεις με AMD αυτο περιμενουμε Απ οτι το βλεπω ομως, απο βδομαδα θα δουμε, γιατι πλεον ΣΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εντωμεταξυ μπορουμε να διαβασουμε τα βιβλια . https://www.youtube.com/watch?t=458&v=QIeEZeKN8JE το πιο γ@μ@το honest review που εχω δει μεχρι τωρα οπως ειπαν τα παιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μόλις πήρα το 3!! Το εγκατέστησα και...δεν μπορώ να το παίξω!! Βλέπετε, δεν έχω ακόμα τελειώσει το 2...τεράστια αγγαρεία, το έχω από το 2011 και δεν το έχω παίξει!! Δεν μου άρεσε με τίποτα, σε αντίθεση με το 1 το οποίο το έχω παίξει 4 φορές και είναι το αγαπημένο μου rpg (ειδικά αυτό το chapter 4 με τη lady of the lake πρέπει να είναι από τις κορυφαίες rpg στιγμές ever) μαζί με το baldur's gate 2.... Είμαι τώρα στο τελευταίo chapter του 2...Loc Muinne...και βαριέμαι...μουντοί τοίχοι, μουντός ουρανός,από random χαρακτήρες και quests μηδέν, και από υπόθεση όλο βασιλοίντριγκες, μαγοξεκατινιάσματα και τι θα γίνει με τα northern kingdoms....βαρεμάρα Eλπίζω το 3 να μοιάζει περισσότερο με το 1..... Το 3 ειναι ο τελειος συνδυασμος του 1 και του 2...εχουν κρατησει και βελτιωσει το combat και τα γραφικα του 2,ενω εχουν κρατησει τα ποιοτικα στανταρ που ειχαν στο 1 οσον αφορα το story και το questing....ασυζητητη το 3ο ειναι το καλυτερο της σειρας απολες τις αποψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Γιατι δεν τον λεμε απλα μεταλαγμενο? Σιγά μη τον πουμε και χελονονιντζάκι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 παιδια,ξερετε πως μπορω να κανω update στο patch 1.03? νομιζα οτι γινεται αυτοματα μεσω gog galaxy αλλα στο game λεει οτι ειμαι ακομα στο 1.02...επισης ειναι grayed out οι επιλογες configure και extras στο more Solved: τλκ δεν ειχα δει οτι εχει game code για να κανεις connect τα acc,χαχα ξεφτιλας ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μερικες φορες σπαει στη μεση στο patch install , αν δεν εχεις κανει back up τα save πανε περιπατο . Γιατι ασυζητητη το 3ο (patch) ειναι το καλυτερο και το μακρυτερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Που μπορώ να βρω δυνατές κάρτες για gwent? Είμαι στο Velen στο βάλτο. Οι uniques παίζουν από quests, αλλά καλό είναι να παίζεις και να νικάς εδώ κι εκεί, για να παίρνεις γενικά κάρτες. Περίεργο ότι όταν κερδίζεις παίρνεις πάντα μια κάρτα, αλλά όταν χάνεις, δεν δίνεις καμιά δική σου. Μάλλον επειδή έχεις 2 σπαθιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Σιγά μη τον πουμε και χελονονιντζάκι το βιβλίο τον λέει μεταλαγμένο κυνηγό τεράτων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Το ενα δεν τ έχω παίξει, έπαιξα το 2 και μετα απο λιγες μέρες με ξενερωνε με την μουντιλα του, το 3 απλα τ αγάπησα μς την πρωτη ματια, απο ερωτηματικό σε ερωτηματικό πάω και τα ψειριζω ολα.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 το βιβλίο τον λέει μεταλαγμένο κυνηγό τεράτων... επειδή είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ζήτησα μερικά δευτερόλεπτα άδεια από τον Γεράλδιο τον Ρίβιο για να γράψω πόσο βαμάτο είναι το παιχνίδι (ξανά!) Βίβα ο Μαγευτής Τεράτων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektelion Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 ΓΕΡΑΛΔΟΣ ΡΙΒΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΙΜΑΙ ΛΟΓΙΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΛΔΟΣ ΑΝΑΛΑΒΑΝΗ: ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΚΑΤΡΙΣ Ή ΚΑΙ ΚΟΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ - 4 ΟΡΕΝ ΒΑΣΙΛΙΣΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ - 2 ΟΡΕΝ ΒΑΣΙΛΙΣΚΟΣ ΠΛΑΤΥΦΥΛΛΟΣ - 3 ΟΡΕΝ Wii - ΒΕΡΝ (ΙΟΥΛΙΟΣ) - 5 ΟΡΕΝ (ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ, 4 ΟΡΕΝ) ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ - 3 ΟΡΕΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΣΠΕΤΣΕΣ - 6 ΟΡΕΝ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΛΙΣΙ (ΦΕΥΓΑΤΟΣ) - 50 ΟΡΕΝ ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΛΚΙΝ (ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ) - ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ, ΤΟ ΔΡΑΚΟΣ ΣΚΑΪΡΙΜ - ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΕΡΑΛΔΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΓΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΒΙΤΑΛΙΤΙ ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΧΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΣ: ΚΑΕΡ ΜΟΡΕΝ 42, ΣΤΟ 38ο ΧΛΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΕΜΕΡΙΑ - ΡΕΝΤΑΝΙΑ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΔΕΞΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΒΣ. ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΛΛ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΑΪΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΣ: [email protected] Ο ΒΕΡΕΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ - ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΜΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Περί της αισχρής κίνησης και των οικτρών animations του παιχνιδιού: http://www.reddit.com/r/PS4/comments/36fjcr/anyone_feel_that_the_witcher_3s_movement_is_weird/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα