{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Anyways δεν μεταφράζονται τα πάντα στα ελληνικά μονολεκτικά so lets move on guys Μέχρι στιγμής πάντως μονο ένα crash, not bad at all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Παιδια εχω φτασει στο quest family matters στο bos fight αλλα θελει παραπανω level απο το δικο μου και το παιχνιδι δεν μου επιτρεπει να βγω απο το quest για να παω σε αλλο. Δοκιμασα να επιλεξω αλλο quest αλλα δεν μπορω να γυρισω προς τα πισω και να παω αλλου επειδη εχει μια κλειδωμενη πορτα. Τι γινεται τωρα? αγορασε το , νιωθεις τοσο awesome που αυτοματα ανεβαινεις 10 λεβελ . trust me μεχρι εκει που εχω φτασει εχω φτασει στο συμπερασμα οτι ειναι by far το καλυτερο open world rpg που εχω παιξει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Μόλις πήρα το 3!! Το εγκατέστησα και...δεν μπορώ να το παίξω!! Βλέπετε, δεν έχω ακόμα τελειώσει το 2...τεράστια αγγαρεία, το έχω από το 2011 και δεν το έχω παίξει!! Δεν μου άρεσε με τίποτα, σε αντίθεση με το 1 το οποίο το έχω παίξει 4 φορές και είναι το αγαπημένο μου rpg (ειδικά αυτό το chapter 4 με τη lady of the lake πρέπει να είναι από τις κορυφαίες rpg στιγμές ever) μαζί με το baldur's gate 2.... Είμαι τώρα στο τελευταίo chapter του 2...Loc Muinne...και βαριέμαι...μουντοί τοίχοι, μουντός ουρανός,από random χαρακτήρες και quests μηδέν, και από υπόθεση όλο βασιλοίντριγκες, μαγοξεκατινιάσματα και τι θα γίνει με τα northern kingdoms....βαρεμάρα Eλπίζω το 3 να μοιάζει περισσότερο με το 1..... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θρασύμαχος Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το τέταρτο κεφάλαιο του πρώτου είναι απίστευτη εμπειρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggramenos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ....το παιχνιδι τρεχει περίφημα και δεν εχω κανενα μα κανενα παραπόνο(..χωρις τα NVidia gameworks) από θεμα performance...ουτε crash ουτε τιποτα,ολα στα ultra,κλειστο το NVidia Hairworks και το Foliage Visibility Range στο high εχω AVG 50 fps ....το μονο παραπονο είναι η κινηση του χαρακτηρα που είναι καπως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hellraiser76 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το παιχνιδι ειναι επος...στα παντα ακομα και στα γραφικα που καποιοι ειχατε τιναξει το thread στον αερα με τις υπερβολες σας!Και φυσικα καμμια σχεση με το Witcher 2.... Και η πλακα ειναι οτι το παιζω με μια ταπεινη 560 την οποια αμεσα θα αλλαξω για να το απολαυσω οπως του αξιζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Αυτο το pixelation (λες και ειναι arcade game) στα μακρινα textures φτιαχνεται με κανα tweek η όχι? (επίσης δεν ξέρω αν είναι λογο του sweetfx) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ο Geralt σε 4K Τα textures του είναι πολυ καλά και κάνουν μια χαρά scale σε 4k, μονο monitor και καμια-δυο Titan X να είχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστώ SweetFX και όποιον άγιο σε δημιούργησε.. witcher3 2015-05-22 17-01-29.png witcher3 2015-05-22 17-01-35.png Ρε μέχρι και το άλογο που δεν είχε κεφάλι έφτιαξε το SweetFX Σε ευχαριστώ SweetFX και όποιον άγιο σε δημιούργησε.. witcher3 2015-05-22 17-01-29.png witcher3 2015-05-22 17-01-35.png Ρε μέχρι και το άλογο που δεν είχε κεφάλι έφτιαξε το SweetFX alex πιο preset εχεις φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ο Geralt σε 4K Τα textures του είναι πολυ καλά και κάνουν μια χαρά scale σε 4k, μονο monitor και καμια-δυο Titan X να είχα Για πανω απο 30 fps θελει Titan SLI σιγουρα, μεχρι εκει περιπου χωρις μονο ΑΑ καλουτσικα τα παει σε heavily o/ced 970SLI.. Αλλο ενα παιχνιδι που δειχνει φοβερα σε 4k και κανει και τρομερη χρηση της vram (ειδες αν θελουν; ), απλα επειδη για εμενα το W3 θελει πανω απο 45-50 για να παιχτει οπως το θελω εγω προσωπικα, το προτιμω σε 1440p.. Και με τo λουσιμο της Loreal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 alex πιο preset εχεις φιλε μου? Εδώ είσαι. http://sfx.thelazy.net/games/preset/3705/ Διάβασε instructions πως να το βάλεις/ενεργοποιείς και αν κολλήσεις κάπου, εδώ ήμαστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εγώ νομίζω να κάνουμε ελεύθερη μετάφραση. "Ο Θηριοκτόνος" και τέλος. ή Γεράλδιος ο Ρίβιος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εδώ είσαι. http://sfx.thelazy.net/games/preset/3705/ Διάβασε instructions πως να το βάλεις/ενεργοποιείς και αν κολλήσεις κάπου, εδώ ήμαστε. Η ψυχρίλα της ψυχρίλας ω ψυχρίλα. Φυσικά ο καθένας βάζει ότι του αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ακολουθεί spoiler Σε κάποια φάση εκεί που παίρνουμε τον έλεγχο της Ciri νόμισα πωςείναι η Lara και παίζω Tomb Rider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ξέρουμε πότε στο καλό θα κυκλοφορήσει επίσημα τους drivers η amd; Γιατί τόσο καθυστερημένοι..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα