Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παιχνίδι απλά ειναι μαγεία. Ο χάρτης ειναι τεράστιος όπως είπανε και άλλα μέλη, και πραγματικά σε πειθει 100% πως κινήσε σε έναν μεσαιωνικό κόσμο. Αν και εδώ πρέπει να σημειώσω πως αρχικά μου φάνηκε λιγο περίεργο ενα Witcher να ειναι οpen world όπως και σε πολλούς άλλους που έπαιξαν τα δύο πρωτά, εντούτοις από ένα σημείο και μετά συνηθίζεται. Η λεπτομέρεια του χάρτη ειναι απίστευτη.

Ως προς το menu να πω την αληθεια μου φάνηκε λίγο περίεργο και ίσως λιγοτερο ευχρηστο απο του Witcher 2 αλλα οκ τίποτε το σοβαρό. Οσοι λένε για το animation πραγματι δεν ειναι ότι τελειοτερο υπάρχει αλλά αυτο δεν σημαινει πως ειναι και του πεταμού την δουλεια του την κανει, απλώς αυτο που με εκνευριζει λιγο ειναι πως οταν τρέχεις με το αλογο και αυτο συναντά πχ ένα χαμηλο φράχτη δεν κάνει αυτοματο άλμα (οπως πχ κάνει στο Read Dead Redemption) αλλά πρέπει να πατησεις το κουμπί/πλήκτρο του άλματος. Τα γραφικά εξαιρετικά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τρολιές του τύπου έχει γραφικά επιπέδου Witcher 2 (λολ δηλαδή). Το Witcher 2 έχει γραφικά τουλάχιστον μια κατηγορια κάτω, δεν τιθεται θέμα σε αυτό, και επιπλέον τα youtube βιντεο και διάφορες εικονες αδικούνε κατάφορα τον οπτικο τομέα του Witcher 3. Καλά λένε πως τα στατικά screenshots και τα youtubes βιντεος δεν ειναι 100% αντιπροσωπευτικά των γραφικών ενος παιχνιδιού. Το optimization πολύ καλο (όχι βέβαια και επιπέδου GTAV, έπαθα την πλάκα μου) και σιγουρα θα βελτιωθει με κάποιο patch ή patches.

Οσοι έπαιξαν τα δύο πρώτα Witcher σιγουρα θα εγκλιματιστουν καλύτερα ή μαλλον γρηγορότερα με τον κοσμο του Witcher 3, πχ η επισκεψη στην Βιζιμα για όσους έπαιξαν το πρώτο Witcher φέρνει πολύ νοσταλγια και σοκάρει υπο την καλη έννοια δηλαδή του ποσο ομορφη φαινεται η πολη με την συγκεκριμένη μηχανή γραφικών.

• Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άρα αφού είναι μετά τα βιβλία, τότε στα βιβλία δεν περιέχονται spoilers για τα γκέιμς. Αυτό με ενδιαφέρει βασικά, να είναι spoiler-free όσον αφορά τα games.

Θενξ.

Όχι μόνο δε θα βρεις spoilers αλλά θα εκτιμήσεις πολύ περισσότερο την πλοκή των τριών τίτλων.

Για την ακρίβεια, αν έχεις δει έστω και μισό flashback cutscene από τα παιχνίδια ξέρεις και πώς τελειώνει η σειρά των βιβλίων, δηλώνεται εντελώς ξεκάθαρα.

• Like 1

Το παιχνίδι απλά ειναι μαγεία. Ο χάρτης ειναι τεράστιος όπως είπανε και άλλα μέλη, και πραγματικά σε πειθει 100% πως κινήσε σε έναν μεσαιωνικό κόσμο. Αν και εδώ πρέπει να σημειώσω πως αρχικά μου φάνηκε λιγο περίεργο ενα Witcher να ειναι οpen world όπως και σε πολλούς άλλους που έπαιξαν τα δύο πρωτά, εντούτοις από ένα σημείο και μετά συνηθίζεται. Η λεπτομέρεια του χάρτη ειναι απίστευτη.

Ως προς το menu να πω την αληθεια μου φάνηκε λίγο περίεργο και ίσως λιγοτερο ευχρηστο απο του Witcher 2 αλλα οκ τίποτε το σοβαρό. Οσοι λένε για το animation πραγματι δεν ειναι ότι τελειοτερο υπάρχει αλλά αυτο δεν σημαινει πως ειναι και του πεταμού την δουλεια του την κανει, απλώς αυτο που με εκνευριζει λιγο ειναι πως οταν τρέχεις με το αλογο και αυτο συναντά πχ ένα χαμηλο φράχτη δεν κάνει αυτοματο άλμα (οπως πχ κάνει στο Read Dead Redemption) αλλά πρέπει να πατησεις το κουμπί/πλήκτρο του άλματος. Τα γραφικά εξαιρετικά και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τρολιές του τύπου έχει γραφικά επιπέδου Witcher 2 (λολ δηλαδή). Το Witcher 2 έχει γραφικά τουλάχιστον μια κατηγορια κάτω, δεν τιθεται θέμα σε αυτό, και επιπλέον τα youtube βιντεο και διάφορες εικονες αδικούνε κατάφορα τον οπτικο τομέα του Witcher 3. Καλά λένε πως τα στατικά screenshots και τα youtubes βιντεος δεν ειναι 100% αντιπροσωπευτικά των γραφικών ενος παιχνιδιού. Το optimization πολύ καλο (όχι βέβαια και επιπέδου GTAV, έπαθα την πλάκα μου) και σιγουρα θα βελτιωθει με κάποιο patch ή patches.

Οσοι έπαιξαν τα δύο πρώτα Witcher σιγουρα θα εγκλιματιστουν καλύτερα ή μαλλον γρηγορότερα με τον κοσμο του Witcher 3, πχ η επισκεψη στην Βιζιμα για όσους έπαιξαν το πρώτο Witcher φέρνει πολύ νοσταλγια και σοκάρει υπο την καλη έννοια δηλαδή του ποσο ομορφη φαινεται η πολη με την συγκεκριμένη μηχανή γραφικών.

Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου εκτός από το interface, το θεωρώ πολύ καλύτερο από του witcher 2  που δεν το συμπάθησα ποτέ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο σ' αυτό ότι χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ gamepad.

δεν είναι γεροντοπαραξενιές , εκτος αν στα 36 θεωρουμαστε κωλογεροι  :-D  Αλογο και Geralt και αναπηδάνε στο έδαφος σαν cartoon 

Χαχαχα...μήπως πρέπει να ανοίξουμε ενα thread με ηλικίες να σπάσουν τα τσιμέντα!!!

• Like 1

εγω σκεφτομαι να ξαναβαλω το 1, δεν εχει τα γραφικα και το στυλ των 2 και 3 αλλα εχει EAX :P

[ψειρας mode]

http://home.comcast.net/~Xenozx/witcher2.jpg

παιζει κατι με το anisotropic στους τελευταιους forceware ?  βλεπω οτι θολωνουν πολυ ευκολα τα texture στην αμμο οταν τα βλεπεις υπο γωνια  -κατι που υποτιθεται ειχε διορθωθει πριν  10 χρονια σχεδον  με το angle  independent mode στις  1900xt.

επισης εχει βαλει κανεις μεσω nvidia control panel, λιγο transparency multisampling ή supersampling ? παρατηρω στα σκριν που ανεβαζουν κατοχοι SLI αρκετο aliasing  στα alpha texture ( φυλλα  + κλαδια δεντρων στο βαθος )   http://home.comcast.net/~Xenozx/witcher4.jpg

τελος, οσοι εχετε παιξει και τα 2 τελευταια witcher,  θεωρειτε το παρακατω παραπλανητικο ? 

1f08439987.jpg

[/ψειρας mode]

Πιστεύω ότι το the witcher 3 χάνει πολύ σε static screenshot αλλα όταν το βλέπεις real time είναι πολύ καλύτερο και ζωντανό, κυρίως γιατί σχεδόν τα πάντα κινούνται στην οθόνη. Έχοντας τερματίσει το Witcher 2 το προηγούμενο σαββατοκύριακο μπορώ να πω ότι από ατμόσφαιρα και γραφικά δεν έχουν καμια σχέση. Επίσης, το W2 είχε loading σε κάθε πόρτα κάτι που δεν υπάρχει στο The Witcher 3. Δεν έχουν καμια σχέση τα δυο παιχνίδια τεχνικά.

• Like 4

για όσους την ψάχνουν ακόμα με τα χρώματα και τα presets,δείτε το project reality όσοι δεν το είδαν σε προηγούμενα post

Project Reality v1.2

http://reshade.me/

-----

επίσης τα patch notes του patch,για όσους δεν τα είχαμε δει.

Ποιο reshade πρεπει να βαλουμε? Και σε ποιο φακελο του παιχνιδιου βαζουμε το project reality?

Μου κολλάει συχνά πυκνά το παιχνίδι στο inventory και μόνο εκεί. Link.png Site: Είναι γνωστό πρόβλημα απ΄'οτι φαίνεται . Πολύ εκνευριστικό το συγκεκριμένο :mad:

Χαχαχα...μήπως πρέπει να ανοίξουμε ενα thread με ηλικίες να σπάσουν τα τσιμέντα!!!

Έλα οι παππούδες να μαζευόμαστε :)

Να ρωτήσω και κάτι περίεργο μιας και πέρασαν τα χρόνια και η μνήμη χάνεται,τα saves δεν τα έχω από τα προηγούμενα (format), αν κάνω install το 2 (steam το έχω) μέσω του cloud save system δεν θα εμφανιστούν ξανά;

2lvl το έβγαλα στην ίδια δυσκολία και χωρίς θάνατο με πολλά health regen potions και φωνές οργής και φρίκης κάθε φορά που έτρωγα την metaphysical σφαλιάρα από την Κυρία :) Στο τέλος την έστειλα στο κατευόδιο και ζήσαμε εμείς καλά και αυτή καθόλου.

Σοβαρά πάντως οι μάχες είναι αρκετά δύσκολες. Ελπίζω μετέπειτα μην φάω καμιά σούπα και δεν περνιέται το παιχνίδι λόγο δυσκολίας που έχω διαλέξει.

Μου αρέσει το challenging aspect που δίνει πάντως γιατι εντάξει, λές πάω ξυπόλητος σε ενα encounter, κάνω meditate και το spammάρω, όλη η ουσία είναι εκεί, στο οτι πάντα πρέπει να έχεις τρόφιμα μιας και το meditation δεν σου δίνει health regen.

Θα τη βρούμε την άκρη man όπως και να έχει.

χαχα my point exactly

+1 Αλλα να μην ξεχνάμε οτι το 3 είναι και open world!! ενώ το 2 δεν ήταν. ακόμα και τα ίδια γραφικά να είχε, για open world είναι άψογο!!

• Like 1

Ξεκίνησα και εγώ και μετά Witcher 1-2-3 :)

Την καλύτερη δουλειά έκανες... Εγώ τελείωσα το συγκεκριμένο βιβλίο χθες το πρωί (το ξεκίνησα την Κυριακή)... 

Μου κολλάει συχνά πυκνά το παιχνίδι στο inventory και μόνο εκεί. Link.png Site: Είναι γνωστό πρόβλημα απ΄'οτι φαίνεται . Πολύ εκνευριστικό το συγκεκριμένο :mad:

Λοιπόν δοκίμασα μια λύση που πρότεινε κάποιος στο επίσημο φόρουμ και φαίνεται ότι στην δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα λύθηκε. Εγώ είχα κρασαρίσματα όταν είχα μεγάλο overclock. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, θα έλεγα να το δοκιμάσεις. Πήγαινε στο nvidia control panel, manage 3d settings και επέλεξε το tab, program settings και στις ρυθμίσεις για το witcher 3 βάλε στο power management mode την επιλογή "prefer maximum performance"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...