vagos456 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Με βαθιά μου λύπη παραιτούμε στο σημείο με τον Βαρώνο και το νεκρό-μωρό-τερας-φάντασμα και χαμηλώνω δυσκολία. Τα νεύρα μου! Κρίμα ο Τίτανας χωρίς τρίχες! Δεν είδα και καμία διαφορά σοβαρή και το έκλεισα. Και το SSAO στη μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Χάνω το achievement δυσκολίας αλλά ΔΕΝ μπορώ να το περάσω με τίποτα ούτε να γυρίσω πίσω σε sidequest να ανέβω lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Το ΑΑ είναι μια post process temporal λύση ΑΑ. Είναι πολύ καλο imo και κοστίζει λίγο οποτε βάλτο. Εσύ μπορείς να το ανοίξεις το hairworks, δεν νομίζω να έχεις θέματα με Titan X. Με το hairworks με πήγαινε 75fps μέσο όρο. Αλλά δεν έχει και καμία διαφορά που να αξίζει πάντως...Οπότε κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Βογκάει η καημένη η 670 μου. Όλα medium - off, 30 fps και πάλι σε μερικά σημεία τη βλέπω και σκαλώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παιδια εχει βγει κανενα απο τα βιβλια στα Ελληνικα? Και αν ναι ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δεν είδα και καμία διαφορά σοβαρή και το έκλεισα. Και το SSAO στη μέση. lol. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Aekoupoli πες τι ακριβώς έκανες με το reshade και το toggle. Θα ήθελα να το ξέρω πέρα από τα ετοιματζιδικα αρχεία που παρεθεσες(και καλά έκανες thx)γιατί ψάχνονται τόσα άτομα στο site του SweetFX, θα ήταν χρήσιμο και για εδώ να το γνωρίζουμε. Και εγώ 7αρια έχω και toggle δεν κάνει. Το μόνο preset που μου δουλεύει το toggle και χρησιμοποιώ πλέον είναι αυτό. https://sfx.thelazy.net/games/preset/3705/ Βγάζει τελείως τα "ζεστά χρώματα" και φεύγει αυτή η καρτουνοκιτρινιλα που επικρατεί χρωματικά στο game. Θεωρώ πως είναι το preset με την μεγαλύτερη διαφορά στον χρωματισμό και δουλεύει το toggle κανονικά με το F12. Καλό και το project reality preset(βγήκε και το 1.4)αλλά η κιτρινίλα πάει σύννεφο και πάλι. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί οι devs αποφάσισαν να έχει το game αυτές τις ζεστές /χαρούμενες χρωματικές παλέτες. Επίσης κάντε την χάρη στον εαυτό σας και ιδιαίτερα στα ματάκια σας να βγάλετε το chromatic aberration και το vignette από το game. Άλλη μια πίπα που δεν καταλαβαίνω γιατί την έκαναν είναι ότι το game μόνο σε full-screen έχει στα video settings να πειράξεις gamma. Αυτό το preset με κλειστά chromatic aberration , vignette , sharpening και φουλ το gamma νομίζω ότι πάει όσο πιο κοντά γίνετε στην δευτερή εικόνα από κάτω ! Αυτή νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι η χρωματική παλέτα του παιχνιδιού ! Low / Medium / High / Ultra comparison here: http://www.pcgameshardware.de/commoncfm/comparison/clickSwitch.cfm?id=125691 Και δύο δικές μου screens χωρίς και με το preset . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 μακραν το καλυτερο Preset αυτο που προτεινεις αλεξ αλλα τρωει 8 fps.κατα την γνωμη μου αξιζει.μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα το project reality 1.4 το οποιο ετρωγε 4-5 αναλογα την περισταση!! Nαι αυτό που γίνεται με το reshade πλέον είναι γεγονός. Χρησιμοποιούν αρκετά φίλτρα και AA, οπότε λογικό να τρώνε fps πολλά από τα presets που χρησιμοποιούμε. Έτσι είναι, κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Δεν ξέρω αν θα πω βλακεία αλλά έχω την εντύπωση πως είναι παλιότερη έκδοση reshade (0.16?) το αρχείο του Aekoupoli με το SweetFX 2.0 και πιθανόν γι'αυτό δουλεύει. Και στο δικό μου σύστημα με reshade πρώτη φορά είδα να δουλεύει το toggle. Edit: Δοκίμασα το preset που προτείνεις Alex. Καταρχην τρώει γύρω στα 10fps. Φτιάχνει ωραία τα χρώματα αλλά μου φαίνεται σαν να προσθέτει Chromatic Aberration feeling ενώ το έχω κλειστό όπως και τα sharpening και vignette. Ίσως και να έχεις δίκιο για το CA του preset όμως δεν έχει και πάλι καμία σχέση με αυτό που χρησιμοποιεί το game. Δεν είμαι fan του CA, όπως και κανείς φαντάζομαι, αλλά σε μερικές (ελάχιστες) περιπτώσεις δημιουργεί κάτι ωραίο οπτικά πχ alien isolation. Όσο αφορά την 0.16 που ανέφερες, είχα πάει και εγώ να το παίξω πονηρός και να χρησιμοποιήσω παλιότερη της 18.04 για να μπορώ να το κάνω enable/disable αλλά τα ίδια. Για αυτό ρώτησα τον Αekoupoli να μας πει πως το πέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Του Aekoupoli η 0.16 είναι γι'αυτό. Μπες Site: εδώ και κατέβασέ τη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Βογκάει η καημένη η 670 μου. Όλα medium - off, 30 fps και πάλι σε μερικά σημεία τη βλέπω και σκαλώνει. Καλά που δεν το αγόρασα ακόμα τις paysafe τις κρατάω για το μέλλον.Πίστευα ότι με την 670 σε lock 30 με high settings θα ήμουν OK, αλλά από ότι φαίνεται δεν τραβάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Αυτο το διαβασε κανεις?? Site: CD Projekt tackles The Witcher 3 downgrade issue head on 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fever25 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Παιδια εχει βγει κανενα απο τα βιβλια στα Ελληνικα? Και αν ναι ποιο? http://www.protoporia.gr/i-teleytaia-eychi-p-393861.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Βογκάει η καημένη η 670 μου. Όλα medium - off, 30 fps και πάλι σε μερικά σημεία τη βλέπω και σκαλώνει. Περίεργο έχω 570 και είμαι ok. Το preset Reality με λίγο gamma είναι τέλειο ειδικά την νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μια χαρα δουλευει το scroll lock στο reshade,αν θελετε ανεβαζω τα αρχεια μου οπως το εχω φτιαξει,ουτε install θελει το reshade ουτε τιποτα,απλα πετατε τα αρχεια μεσα στο παιχνιδι οριστε και το αρχειο http://www72.zippyshare.com/v/hyPNC6E4/file.html κανετε extract και πετατε τα αρχεια στο witcher3 wild hunt/bin/x64 εκει που βρισκετε το exe του παιχνιδιου,Το ενεργοποιειται με το scroll lock εχω βαλει εντολη να μην ξεκιναει μονο του.To συγκεκριμενο config ειναι το project reality,αν θελετε δοκιμαζετε και αλλα Μιλάς σκληρά!!!Πάντως extract σε φάκελο στην επιφάνεια εργασίας τα χω και όλα καλά! 4-5 fps αμα χάνει κανείς δεν έγινε και τίποτα, δε σώζεται αν είναι ηδη 30. ------ http://www.dsogaming.com/news/cdpr-on-downgrade-ation-smoke-effects-would-kill-any-pc-bad-decision-to-change-the-rendering-system/ CDPR On “Downgrade-Ation” – Smoke Effects Would Kill Any PC, Bad Decision to Change the Rendering System 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ναι παιδια την 0.16 εχω,κανεις μετονομασια το reshade64.dll σε dxgi.dll και ετσι παιζει χωρις Install κτλ,επισης μεσα στο global settings μπορειτε να το κανετε να ξεκιναει ετοιμο η να το ενεργοποιειται εσεις. Τελικα το καλυτερο config πιο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα