Arikado Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καποια συμβουλη για να ανεβουν τα FPS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Sof *****, θα το παιξεις; ειπαμε το Witcher 2 δεν έχει καν ισα γραφικά witcher 2 maxed εκτος uber Witcher 3 ΗΒΑΟ+ High με shadows+foliage visibility range medium μαθε μπαλιτσα xθεσινε https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gry-online.pl%2FS043.asp%3FID%3D13706243%26N%3D1&edit-text=&act=url 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontrakultura Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Επιτέλους ανοιχτά τοπία να φαίνεται λίγος ουρανός...και όχι το ψυχοπλάκωμα του 2. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ποιο reshade πρεπει να βαλουμε? Και σε ποιο φακελο του παιχνιδιου βαζουμε το project reality? έλα ρε συ,στα γράφει εδώ reshade+sweetfx2 Instructions: - Download Reshade + Sweet FX 2.0 from Reshade.me - Unrar files and run Reshade setup, choose .exe of the game what you want to apply this preset. - Then, download this preset and rename to SweetFX_Settings. - Finally overwrite on the same folder of the older SweetFX_Settings. αν βαλω το project reallity θα εχω fps drop? δεν έχω δει κάποια διαφορά στα fps.Με το scroll lock μπορείς να κάνεις την σύγκριση και να δεις επιτόπου με on/off,χωρίς να ξαναφορτώνεις το παιχνίδι. Καποια συμβουλη για να ανεβουν τα FPS? χαμίλωσε το foliage από medium και κάτω,όπως και τα shadows!Κλείσε και τα nvidiaαφάναworks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό που έλεγα για το ότι τα πάντα κινούνται στην οθόνη Για το Witcher 3 δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να βγάλει static screenshot που να αντιπροσωπεύει το παιχνίδι όταν το παίζεις. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από Spartan117 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το SweetFX ρίχνει τα fps?! Σίγουρα? Γιατί? Μονο στο GTA το είδα αυτό..παλιότερα ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αντιθέτως, καμια ~10 πιο λίγα. Χαζό αλλά πως παίρνεις φωτογραφίες εντός παιχνιδιού; Χεχε όντως ούτε εγώ βρήκα hotkey. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Εγώ με το hotkey που έχω ορίσει στο MSI AB. Το FX αλλάζει λίγο χρώματα/κορεσμούς/θερμότητα, όχι υφές και "ποσότητα" γραφικών. Λογικά οι διαφορές στα fps θα πρέπει να είναι στα 2-3, όχι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 μαθε μπαλιτσα xθεσινε https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.gry-online.pl%2FS043.asp%3FID%3D13706243%26N%3D1&edit-text=&act=url δοκιμασα το συγκεκριμενο Ini που εχει στην σελιδα αλλα τα γραφικα ειναι σε χαμηλοτερα settings.γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σας βλέπω όλους εσάς που συζητάτε για το παιχνίδι, και τα βίντεο του στο youtube και ζηλεύω. Το pc της υπογραφής μου έχω και δεν καλύπτω τα minimum, (ραμ,gpu) ούτε έχω αυτή τη περίοδο λεφτά για αναβάθμιση + αγορά του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σας βλέπω όλους εσάς που συζητάτε για το παιχνίδι, και τα βίντεο του στο youtube και ζηλεύω. Το pc της υπογραφής μου έχω και δεν καλύπτω τα minimum, (ραμ,gpu) ούτε έχω αυτή τη περίοδο λεφτά για αναβάθμιση + αγορά του παιχνιδιού. το δοκιμασες και δεν το παιζεις?εγω ειμαι σιγουρος οτι θα παιζεις αν τα χεις ολα low και με πανω απο 30 fps...εδω επαιζα Crysis 3 με την gt 430 xD (στα 768p βεβαια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σας βλέπω όλους εσάς που συζητάτε για το παιχνίδι, και τα βίντεο του στο youtube και ζηλεύω. Το pc της υπογραφής μου έχω και δεν καλύπτω τα minimum, (ραμ,gpu) ούτε έχω αυτή τη περίοδο λεφτά για αναβάθμιση + αγορά του παιχνιδιού. ****** μια χαρα θα παιξεις εγω με 4γιγα ραμ παιζω high ultra και δν εχω θεμα και με την καρτα σου πιστευω στα medium το εχεις χαλαρα οριστε και ενα βιντεακι με 6850 https://www.youtube.com/watch?v=tEmJkpfQ1Mc έλα ρε συ,στα γράφει εδώ reshade+sweetfx2 Instructions: - Download Reshade + Sweet FX 2.0 from Reshade.me - Unrar files and run Reshade setup, choose .exe of the game what you want to apply this preset. - Then, download this preset and rename to SweetFX_Settings. - Finally overwrite on the same folder of the older SweetFX_Settings. δεν έχω δει κάποια διαφορά στα fps.Με το scroll lock μπορείς να κάνεις την σύγκριση και να δεις επιτόπου με on/off,χωρίς να ξαναφορτώνεις το παιχνίδι. χαμίλωσε το foliage από medium και κάτω,όπως και τα shadows!Κλείσε και τα nvidiaαφάναworks ρε γαμωτο δν ξερω γτ αλλα παρολου που εκανα τα παντα και μ βγαζει οταν ξεκιναει το παιχνιδι succes κτλπ δν αλλαζρι κατι οταν παταω το scroll lock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 To SweetFX_Settings preset το αντιγράφεις μέσα στον φάκελο του game(Witcher 3 ..../bin/x64/sweetFX) και όχι στον αρχικό φάκελο του SweetFX που κατέβασες ετσι? Παντως το συγκεκριμμένο preset τα σπάει άνετα, καλύτερο και απο του K-putt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ναι τα δοκιμασα ολα εκλεισα και αλλα προγραμματα μηπως και εφταιγαν αυτα αλλα τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 το δοκιμασες και δεν το παιζεις?εγω ειμαι σιγουρος οτι θα παιζεις αν τα χεις ολα low και με πανω απο 30 fps...εδω επαιζα Crysis 3 με την gt 430 xD (στα 768p βεβαια) δεν το δοκίμασα. άμα είναι να μη μπορώ να το παίξω, μην μπαίνω στο κόπο άδικα. ****** μια χαρα θα παιξεις εγω με 4γιγα ραμ παιζω high ultra και δν εχω θεμα και με την καρτα σου πιστευω στα medium το εχεις χαλαρα οριστε και ενα βιντεακι με 6850 https://www.youtube.com/watch?v=tEmJkpfQ1Mc ρε γαμωτο δν ξερω γτ αλλα παρολου που εκανα τα παντα και μ βγαζει οταν ξεκιναει το παιχνιδι succes κτλπ δν αλλαζρι κατι οταν παταω το scroll lock Ναι αλλά αυτός στο βίντεο παίζει σε 1280χ1020, ενώ η δική μου οθόνη είναι native 1920x1080. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα