devil-ji Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Πολυ καλο το παιχνιδι, μου θυμιζει αρκετα skyrim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 απόδοση σε GTX 770 με το πρώτο patch 1.01, με το νέο έχω κερδίσει τουλάχιστον 5fps. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Btw οποιος εχει amd ας περασει τους Site: συγκεκριμενους drivers.Ειναι οι drivers για τα windows 10 modded για windows 8.1.Εχω μεγαλη διαφορα κ σταθεροτητα σε ολα τα games. Είναι συμβατοί με τα 7άρια 64Βit; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Eδω ειμαστε!!! Go to your Witcher 3: Wild Hunt folder, then to "...\The Witcher 3\bin\config\base". Now open the "hidden.ini" file using Notepad. You will see two lines: edit "LockControlScheme=0" to "LockControlScheme=2" and those keyboard/gamepad notifications will disappear once you get back in the game. Ε αστο το βρηκα εγω!!! ευχαριστώ το διόρθωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Να ξυπνάς για την δουλειά, να κάθεσαι λίγο στο PC να δεις τα σημερινά και να μην μπορείς να παίξεις Witcher μέχρι να γυρίσεις... Τ-Τ Και είμαι και σε καλό σημείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έχουν δίκιο πάντως αυτό που λένε ότι είναι console game.Αφού ingame πρέπει να υπάρχουν πάνω από 1000 console peasants 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω το patch μου έφερε ελάχιστο stuttering. Κρίμα που δεν υπάρχει counter attack (animation) όπως πριν, γενικά οι Πολωνοί θέλαν παραπάνω χρόνο, δηλαδή πράγματα που είχε το 2 δεν υπάρχουν στο 3 και πολλά φαίνονται μισά. Τελειωσα τον πρώτο χαρτή και παω Vizima. "I bow too no man"! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Να ξυπνάς για την δουλειά, να κάθεσαι λίγο στο PC να δεις τα σημερινά και να μην μπορείς να παίξεις Witcher μέχρι να γυρίσεις... Τ-Τ Και είμαι και σε καλό σημείο... Είναι πράγματι ότι χειρότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Le άκυρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 απόδοση σε GTX 770 με το πρώτο patch 1.01, με το νέο έχω κερδίσει τουλάχιστον 5fps. Με παρόμοιο σύστημα είμαι στα ίδια πάνω κάτω (ι7 930, 12GB ram στα 1600) χωρίς να έχω κάτι OC, απλά εμένα η GPU ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία 85 με 90. Δεν ξέρω γιατί έχουμε τέτοια διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω το patch μου έφερε ελάχιστο stuttering. Κρίμα που δεν υπάρχει counter attack (animation) όπως πριν, γενικά οι Πολωνοί θέλαν παραπάνω χρόνο, δηλαδή πράγματα που είχε το 2 δεν υπάρχουν στο 3 και πολλά φαίνονται μισά. Τελειωσα τον πρώτο χαρτή και παω Vizima. "I bow too no man"! Θα υπάρχει με mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλά εννοείτε απλά έχουμε φτάσει στο όριο νομίζω (ίσος και να το έχουμε ξεπεράσει) που δεν είναι για να παίζεις release day games....το μοναδικό απροβλημάτιστο release νομίζω ήταν το SOM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το ξεραμε οτι θα εχει d1 προβληματα αλλα εγω το νιωθω σαν να μην προλαβαν να ολοκληρωσουν αυτο που αρχικα ηθελαν να φτιαξουν. και τα ρημαδιασμενα κοντρολς δεν μπορουσαν να τα κανουν πιο user friendly ? η κινηση ειναι τοσο ατσουμπαλη που μπορεις να χασεις και απο αρουραιο , τι death march μου λες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 η κινηση ειναι τοσο ατσουμπαλη που μπορεις να χασεις και απο αρουραιο , τι death march μου λες . Μεγαλη αληθεια... και εμενα μου φαινονται αρκετα ατσουμπαλα τα controls... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Όντως με το Patch 1.03 η απόδοση στους kepler έχει βελτιωθεί σημαντικά. Αυτό το judder που είχα πριν έχει εξαφανιστεί. Ευτυχώς που κυκλοφόρησαν τόσο γρήγορα performance patch και δεν είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε την nvidia να βγάλει νέους drivers σε κάνα μήνα από τωρα. Ελπίζω να φτιάξουν και τα fonts σύντομα για να μη χρειάζεται να έχουμε κυάλια δίπλα μας όταν ανοίγουμε το inventory. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα