Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμενα πάντως δεν μου ρίχνει καθόλου τα fps το sweetFX. Τελικά με όλα high εκτος από foliage medium, ΑΑ και hairworks τρέχει ok με cap στα 30fps. Τα γράμματα στο menu είναι too fuckin small και το HUD δεν πάει μέχρι τέρμα στις γωνιές...πάντως για 1.2GB gpu μπράβο δεν έχω καθόλου stuttering με high textures.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

W3withoutGameworks.png

Οι επιδόσεις για kepler είναι απλά τραγικές. Μου φαίνεται η nvidia εκτος από το να σαμποτάρει της κάρτες της κόκκινης τα έχει βάλει και με τις δικες της σειρές, να περιμένουμε δηλαδή και εμείς τις maxwell όταν βγει κάτι καινούργιο να τρέχουν στα ίδια χαλιά;  :-(

Edit: Η nvidia λέει οτι είναι software issue και το βλέπουν https://forums.geforce.com/default/topic/833016/geforce-700-600-series/gtx-780-possible-fail-as-performance-in-the-witcher-3-wild-hunt-/post/4533205/#

Εμενα πάντως δεν μου ρίχνει καθόλου τα fps το sweetFX. 

Και εγώ με 1-2 άλλα preset που δοκίμασα είχα πτώση 2-3 fps μόνο. Με το preset που πρότεινε ο Alex το σκίζει λίγο. Επίσης μετά από αρκετές δοκιμές κατέληξα στο ότι η έκδοση reshade 0.16 είναι η τελευταία που δουλεύει πάντα το toggle. Οπότε όποιος θέλει να είναι σίγουρος ότι εφαρμόζεται το φίλτρο κατεβάζει αυτήν. (με ένα google search reshade repository θα βρείτε όλες τις παλιότερες εκδόσεις)

Eγω σε 2560χ1440 ola full βγαζει το παιχνιδι 35 fps αλλα δεν εχω κατεβασει καινουργιους οδηγους αν υπαρχουν δεν το εχω ψαξει να ειμαι ειλικρινης.Δεν εγραψα για αυτον το λογο αλλα ποια options δινουν καλο ζορι στην καρτα ωστε να τα χαμηλωσω λιγο και να παρω εστω 50 fps?

Βοηθήστε λίγο !!

Είμαι στο Velen και έχω βρει μια σπηλιά η οποία είναι : Από το "κάστρο" του Philip Strenger πηγαίντε δεξιά και βρείτε ένα κίτρινο notice board. Μετά κάτω δεξιά έχει ένα άλλο κίτρινο τέτοιο. 

Υπάρχει μια σπηλιά πριν απ' το παραπάνω notice board που μέσα έχει ένα τέρας βαμπίρ και βρίσκεις το Griffins Set Armor. Πως βγαίνουμε από κει μέσα εκτός από την είσοδο ;

Έχει ενα σημάδι στον τοίχο και δε ξερω τι να κάνω.

Μιλάς για το σπήλαιο όπου και τρυπώνεις μέσα στο κάστρο του Βαρώνου στην πρώτη συνάντησή σας;

Icenex, μιλάμε για native 1440 ή dsr;Αν μιλάμε για το πρώτο, θέλει aa σ' αυτή την ανάλυση λες;Γιατί δε νομίζω να το σηκώνω με aa.Θα μου πεις μέχρι να το παίξω θα έχω πάρει τουλάχιστον την επόμενη σειρά gpu αν όχι τη μεθεπόμενη, οπότε... :P

Ίσως το μόνο game που η 970 G1 χτύπησε 71 βαθμούς. :)

Νομίζω παίζει και πρώτο throttle εκεί; Ή είναι στους 80;

Έχω ανοίξει τέρμα ταχύτητα τους ανεμιστήρες του κουτιού για να ανασαίνει η κάρτα ευκολότερα ;)

W3withoutGameworks.png

Οι επιδόσεις για kepler είναι απλά τραγικές. Μου φαίνεται η nvidia εκτος από το να σαμποτάρει της κάρτες της κόκκινης τα έχει βάλει και με τις δικες της σειρές, να περιμένουμε δηλαδή και εμείς τις maxwell όταν βγει κάτι καινούργιο να τρέχουν στα ίδια χαλιά;  :-(

Edit: Η nvidia λέει οτι είναι software issue και το βλέπουν https://forums.geforce.com/default/topic/833016/geforce-700-600-series/gtx-780-possible-fail-as-performance-in-the-witcher-3-wild-hunt-/post/4533205/#

Ultra + hairworks + 980 O/C = 64FPS Minimum??? Yeah right!!!!

Παραπληροφόρηση στο μέγιστο.

Icenex, μιλάμε για native 1440 ή dsr;Αν μιλάμε για το πρώτο, θέλει aa σ' αυτή την ανάλυση λες;Γιατί δε νομίζω να το σηκώνω με aa.Θα μου πεις μέχρι να το παίξω θα έχω πάρει τουλάχιστον την επόμενη σειρά gpu αν όχι τη μεθεπόμενη, οπότε... :P

Παιζω με το συστημα της υπογραφης μαζι με οθονη asus rog.Απλα ρωτουσα τι να κατεβασω που δεν χρειαζεται ωστε να παρω μερικα fps ωστε να εχω πιο smooth κινηση σε συνδυασμο με το gsync.

Aekoupoli πες τι ακριβώς έκανες με το reshade και το toggle. Θα ήθελα να το ξέρω πέρα από τα ετοιματζιδικα αρχεία που παρεθεσες(και καλά έκανες thx)γιατί ψάχνονται τόσα άτομα στο site του SweetFX, θα ήταν χρήσιμο και για εδώ να το γνωρίζουμε.

Και εγώ 7αρια έχω και toggle δεν κάνει.

Το μόνο preset που μου δουλεύει το toggle και χρησιμοποιώ πλέον είναι αυτό.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/3705/

Βγάζει τελείως τα "ζεστά χρώματα" και φεύγει αυτή η καρτουνοκιτρινιλα που επικρατεί χρωματικά στο game.

Θεωρώ πως είναι το preset με την μεγαλύτερη διαφορά στον χρωματισμό και δουλεύει το toggle κανονικά με το F12.

Καλό και το project reality preset(βγήκε και το 1.4)αλλά η κιτρινίλα πάει σύννεφο και πάλι.

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί οι devs αποφάσισαν να έχει το game αυτές τις ζεστές /χαρούμενες χρωματικές παλέτες.

Επίσης κάντε την χάρη στον εαυτό σας και ιδιαίτερα στα ματάκια σας να βγάλετε το chromatic aberration και το vignette από το game.

Άλλη μια πίπα που δεν καταλαβαίνω γιατί την έκαναν είναι ότι το game μόνο σε full-screen έχει στα video settings να πειράξεις gamma.

μακραν το καλυτερο Preset αυτο που προτεινεις αλεξ αλλα τρωει 8 fps.κατα την γνωμη μου αξιζει.μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα το project reality 1.4 το οποιο ετρωγε 4-5 αναλογα την περισταση!!

• Like 1

Ultra + hairworks + 980 O/C = 64FPS Minimum??? Yeah right!!!!

Παραπληροφόρηση στο μέγιστο.

Λέει χωρίς hairworks/HBAO+

Eγω σε 2560χ1440 ola full βγαζει το παιχνιδι 35 fps αλλα δεν εχω κατεβασει καινουργιους οδηγους αν υπαρχουν δεν το εχω ψαξει να ειμαι ειλικρινης.Δεν εγραψα για αυτον το λογο αλλα ποια options δινουν καλο ζορι στην καρτα ωστε να τα χαμηλωσω λιγο και να παρω εστω 50 fps?

Hairworks off, foliage distance -> high, shadows -> medium. Θα σε πάει στα 45-50.

• Like 1

Τα textures και high να είναι δε δείχνουν να έχουν διαφορά από τα ultra απ' ότι έχω δει στο net, σαν το mordor και εδώ ένα πράγμα.Αν έχεις hairworks ανοιχτά τα βγάζεις και αυτά.Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά μάλλον πας για πυκνότητα γρασιδιού κλπ που έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν και χαοτική διαφορά στο μάτι νομίζω.Απλά επειδή με το υπάρχον σύστημα βλέπω ότι θα παίζω στα 35-40, ρωτάω να ξέρω με το aa τι παίζει και πόσο αναγκαίο είναι σε αυτό το παιχνίδι γιατί γενικώς πλέον και με τα smaa από το sweetfx ικανοποιούμαι.Μπας και κερδίσουμε και από εκεί κανα καρέ. :P

Τα textures και high να είναι δε δείχνουν να έχουν διαφορά από τα ultra απ' ότι έχω δει στο net, σαν το mordor και εδώ ένα πράγμα.Αν έχεις hairworks ανοιχτά τα βγάζεις και αυτά.Κατά τα λοιπά, δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά μάλλον πας για πυκνότητα γρασιδιού κλπ που έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν και χαοτική διαφορά στο μάτι νομίζω.Απλά επειδή με το υπάρχον σύστημα βλέπω ότι θα παίζω στα 35-40, ρωτάω να ξέρω με το aa τι παίζει και πόσο αναγκαίο είναι σε αυτό το παιχνίδι γιατί γενικώς πλέον και με τα smaa από το sweetfx ικανοποιούμαι.Μπας και κερδίσουμε και από εκεί κανα καρέ. :P

Το ΑΑ είναι μια post process temporal λύση ΑΑ. Είναι πολύ καλο imo και κοστίζει λίγο οποτε βάλτο.

Παιδιά εγώ μόλις το έπαιξα καμία ωρίτσα με όλα ultra και disable το nvidia hairworks στα 1200p 100fps μέσο όρο. Με τελευταίους drivers και overclock cpu + gpu.

Εσύ μπορείς να το ανοίξεις το hairworks, δεν νομίζω να έχεις θέματα με Titan X.

Με βαθιά μου λύπη παραιτούμε στο σημείο με τον Βαρώνο και το νεκρό-μωρό-τερας-φάντασμα και χαμηλώνω δυσκολία. Τα νεύρα μου!

Παιδιά εγώ μόλις το έπαιξα καμία ωρίτσα με όλα ultra και disable το nvidia hairworks στα 1200p 100fps μέσο όρο. Με τελευταίους drivers και overclock cpu + gpu.

Κρίμα ο Τίτανας χωρίς τρίχες!

Με βαθιά μου λύπη παραιτούμε στο σημείο με τον Βαρώνο και το νεκρό-μωρό-τερας-φάντασμα και χαμηλώνω δυσκολία. Τα νεύρα μου!

Κρίμα ο Τίτανας χωρίς τρίχες!

3b4.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...